Bästa Skidort för barnfamiljer blev Branäs

Årets vinnare av Stora Barnsemesterpriset blev Branäs som tog hem förstaplatsen i kategorin ”Bästa Skidort för barnfamiljer”. Det är elfte gången på tolv år som Branäs belönas med priset.

-Vi var pionjärer och en av de första anläggningarna som satsade på barnfamiljerna som en primär målgrupp. Många av de sakerna som vi tog fram för en 14-15 år sedan är sådant som vi ser konkurrenterna ta fram nu. Och målmedvetet arbete lönar sig – säger Anders Kjällström, VD för Branäsgruppen.

Stora Barnsemesterpriset röstas fram av barnfamiljerna själva och har i och med det en extra tyngd enligt Anders Kjällström.

-Vi hade inte varit någonting utan våra gäster. Att de gillar det vi gör så mycket att de inte bara återkommer år efter år utan också röstar på oss i en sådan här omröstning gör mig både glad och stolt. Och jag kan inte känna annat än stolthet över mina medarbetare, på alla våra anläggningar, som lägger grunden för det här – fortsätter Anders Kjällström.

Branäs har haft en stark säsong och kan med några veckor kvar notera ännu en rekordsäsong. Inför kommande säsong görs den största boendesatsningen sedan anläggningen startade 1988, en ny nedfart planeras och anläggningen firar 30 år.

-Som vanligt händer det en hel del och som vanligt siktar vi på att vinna ytterligare ett Barnsemesterpris – avslutar Anders med ett leende.