Om biluthyrning.nu

Biluthyrning.nu jämför priser från ca 1300 uthyrningsbolag på över 30 000 platser i ca 175 olika länder. Vi samarbetar med Cartrawler för att kunna erbjuda dig som kund priser över hela världen från alla stora bolag. När du söker en bil hos oss så kan du själv välja vilket bolag du önskar hyra ifrån.

Vår ambition är att göra det så enkelt och smidigt som möjligt att hitta en hyrbil enligt dina önskemål. Vi äger inte själv några bilar utan vi jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Europcar, Budget, Hertz, Sixt, Thrifty, Alamo, Enterprise, Dollar, Firefly, InterRent, National mfl över hela världen. När du hyrt din bil från ett bolag så hämtar du ut bilen från det bolaget.


Problem med sajten? Kontakta biluthyrning.nu

OBS! Alla frågor som gäller din bokning skall ske på denna sida >> Länk till kontakta oss. Funderar du på att boka och har frågor angående denna sajt? Är det något som inte fungerar på sajten? Tekniska problem med sajten? Problem i din webbläsare och på din dator, platta eller telefon? Något du undrar över? Vill du samarbeta med oss? Vi är öppna för alla förslag. Skicka ett meddelande till omresor@gmail.com så svarar vi så fort vi kan.


Alla destinationer hos biluthyrning.nu

Världsdelar

Länder

Regioner

Städer och orter

Flygplatser

Hyrbilsföretag

Öar

Ögrupper

Nyheter om bilar och hyrbilar


Facebook och Twitter

Vi finns också på Facebook, där vi publicerar nyheter och information. Länk till vår Facebook sida

Cookies

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.


Biluthyrning.nu ägs och drivs av det svenska bolaget Tobera AB.

Adress:

Tobera AB

Lärlingsgatan 34E

90422 Umeå

Mobiltelefon:

070-576 66 31