SIXT öppnar upp ett kontor vid Eagle County Regional Airport i Vail, Colorado

SIXT en av världens ledande leverantörer av hyrbilar, kommer att öppna sin nyaste plats vid Eagle County Regional Airport i Vail, Colorado den 23 november, vilket ger fler resenärer uthyrningsmöjligheter vid ännu en stor turistattraktion. Detta tillkännagivande följer efter en mängd filialer som öppnats över hela USA under det senaste året, inklusive Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport, Charlotte Douglas International Airport, Nashville International Airport och Kauai Lihue International Airport.

SIXTVail har i genomsnitt mer än 1,6 miljoner besök årligen och 2021 är ett av de mest hektiska åren någonsin, enligt Eagle County Regional Airport. Staden är en av de mest välkända skiddestinationerna i USA och öppnandet av SIXT Vail-filialen kommer att ge vinterresenärer möjlighet att hyra de bästa bilarna när de ska köra i bergen. Filialöppningen är planerad samtidigt med de flesta skidorter i Colorado som officiellt öppnar sina dörrar i början av november.

”Vi är glada över att fortsätta vår USA-expansion genom att lägga till Vail i vårt växande nätverk”, säger Tom Kennedy, VD och koncernchef på SIXT USA. ”Vail har länge varit en av de mest populära skiddestinationerna i USA, och vi ser fram emot att erbjuda våra premiumprodukter och uthyrningstjänster till de tusentals skidåkare och semesterfirare som väljer att resa genom Eagle County Regional Airport.”

SIXT USA har fortsatt att expandera verksamheten med målet att erbjuda en premiumprodukt och kundservice till resenärer över hela landet. Kunder uppmuntras att ladda ner SIXT-appen och använda den nya tjänsten Mobile Checkout som nu är tillgänglig på över 30 flygplatsplatser.