Enterprise öppnar ett nytt kontor på Medellin internationella flygplats

EnterpriseEnterprise har meddelat att de har öppnat ett kontor på Colombias Medellin International Airport. Den nya filialen – som redan tar emot reservationer – betjänar kunder för Enterprise Rent-A-Car, såväl som National Car Rental och Alamo Rent A Car. Enterprise Holdings äger alla tre varumärkena.

Den nya Colombia-filialen, belägen på landets näst största flygplats, representerar företagets åtagande att betjäna inhemska och internationella kunder när resor öppnar upp runt om i världen. Sedan pandemin började har företaget öppnat mer än 100 nya filialer över hela världen.

– Colombia är en främsta marknad för Enterprises globala tillväxt när vi fortsätter att expandera för att möta behoven hos både affärs- och fritidsresenärer, vart de än väljer att åka, säger Peter A. Smith, vicepresident för global franchising på Enterprise Holdings. När internationella resor börjar igen är vi glada över att kunna betjäna våra kunder runt om i världen och stå fast vid vårt löfte att ge dem en säker och bekväm hyrupplevelse.

Medellin-filialen ökar Enterprises närvaro i Colombia till 11 platser. Det är det senaste i företagets pågående internationella expansion i Latinamerika och omgivande områden. Enterprise Rent-A-Car gjorde sin debut i Latinamerika 2015 och gick med i varumärkena National och Alamo.

Kunder i Colombia har också den extra fördelen att få utmärkelser och gratis hyrdagar genom två lojalitetsprogram: Enterprise Plus genom varumärket Enterprise Rent-A-Car och den prisbelönta Emerald Club genom varumärket National Car Rental. Enterprise Plus och Emerald Club lanserades båda i Colombia 2017.