Enterprise öppnar i Aruba och Panama samt expanderar i Brasilien

Enterprise Rent-A-CarEnterprise har meddelat att dess flaggskepp varumärke Enterprise Rent-A-Car har öppnat sina första uthyrningsplatser i Aruba och Panama, samt 25 ytterligare filialer i Brasilien. De nya platserna – som redan tar emot bokningar – ansluter sig till varumärkena National Car Rental och Alamo Rent A Car i alla tre länderna. Enterprise Holdings äger alla tre varumärkena.

Enterprise Rent-A-Car-filialen i Panama ligger på Panama Citys Tocumen International Airport – en av de mest trafikerade flygplatserna i Centralamerika och en nyckeldestination för många affärsresenärer. På Aruba, en av de bästa destinationerna för fritidsresenärer från USA, är den nya platsen på Queen Beatrix International Airport i Oranjestad.

Enterprise Rent-A-Car Expansion De nya filialerna i Brasilien ökar Enterprise Rent-A-Cars närvaro i landet till 77 platser. Varumärket har vuxit snabbt i Brasilien, Sydamerikas största marknad; alla dessa platser har öppnat sedan den brasilianska lanseringen 2019.

Öppningarna är alla en del av företagets pågående expansion i Latinamerika och Karibien. Enterprise Rent-A-Car gjorde sin debut i Karibien 2014 och expanderade till Latinamerika kort därefter.

Kunder som reser till Aruba och Panama kan njuta av fler förmåner och belöningar med utbyggnaden av två lojalitetsprogram: Enterprise Plus genom Enterprise Rent-A-Car-märket och den prisbelönta Emerald Club genom National Car Rental.

– Aruba, Panama och Brasilien är en del av vår fortsatta globala tillväxt, eftersom vi försöker tjäna både affärs- och fritidsresenärer var de än befinner sig i världen, säger Peter A. Smith, vice vd för global franchising på Enterprise Holdings. När dessa destinationer öppnar igen för internationella flygningar, är vi dedikerade till att ge våra kunder en hyresprocess som är säker, bekväm och stärkt av vår kundservice i världsklass. Och när kunderna börjar resa igen är ökad tillgänglighet för Enterprise Plus och Emerald Club ytterligare ett sätt att tacka dem för deras affärer.