Episka saker att göra i soliga Australien

AustralienDet episka landet Australien är hem för några av jordens mest unika och hisnande naturupplevelser. Sällsynta djur, klippformationer och världsberömda stränder innebär en skattkammare av saker att göra och se när du besöker detta land. Det finns massor naturliga underverk att se i Australien. Läs mer episka saker du inte vill missa när du besöker detta otroliga land.

Förundras över Australiens naturliga underverk

Som nämnts ovan är den australiensiska kontinenten och dess många öar hem för många naturliga underverk. Och det bästa med dem är att de är så tillgängliga för besökare. Besök den heliga klippformationen Uluru. Gå på camping eller safari i Kings Canyon. Dyk bland koraller och se marinlivet i The Great Barrier Reef. Se den fantastiska 12 Apostles Marine National Park mm. Oavsett var du väljer att besöka kommer du inte att kunna förneka hur magnifik Australiens natur är att skåda. Upplev Australiens unika vilda djur. Australien är hem för några många intressanta djur som koalor, wombats, wallaby’s, platypus’, tasmanska djävlar och kängurur. Bara för att nämna några av de coola djur som kallar Australien sitt hem. Så om du gillar vilda djur bör du definitivt göra det till ett mål att se vad Australien har att erbjuda. Med hjälp av organisationer som Australia Zoo och Feather Dale Wildlife Park, kan du göra just det. Det finns också massor av ekoturer och safari du kan åka på under ditt besök där du kan se djur i deras naturliga livsmiljöer.

Australiens bästa turistattraktioner

Om du letar efter populära och bra australiska turistattraktioner kommer du inte att bli besviken under din resa hit. Oavsett var du går finns det en uppsjö av landmärken i detta vackra land. I Sydney, till exempel, hittar du massor. Besök kanske Australiens mest ikoniska landmärke, Sydney Opera House. Och om du känner dig extra modig kan du anmäla dig till en tur på den berömda Sydney Harbour Bridge. Du kan till och med se och shoppa samtidigt i den historiska Queen Victoria Building från 1800-talet. Och med städer lika fantastiska som Melbourne och Perth är Sydney bara toppen på isberget.

Åk på en naturskön roadtrip

Om du känner för att utforska Australien på egen hand kan du välja att ta en roadtrip någon gång under din resa. Australien hyra en bil företag är lätta att ha att göra med och gör det möjligt för dig att ta dig ut på vägarna. Titta på det vackra azurblå vattnet när du kör på Tasmaniens östkust. Eller kör Great Ocean Road längs Australiens sydöstra kust där du kan se 12 Apostles National Park.

Du kan hyra en bil från dessa olika företag: Redspot, Firefly, Bargain Car Rentals, Avis, East Coast Rentals, Carhood, Enterprise, Ace, Aerodrive, Budget, Jucy, Thrifty, Alamo, National, Abaa, Sixt, Hertz, Alpha, Europcar och Sunset.

Du kanske inte lyckas se och göra allt du skulle vilja på din resa till Australien, men om du missar något är det en bra ursäkt för att besöka igen!