Hertz är prioriterad leverantör för uthyrning av bilar för statliga verk och myndigheter

Hertz blir prioriterad hyrbilsleverantörEtt nytt ramavtal för hyrbilar är upphandlat för statliga verk och myndigheter. Statens inköpscentral har fattat tilldelningsbeslut och erbjudit ramavtal till ett antal hyrbilsleverantörer. Hertz vann anbudsområdet korttidsförhyrning och är därmed prioriterad leverantör för hyror upp till 30 dagar.

Hertz är också en av tre leverantörer inom de övriga anbudsområdena långtidsförhyrning norra Sverige och långtidsförhyrning södra Sverige. Ramavtalet, som börjar gälla den 8 april, avser två plus två år, med möjlighet till förlängning i ytterligare ett år.

– Vi är glada över att återigen ha fått förtroendet som prioriterad hyrbilsleverantör. Hertz har lång erfarenhet av goda samarbeten med statliga verk och myndigheter, säger Patrik Cajtoft, COO och tillförordnad vd på Hertz Biluthyrning.

Ramavtalet för hyrbilar är uppdelat i tre områden: korttidsförhyrning hela Sverige, långtidsförhyrning norra Sverige och långtidsförhyrning södra Sverige. För långtidsförhyrningen tillämpas dynamisk rangordning. Detta innebär att den avropande myndigheten ska välja den leverantör som har lägst pris på den önskade bilmodellen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...