Icelandair flyger nu till Tampa Bay på Floridas golfkust

Icelandair flyger numera året runt till Tampa Bay på Floridas golfkust. Avgång fyra avgångar i veckan: onsdag, fredag, lördag och söndag. Solskensstaten är dock inte en ny bekantskap för Icelandair då företaget sedan tidigare flyger till Orlando.

Icelandair erbjuder Stopover på Island på din väg över Atlanten och kontrasten är ultimat om du väljer Florida som sista destination. Du kan välja att stanna på Island i upp till sju dagar utan extrakostnad på flygbiljett, två väldigt olika upplevelser i en och samma resa. Genom att kombinera de två sidorna av Florida, samt det faktum att det är mindre än två timmar att köra mellan Tampa och Orlando: Så flyger du enkelt till en destination och hem från en annan.

Tampa ligger i Florida vid den Mexikanska golfen och är områdets administrativa centrum för de 4,5 miljoner invånarna. Tampa och omgivande områden är särskilt kända för turism och kuststäder som St. Petersburg, Clearwater Beach och Sarasota. Floridas exotiska kust erbjuder något för alla.

Icelandair flyger till 47 destinationer, varav 19 i Nordamerika: 14 i USA med Cleveland, Ohio från och med 2018 samt 5 destinationer i Kanada. Förväntat passagerarantal 2017 är 4 miljoner.