Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Netherlands Antilles

Jämför biluthyrningsföretag Netherlands Antilles

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Netherlands Antilles

Jämför priser på biluthyrning i hela Netherlands Antilles med bokning på nätet. Via vår sökmotor bokar du en hyrbil i 3 enkla steg. En hyrd bil via oss innebär inga otrevliga överraskningar när hyrbilen skall hämtas. I alla priser ingår flygplatsavgifter, fri körsträcka och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter. Låt oss hjälpa dig att hitta hyrbilar i Netherlands Antilles online. Bra priser på lyx-, familje- och ekonomibilar. Vill du endast hyra ett billigt fordon från ett bolag du föredrar så kan du göra det vid din sökning.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips om att hyra bil i Netherlands Antilles

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Netherlands Antilles och regioner/stater som .

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i Netherlands AntillesAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Thrifty, National, Alamo och Payless mfl.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Netherlands Antilles och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som , om man väntar för länge.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Netherlands Antilles och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Netherlands Antilles

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Netherlands Antilles?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Netherlands Antilles. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Netherlands Antilles?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Alamo, Payless, Thrifty och National i städer som mfl och vid flygplatser som mfl.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Netherlands Antilles?

Biluthyrare som National, Thrifty, Payless och Alamo kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Netherlands Antilles i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag självriskeliminering i Netherlands Antilles?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Netherlands Antilles. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Netherlands Antilles?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Netherlands Antilles: National, Thrifty, Payless och Alamo. Du kan hitta dessa företag i städer som mfl.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Netherlands Antilles?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som National, Thrifty, Payless och Alamo att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Netherlands Antilles. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Netherlands Antilles?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Netherlands Antilles. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Netherlands Antilles?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Netherlands Antilles: . De mest populära flygplatserna är .

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Netherlands Antilles?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Netherlands Antilles. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Netherlands Antilles?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Netherlands Antilles. En sökning efter land eller t.ex. ö i Netherlands Antilles listar de största flygplatserna som . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Behöver jag ett internationellt körkort i Netherlands Antilles?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Netherlands Antilles. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hyra bil billigt i Netherlands Antilles - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Här kan du jämföra hyrbilar och hyra av fordon från flera företag i orter inom Netherlands Antilles. Sök och hitta de bästa priserna på biluthyrning. Leta och boka direkt i städer och resmål som t.ex. -. Vi listar priser på hyrbilar från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte uppstår några problem när du ska hämta din bil.

Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Netherlands Antilless populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Info om Netherlands Antilles

Netherlands Antilles har ca 300 000 invånare och ligger i Nordamerika. Total yta/area på 960 km². Netherlands Antilles är 182:e största land när det gäller invånare och 192:e största till ytan i världen. 20:e största land när det gäller invånare och 21:e största till ytan i Nordamerika. De största regionerna/staterna/länen är – av totalt . Alternativa namn är Antias Hulandes, Nederlandse Antillen, Dutch Antilles, Nederlandsch West-Indië. Huvudstad är Willemstad där det bor ca 0 invånare. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse i Netherlands Antilles. Se väder och titta kartor. Topp fem största städer är -. Olika språk som används är t.ex. Engelska, Spanska, Nederländska. Den officiella valutan är Guilder (ANG) och används för att betala vid köp. Sajter på Internet har ofta domänändelsen .an. +599 är landskoden som skall användas för att ringa till landet. Har grannländer som Guadeloupe. Ingår det i priset att köra över landsgränser? Vanligtvis inte, biluthyraren kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser till Guadeloupe. Alla ytterligare kostnader betalas direkt vid hyrdisken i lokal valuta Guilder (ANG). Det framgår i hyresvillkoren och under bokningen om det är tillåtet att köra över landsgränser samt till vilka länder.

Sevärdheter och aktiviteter i Netherlands Antilles

Aquarium, tropikhus, djurparker, tropicarium, zoo och terrarium är t.ex. Donkey Sanctuary Aruba, Parke Tropikal Zoo, Parque Zoológico y Botánico Bararida, Philip’s Animal Garden och Ostrich Farm. Besöka ett Zoo med hela familjen? Se äldre byggnader och fornminnen? Landhuis Raphael, Hearty’s, Landhuis Choloma, Fort Piscadera, Landhuis Duivelsklip, Landhuis Fuik, Landhuis Klein Piscadera, Only wooden house, La Moda de Paris, Landhuis Mina Scharbaai, Landhuis Porto Marie, Landhuis Rif Sint Marie, Fort Sint Michiel, Fort Waakzaamheid och Rif Fort är fascinerande fornminnen, äldre byggnader, forntida lämningar och kulturminnen i Netherlands Antilles. Vattenparker, nöjesparker eller temaparker ni kan åka till är t.ex. ARENA FERIAL, Interpark, Dunas, Aruba Vacation Vattenpark, Chicolandia, Centro Termal Las Trincheras, Mundo de los Niños, Isla la Cumaca, de Palm Island, Aruba Splash Park och Natural swimming area salt. Reser ni med barn?

Billig bilhyra med fri körsträcka i Netherlands Antilles

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Netherlands Antilles: Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Cabriolet (Convertible), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Elbilar (Electric cars), Standard, Fullstor (Fullsize), Liten SUV (Small SUV), Kompakt Elit (Compact elite), Moped, Premium, Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Specialbilar (Special), Fullstor Elit (Fullsize elite), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Mini / Liten Elit (Mini elite), Stor lastbil (Large truck), Mini / Liten (Mini), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Hybridbilar (Hybrid cars), Ekonomisk (Economy), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Exotiska bilar (Exotic), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Ekonomisk Elit (Economy elite), Kompakt (Compact), Minibuss (Minivan), Medium SUV, Mellanstor (Intermediate), Mellanstor Elit (Intermediate elite). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. – mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Netherlands Antilles är SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Jeep Wrangler, Suzuki Jimny, Renault Kadjar, Toyota Rav4, mfl. Herrgårdsvagn / Kombi: t.ex. Toyota Corolla Estate, Liten SUV, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Renault Trafic, Hyundai H1, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. Standard: t.ex. Ford Fusion, Hyundai Sonata, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. Mini / Liten: t.ex. Kia Picanto, Renault Twingo, Chevrolet Sonic, 5 sätes minibuss, mfl. Minibuss: t.ex. Toyota Quantum, Toyota Minibus, Toyota Hiace, Suzuki APV, Ekonomisk Elit, Exotiska bilar, mfl. Ekonomisk: t.ex. Toyota Yaris, Opel Corsa, Dacia Sandero, Moped, Mellanstor Elit, Medium SUV, mfl. Kompakt: t.ex. Nissan Almera, Kia Carens, Renault Megane Convertible, Ford Focus, Nissan Versa, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Dodge Caravan, Opel Zafira, Peugeot 807, Suzuki APV, Chrysler Voyager, Kompakt Elit, Liten / medel lastbil, Specialbilar, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Nissan Pickup, mfl. Cabriolet: t.ex. Renault Megane Convertible, mfl. Fullstor: t.ex. Chevrolet Epica, Nissan Teana, Volkswagen Amarok, Elbilar, Hybridbilar, mfl. Premium: t.ex. Ford Mustang, mfl. Mellanstor: t.ex. Toyota Avensis, Chevrolet Cobalt, Chevrolet Cruze, Mini / Liten Elit, Stor lastbil, Fullstor Elit, mfl. I mindre städer och på öar som – mfl är dock utbudet mindre.

Trafikregler och parkeringsregler

Som i andra länder på jorden kan antalet trafikregler i Netherlands Antilles fylla en bok. Men ofta är det inga problem att köra och hyra bil. I de stora städerna som – kan det ibland vara svårt att köra bil, vid rusningstid kan det vara långa köer och svårt att hitta parkeringar. Lär känna de viktigaste trafik- och parkeringsreglerna så att din resa blir säker och följer lagen.

Vad man bör tänka på när man letar hyrbilar i Netherlands Antilles?

Hur hyr du billigast i Netherlands Antilles? Boka din hyrbil via Internet, det är billigare, enklare och tar mindre tid. Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare ju närmare resan du kommer. Boka innan du reser i synnerhet om din bil skall hämtas på en flygplats, som t.ex. -. När du söker hos oss hittar du de bästa priserna. När du söker efter hyrbil i Netherlands Antilles jämför biluthyrning.nu t.ex. dessa bolag Thrifty, Payless, Alamo, National.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Netherlands Antilles

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Hyr en bil under din vistelse i Netherlands Antilles och utforska omgivningarna. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: -. Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar i Netherlands Antilles. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: -.

Hyrbilsbolag vi jämför i Netherlands Antilles

När du söker efter hyrbilar i landet Netherlands Antilles jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: Alamo, Thrifty, National och Payless. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Netherlands Antilles recensioner, betyg & omdömen