Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Albanien

Jämför biluthyrningsföretag Albanien

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Albanien

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Albanien på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Albanien. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra bil i Albanien

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Albanien och regioner/stater som .

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Tirana, Durrës, Elbasan, Vlorë, Shkodër, Pogradec, Fier-Çifçi, Patos, Korçë och Fier stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Tirana flygplats, , om man väntar för länge.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Albanien och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Albanien och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i AlbanienAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo och Dollar mfl.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Albanien

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Albanien?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Albanien: Durrës, Berat, Pogradec, Laç, Elbasan, Vlorë, Shkodër, Kavajë, Fier-Çifçi, Fier, Patos, Korçë, Lushnjë, Tirana och Gjirokastër. De mest populära flygplatserna är Tirana flygplats, .

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Albanien?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Albanien. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Albanien?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Albanien. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Albanien?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Surprice, Carwiz, Green Motion, Sicily By Car, Optimorent, addCar, Albarent och Sharr Express i städer som Elbasan, Tirana, Patos, Vlorë, Fier, Fier-Çifçi, Pogradec, Durrës, Korçë och Shkodër mfl och vid flygplatser som Tirana flygplats, mfl.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Albanien?

Biluthyrare som Budget, Hertz, Sixt, National, Thrifty, Europcar och Avis kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Albanien i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Albanien?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Albanien. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Albanien?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Albanien: Budget, Hertz, Sixt, National, Thrifty, Europcar och Avis. Du kan hitta dessa företag i städer som Elbasan, Tirana, Patos, Vlorë, Fier, Fier-Çifçi, Pogradec, Durrës, Korçë och Shkodër mfl.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Albanien?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Hertz, Avis, Budget, Europcar och Sixt att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Albanien. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag självriskeliminering i Albanien?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Albanien. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Albanien?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Albanien. En sökning efter land eller t.ex. ö i Albanien listar de största flygplatserna som Tirana flygplats, . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Albanien?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Albanien. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hyra bil billigt i Albanien - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hitta hyrbil & hyra bil i AlbanienBilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24-48 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online. Biluthyrning.nu kan erbjuda hyrbilar vid Albaniens flesta städer, färjeterminaler, resecentrum och flesta flygplatser.

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla populära resmål i Albanien och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Tirana, Durrës, Elbasan, Vlorë, Shkodër, Pogradec, Fier-Çifçi, Patos, Korçë, Fier, Berat, Lushnjë, Kavajë. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram.

Albanien information

Albanien har ca 2 987 000 invånare och ligger i Europa. Total yta/area på 28 748 km². Albanien är 137:e största land när det gäller invånare och 146:e största till ytan i världen. 31:e största land när det gäller invånare och 36:e största till ytan i Europa. De största regionerna/staterna/länen är Qarku i Tiranës, Qarku i Fierit, Qarku i Elbasanit, Qarku i Durrësit, Qarku i Korçës, Qarku i Beratit, Qarku i Dibrës, Qarku i Lezhës, Qarku i Kukësit, Qarku i Gjirokastrës, Qarku i Shkodrës och Qarku i Vlorës av totalt tolv. Alternativa namn är Republika Popullore Socialiste e Shqipërisë, Peoples Republic of Albania, Republika e Shqipërisë, Shqipnië, Albanie, Shqipenia, Alvania, Republic of Albania, Shqiprija, Shqipnija, Shqypëni, Shqipnia, Republika Popullore e Shqipërisë, Albaniya, Shqipni, Shqipëri, Shqypni, Shqipëria, Shqipria, Albanija, People’s Socialist Republic of Albania, Shkipeni, Sheypeni, Albania, Shqipri, Arnautluk. Huvudstad är Tirana där det bor ca 374 800 invånare. Förslag på platser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa till Albanien. Väder och kartor över landet, städer mm. Officiella språk som brukas i landet är t.ex. Albanska, Grekiska. Webbplatser på nätet har ofta domänen .al. De fem största orterna är Tirana (ca 374800 inv), Durrës (ca 122000 inv), Elbasan (ca 100900 inv), Vlorë (ca 89500 inv), Shkodër (ca 88200 inv). För att ringa använder man landskoden +355. Lek (ALL) är valutan som används för betala med i landet. De fem högsta bergen är Maja e Jezercës (2694 m), Grámos Óros (2523 m), Mali i Mesit (2480 m), Mal Valamare (2373 m) och Tromeđa (2366 m). Länder som är grannar är Nordmakedonien, Grekland, Montenegro, Serbien, Kosovo. Ingår det i priset att köra över landsgränser? Vanligtvis inte, biluthyraren kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser till Nordmakedonien, Grekland, Montenegro, Serbien, Kosovo. Alla ytterligare kostnader betalas direkt vid hyrdisken i lokal valuta Lek (ALL). Det framgår i hyresvillkoren och under bokningen om det är tillåtet att köra över landsgränser samt till vilka länder.

Sevärdheter och aktiviteter i Albanien

Smaka på det lokala vinet i Albanien? Stone Castle Winery, Kantina e Veres ÇOBO, Winery Kopitovich, Çobo Winery, Kantina Kokomani Vineyard, Kantina e Veres Enisa, Kantina Kallmet och Kantina e Veres Herta är exempel på vintillverkare och vingårdar. Park Lojrash, Izgrev Aqua Park, Dubai, Delfini, Parku i Lojrave, Aqua Park Mediteran, Pishinat e Tiranës, Aquamarine Simbassäng , Ujëvara Resort, Adventure park, Pishina, Skopje Aquapark och Mai Tai är temaparker, vattenparker eller nöjesparker som ligger i Albanien. Sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen? Zoo, aquarium, tropicarium, terrarium, tropikhus och djurparker som ligger i Albanien är Mini ZooPark kod autobuske, Lopa Davas, Kopshti zoologjik Shqiponja, Skopje Zoo och Tirana Zoo. Besöka en djurpark med hela familjen?

Billig bilhyra med fri körsträcka i Albanien

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Albanien: Mellanstor (Intermediate), Standard (Standard), Fullstor (Fullsize), Kompakt Elit (Compact elite), Ekonomisk Elit (Economy elite), Cabriolet (Convertible), Mini / Liten Elit (Mini elite), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Liten SUV (Small SUV), Premium (Premium), Medium SUV (Medium SUV), Minibuss (Minivan), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Hybridbilar (Hybrid cars), Fullstor Elit (Fullsize elite), Ekonomisk (Economy), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Exotiska bilar (Exotic), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Mini / Liten (Mini), Specialbilar (Special), Moped (Moped), Stor lastbil (Large truck), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Kompakt (Compact), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Elbilar (Electric cars), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Liten / medel lastbil (Small-medium truck). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Qarku i Tiranës, Qarku i Fierit, Qarku i Elbasanit, Qarku i Durrësit, Qarku i Korçës, Qarku i Beratit, Qarku i Dibrës, Qarku i Lezhës, Qarku i Kukësit, Qarku i Gjirokastrës, Qarku i Shkodrës och Qarku i Vlorës mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Albanien är Lastbil / Flyttbil: t.ex. Volkswagen Sharan, Medium SUV, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Mini / Liten Elit, mfl. Herrgårdsvagn / Kombi: t.ex. Ford Focus Estate, Skoda Fabia Estate, mfl. Minibuss: t.ex. Mercedes Viano, Ford Econoline, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. BMW X5, Dacia Duster, Nissan Juke, Audi Q7, BMW X3, Elbilar, mfl. Mellanstor: t.ex. Ford Mondeo, Opel Mokka, Toyota Avensis, Skoda Octavia, mfl. Fullstor: t.ex. BMW 3 Series, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Ford Galaxy, Volkswagen Touran, mfl. 5 sätes minibuss: t.ex. Citroen Berlingo, Renault Scenic, Mellanstor Elit, Moped, mfl. Kompakt: t.ex. Volkswagen Golf, Mazda CX-5, Opel Astra, Cabriolet, Hybridbilar, Liten SUV, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Stor lastbil, Ekonomisk Elit, Exotiska bilar, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Mercedes Vito Traveliner, Mercedes Vito Diesel, Kompakt Elit, mfl. Premium: t.ex. Mercedes E Class, Liten / medel lastbil, Fullstor Elit, mfl. Ekonomisk: t.ex. Toyota Yaris, Fiat Panda, Volkswagen Polo, Opel Corsa, mfl. Standard: t.ex. Volkswagen Passat, Specialbilar, mfl. Mini / Liten: t.ex. Volkswagen Up, Peugeot 107, Fiat 500, Fiat 500 S Dualogic, mfl. I mindre städer och på öar som Ishulli Tongo, Mallograd, Ishulli i Stilit, Ishulli i Zvërnecit, Sasan, Ishulli i Shurdhahit, Ishulli i Franc Jozefit och Ishulli i Shaqarisë mfl är dock utbudet mindre.

Tips hur man hittar en hyrbil i Albanien

Boka bilen i Albanien innan resan, det är nästan alltid billigare. Boka även så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare desto närmare i tid din resan är. Om din bil skall hämtas på en flygplats bör du boka innan du reser, flygplatser som Tirana flygplats. Sicily By Car, addCar, Surprice, Hertz, Optimorent, Carwiz, Albarent, Sharr Express, Enterprise, Green Motion, Dollar, Europcar, Thrifty, Keddy By Europcar, National, Alamo, Budget, Sixt, Avis är företagen biluthyrning.nu jämför i Albanien för att hitta bästa priset.

Trafikregler och köra bil

Att hyra och köra bil är ofta enkelt och smidigt men som i alla andra länder finns det många trafikregler i Albanien att följa. Om du ska besöka och köra i stora städer som Tirana, Durrës, Elbasan, Vlorë, Shkodër, Pogradec, Fier-Çifçi, Patos, Korçë, Fier, Berat, Lushnjë, Kavajë bör du förbereda dig på bilköer, helst vid rusningstider samt att det ibland kan vara svårt att hitta parkering. Försök att lära in de vanligaste parkerings- och trafikreglerna innan du åker så att din bilfärd blir säker och att du undviker problem med polisen.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Albanien

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Stort urval av olika typer av bilar, modeller och automatväxlade bilar i Albanien. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbil med fria mil Tirana, Billig bilhyra Durrës, Billigaste hyrbilen Elbasan, Vlorë, Shkodër, Pogradec, Fier-Çifçi, Patos, Korçë, Fier, Berat, Lushnjë, Kavajë, Laç, Gjirokastër, Patos Fshat, Krujë, Lezhë, Kuçovë och Kukës. Jämför antal dagar du önskar, vecka, weekend, hyra för en dag, ett år, en hel månad eller långtid i Albanien. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra skåpbil Tirana flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Albanien

När du letar efter en hyrbil i landet Albanien jämför biluthyrning.nu och letar biluthyrning från t.ex. dessa olika företag: Alamo, Sharr Express, addCar, Keddy By Europcar, Dollar, Albarent, Green Motion, Surprice, Optimorent, Sixt, Budget, Hertz, Enterprise, National, Europcar, Carwiz, Sicily By Car, Avis och Thrifty. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Albanien recensioner, betyg & omdömen