Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Amerikanska Samoa

Jämför biluthyrningsföretag Amerikanska Samoa

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Amerikanska Samoa

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Amerikanska Samoa på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Amerikanska Samoa. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd när du letar hyrbil i Amerikanska Samoa

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Amerikanska Samoa och regioner/stater som Western District, Swains Island, Eastern District, Manu'a District och Rose Atoll.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Amerikanska Samoa och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i Amerikanska SamoaAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex.  mfl.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Amerikanska Samoa och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Pago Pago, stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Pago Pago Internationella Flygplats, Ofu Flygplats, Tau Flygplats och Fitiuta Flygplats, om man väntar för länge.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Amerikanska Samoa

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Amerikanska Samoa?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Amerikanska Samoa: . Du kan hitta dessa företag i städer som Pago Pago, mfl.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Amerikanska Samoa?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos i städer som Pago Pago, mfl och vid flygplatser som Tau Flygplats, Pago Pago Internationella Flygplats, Fitiuta Flygplats och Ofu Flygplats mfl.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Amerikanska Samoa?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Amerikanska Samoa. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Amerikanska Samoa?

Biluthyrare som kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Amerikanska Samoa i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Amerikanska Samoa?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Amerikanska Samoa. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Behöver jag självriskeliminering i Amerikanska Samoa?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Amerikanska Samoa. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Amerikanska Samoa?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Amerikanska Samoa. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Amerikanska Samoa?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Amerikanska Samoa. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Amerikanska Samoa?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Amerikanska Samoa. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Amerikanska Samoa?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Amerikanska Samoa: Pago Pago, . De mest populära flygplatserna är Tau Flygplats, Pago Pago Internationella Flygplats, Fitiuta Flygplats och Ofu Flygplats.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Amerikanska Samoa?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Amerikanska Samoa. En sökning efter land eller t.ex. ö i Amerikanska Samoa listar de största flygplatserna som Tau Flygplats, Pago Pago Internationella Flygplats, Fitiuta Flygplats och Ofu Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Hyra bil billigt i Amerikanska Samoa - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla resmål i Amerikanska Samoa och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Pago Pago, Tāfuna, Leone, Faleniu, Aūa. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Amerikanska Samoas populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Mer om Amerikanska Samoa

Amerikanska Samoa är ett land med ca 58 000 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstaden är Pago Pago där det bor ca 11 500 invånare. Det fem största städerna är Pago Pago (ca 11500 inv), Tāfuna (ca 11000 inv), Leone (ca 4100 inv), Faleniu (ca 3200 inv), Aūa (ca 2100 inv). Total yta/area på 199 km2. Oceaniens 16:e största land när det gäller invånare och 20:e största till ytan. Grannländer som -. Den officiella valutan är Dollar (USD) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Engelska, Samoanska, Tonganska. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .as. Andra namn för detta land är Amerikanska Samoa, American Samoa. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden ++1-684.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Amerikanska Samoa

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Bilhyra Western District, Hyr en bil Swains Island, Biluthyrning Eastern District, Manu'a District och Rose Atoll. Biluthyrning i Amerikanska Samoa är det bästa transportsättet för korta eller långa sträckor. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra flyttbil Pago Pago. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billigaste hyrbilen Pago Pago Internationella Flygplats, Hyra bil Ofu Flygplats, Billiga hyrbilar Tau Flygplats och Fitiuta Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Amerikanska Samoa

När du söker efter hyrbilar i landet Amerikanska Samoa jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: . Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Amerikanska Samoa recensioner, betyg & omdömen