Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Andorra

Jämför biluthyrningsföretag Andorra

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Andorra

Jämför priser på biluthyrning i hela Andorra med bokning på nätet. Via vår sökmotor bokar du en hyrbil i 3 enkla steg. En hyrd bil via oss innebär inga otrevliga överraskningar när hyrbilen skall hämtas. I alla priser ingår flygplatsavgifter, fri körsträcka och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter. Låt oss hjälpa dig att hitta hyrbilar i Andorra online. Garanti pris på lyx-, familje- och ekonomibilar. Vill du endast hyra ett fordon från ett bolag du föredrar så kan du göra det det när vid din sökning.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd när du letar hyrbil i Andorra

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Andorra och regioner/stater som Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, Encamp, Sant Julià de Lòria, La Massana, Canillo och Ordino.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Andorra och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Andorra och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Andorra la Vella och les Escaldes stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som , om man väntar för länge.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i AndorraAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Goldcar och Rhodium mfl.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Andorra

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Andorra?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Andorra: les Escaldes och Andorra la Vella. De mest populära flygplatserna är .

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Andorra?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Avis, Europcar, Hertz, Rhodium och Goldcar att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Andorra. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag självriskeliminering i Andorra?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Andorra. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Behöver jag ett internationellt körkort i Andorra?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Andorra. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Andorra?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Andorra. En sökning efter land eller t.ex. ö i Andorra listar de största flygplatserna som . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Andorra?

Biluthyrare som Avis, Europcar, Hertz, Rhodium och Goldcar kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Andorra i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Andorra?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Andorra. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Andorra?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Andorra: Avis, Europcar, Hertz, Rhodium och Goldcar. Du kan hitta dessa företag i städer som les Escaldes och Andorra la Vella mfl.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Andorra?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Andorra. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Andorra?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Andorra. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Andorra?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Rhodium, Europcar, Goldcar, Avis och Hertz i städer som les Escaldes och Andorra la Vella mfl och vid flygplatser som mfl.

Hyra bil billigt i Andorra - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Här kan du jämföra hyrbilar och hyra av fordon från flera företag i orter inom Andorra. Sök och hitta de bästa priserna på biluthyrning. Leta och boka direkt i städer och resmål som tex Andorra la Vella, les Escaldes, Encamp, Sant Julià de Lòria, la Massana. Vi listar priser på hyr bil från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte uppstår några problem när du ska hämta din bil. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuda hyrbilar vid Andorras flesta städer, färjeterminaler, resecentrum och flesta flygplatser.

Mer om Andorra

Andorra är ett land med ca 84 000 invånare och ligger i Europa. Huvudstaden är Andorra la Vella där det bor ca 20 400 invånare. Det fem största städerna är Andorra la Vella (ca 20400 inv), les Escaldes (ca 15900 inv), Encamp (ca 11200 inv), Sant Julià de Lòria (ca 8000 inv), la Massana (ca 7200 inv). Total yta/area på 468 km2. Europas 44:e största land när det gäller invånare och 44:e största till ytan. Grannländer som Spanien, Frankrike. Den officiella valutan är Euro (EUR) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Katalanska. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .ad. Andra namn för detta land är Andorra, Andorra, Principality of Andorra. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +376.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Andorra

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra bil Andorra la Vella, Hyrbilar med fria mil Escaldes-Engordany, Bilhyra Encamp, Sant Julià de Lòria, La Massana, Canillo och Ordino. Lyxuthyrningserbjudanden i Andorra. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra transportbil Andorra la Vella och Hyr en bil les Escaldes. Hyra bil vid järnvägsstationer, resecentrum och flygplatser i Andorra. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: -.

Hyrbilsbolag vi jämför i Andorra

När du letar efter en bil att hyra i landet Andorra jämför biluthyrning.nu och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: Goldcar, Hertz, Avis, Rhodium och Europcar. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Andorra recensioner, betyg & omdömen