Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Antarktis

Jämförelse av priser på biluthyrning i hela Antarktis. Hos oss väntar inga otrevliga överraskningar när du ska hämta din hyrbil när du kommer fram till ditt resmål. Alla priser inkluderar fri körsträcka, avgifter vid flygplatsen och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter. Vi kan hjälpa dig att hitta prisvärda hyrbilar i Antarktis via nätet. Om du endast vill hyra en bil från ett företag du föredrar kan du välja det vid sökningen. Garanterat bäst pris på hyra fordon som ekonomi-, lyx- och familjebilar.

Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Antarktis

Jämför biluthyrningsföretag Antarktis

Tips på hur du söker efter hyrbilar!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor hyrbil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Du kan även boka envägsuthyrning (One way) och envägs till annan ort eller flygplats.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför biluthyrare och spara upp till 70% på hyrbilen
  • Jämför 1200 uthyrningsbolag på över 50000 platser i över 180 olika länder.
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via biluthyrning.nu.
  • All Inclusive, priser där allt ingår, inkl. fria mil, försäkring och skatt* FAQ >>
  • Låga priser på bilhyra genom att jämföra flera bolag i Antarktis.
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet.
  • Bra och billigast priser på alla biltyper, inklusive sportbilar, flyttbilar, kombibilar, lyxbil/lyxkategori-bilar, skåpbilar, elbilar, sportbilar, minibussar, dragkrok och automatväxlade bilar. Jämför även långtidshyra och månadshyra av bil. Även hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här och lämna på annan ort.

Hyra bil billigt i Antarktis - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla resmål i Antarktis och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som McMurdo Station. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Antarktiss populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Mer om Antarktis

Antarktis ligger i världsdelen Antarktis och är ett land där det bor ca 0 människor. Huvudstad är – med ca 0 invånare. Det fem största orterna är McMurdo Station (ca 1300 inv). Total yta/area på 14 000 000 km2. Antarktiss 3:e största land när det gäller invånare och 1:e största till ytan. Grannar som -. Olika språk som används är tex -. För att ringa använder man landskoden +. Sajter på Internet har ofta domänändelsen .aq. För att köpa och handla används valutan (). Få mer förslag på sevärdheter, kultur och tips på resmål att besöka under ditt besök samt se normalväder och kartor. Andra namn är Antarktis, Antarctica.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Antarktis

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Sök bland hundratals hyrbilssajter samtidigt efter biluthyrningserbjudanden i Antarktis. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: -. Hyrbil envägs och envägsuthyrning där du hämtar här och lämnar där i Antarktis. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billiga hyrbilar Teniente R. Marsh Flygplats.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Antarktis

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Antarktis?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Antarktis: . De mest populära flygplatserna är Teniente R. Marsh Flygplats, .

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Antarktis?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Antarktis. En sökning efter land eller t.ex. ö i Antarktis listar de största flygplatserna som Teniente R. Marsh Flygplats, . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Antarktis?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Antarktis: . Du kan hitta dessa företag i städer som mfl.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Antarktis?

Biluthyrare som kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Antarktis i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Antarktis?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Antarktis. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Antarktis?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Antarktis. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Antarktis?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Antarktis. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Antarktis?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Antarktis. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Antarktis?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos i städer som mfl och vid flygplatser som Teniente R. Marsh Flygplats, mfl.

Behöver jag självriskeliminering i Antarktis?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Antarktis. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Antarktis?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Antarktis. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Hyrbilsbolag vi jämför i Antarktis

När du letar efter en bil att hyra i landet Antarktis jämför biluthyrning.nu och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: . Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Antarktis recensioner, betyg & omdömen