Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Antigua och Barbuda

Jämför biluthyrningsföretag Antigua och Barbuda

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Antigua och Barbuda

Här kan du jämföra priser på biluthyrning i Antigua och Barbuda. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid ankomst. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Bästa pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta en billig hyrbil i hela Antigua och Barbuda. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd när du letar hyrbil i Antigua och Barbuda

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Antigua och Barbuda och regioner/stater som .

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Antigua och Barbuda och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i Antigua och BarbudaAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Budget, Thrifty, National, Enterprise, Alamo och Dollar mfl.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Saint John's och Codrington stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Antigua Airport, , om man väntar för länge.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Antigua och Barbuda och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Antigua och Barbuda

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Antigua och Barbuda?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Avis, Budget, Thrifty, Hertz och National att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Antigua och Barbuda. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Antigua och Barbuda?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Alamo, National, Budget, Dollar, Enterprise, Avis, Hertz och Thrifty i städer som Codrington och Saint John's mfl och vid flygplatser som Antigua Airport, mfl.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Antigua och Barbuda?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Antigua och Barbuda. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Antigua och Barbuda?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Antigua och Barbuda. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Antigua och Barbuda?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Antigua och Barbuda. En sökning efter land eller t.ex. ö i Antigua och Barbuda listar de största flygplatserna som Antigua Airport, . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Behöver jag självriskeliminering i Antigua och Barbuda?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Antigua och Barbuda. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Antigua och Barbuda?

Biluthyrare som Budget, Avis, Hertz, National, Thrifty, Enterprise och Alamo kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Antigua och Barbuda i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Antigua och Barbuda?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Antigua och Barbuda. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Antigua och Barbuda?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Antigua och Barbuda. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Antigua och Barbuda?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Antigua och Barbuda: Codrington och Saint John's. De mest populära flygplatserna är Antigua Airport, .

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Antigua och Barbuda?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Antigua och Barbuda: Budget, Avis, Hertz, National, Thrifty, Enterprise och Alamo. Du kan hitta dessa företag i städer som Codrington och Saint John's mfl.

Hyra bil billigt i Antigua och Barbuda - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla populära resmål i Antigua och Barbuda och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Saint John’s, All Saints, Piggotts, Liberta, Bolands, Potters Village, Codrington, Parham, Falmouth. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram.

Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24-48 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online. Biluthyrning.nu kan erbjuda hyrbilar vid Antigua och Barbudas flesta städer, färjeterminaler, resecentrum och flesta flygplatser.

Info om Antigua och Barbuda

Antigua och Barbuda ligger i världsdelen Nordamerika och är ett land där det bor ca 87 000 människor. Huvudstad är St. John’s med ca 0 invånare. Total yta/area på 443 km². Nordamerikas 25:e största till ytan och 27:e största land när det gäller invånare. Andra namn är Antigua and Barbuda, Antigua Presidency, Colony of Antigua, State of Antigua, Presidency of Antigua. Antigua och Barbuda är jordens 207:e största land till ytan och 203:e största när det gäller invånare. Landet delas in i åtta regioner/län/stater varav de största är Parish of Saint John, Parish of Saint Paul, Parish of Saint Mary, Parish of Saint George, Parish of Saint Peter, Parish of Saint Philip, Barbuda och Redonda. Väder och kartor över städer, landet mm i Antigua och Barbuda. Få förslag på upplevelser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa i landet. För att köpa och handla används valutan Dollar (XCD). Engelska är officiella språk som talas och skrivs i landet. De högsta fem bergen är Mount Obama (402 m), Signal Hill (365 m), Yepton Peak (0 m), Mount Thomas (0 m) och Sugar Loaf Hill (0 m). Saint John’s (ca 24200 inv), All Saints (ca 2500 inv), Piggotts (ca 1900 inv), Liberta (ca 1700 inv), Bolands (ca 1700 inv) är de fem största städerna. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .ag. ++1-268 är landskoden när man vill ringa via telefon till landet.

Aktiviteter & sevärdheter i Antigua och Barbuda

Många vingårdar erbjuder även boende och andra aktiviteter. Vintillverkare och vingårdar är t.ex. Caribbean Wines och Golden Arms Winery. Vinresa och vinprovning i Antigua och Barbuda? Nöjesparker, vattenparker och temaparker i Antigua och Barbuda är t.ex. St Kitts Eco Park, Mangofil la Boniferie, Fly Zone Treetop Adventure Park, Jeux d’eau, Karukéra Land och Jeux Pour Enfant. Sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen? Tropikhus, tropicarium, zoo, djurparker, aquarium och terrarium är Parc zoologique et botanique des Mamelles och St Maarten Zoo. Ägna en dag att titta på djur?

Billig bilhyra med fri körsträcka i Antigua och Barbuda

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Antigua och Barbuda: Ekonomisk (Economy), Premium, Liten SUV (Small SUV), Minibuss (Minivan), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Mellanstor (Intermediate), Moped, Cabriolet (Convertible), Kompakt Elit (Compact elite), Exotiska bilar (Exotic), Elbilar (Electric cars), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Ekonomisk Elit (Economy elite), Mini / Liten (Mini), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Standard, Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Mini / Liten Elit (Mini elite), Hybridbilar (Hybrid cars), Stor lastbil (Large truck), Fullstor Elit (Fullsize elite), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Kompakt (Compact), Medium SUV, 5 sätes minibuss (5 seat minivan), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Fullstor (Fullsize), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Specialbilar (Special). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Parish of Saint John, Parish of Saint Paul, Parish of Saint Mary, Parish of Saint George, Parish of Saint Peter, Parish of Saint Philip, Barbuda och Redonda mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Antigua och Barbuda är Hybridbilar, Liten SUV, mfl. Mini / Liten: t.ex. Chevrolet Sonic, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Cabriolet, Exotiska bilar, Mini / Liten Elit, Moped, mfl. Ekonomisk: t.ex. Renault Captur, Toyota Yaris, Herrgårdsvagn / Kombi, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. Kompakt: t.ex. Ford Focus, Nissan Almera, Fullstor Elit, Liten / medel lastbil, Specialbilar, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Renault Trafic, Mellanstor Elit, Kompakt Elit, Fullstor, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Chrysler Voyager, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Hyundai Santa Fe, Ford Escape, Toyota Rav4, Standard, Ekonomisk Elit, Lastbil / Flyttbil, Elbilar, Premium, Minibuss, Stor lastbil, Medium SUV, 5 sätes minibuss, Mellanstor, mfl. I mindre städer och på öar som Antigua, York Island, Wicked Will, Vernon’s Island, Smith Island, The Sisters, Sandy Island, Red Head Island, Rat Island, Rabbit Island, Prickly Pear Island, Pelican Island, Pelican Island, Pelican Island, Moor Island, Maiden Island, Maiden Island, Long Island och Lobster Island mfl är dock utbudet mindre.

Trafikregler och parkeringsregler

Att hyra och köra bil är ofta enkelt och smidigt men som i alla andra länder finns det många trafikregler i Antigua och Barbuda att följa. Om du ska besöka och köra i stora städer som Saint John’s, All Saints, Piggotts, Liberta, Bolands, Potters Village, Codrington, Parham, Falmouth bör du förbereda dig på bilköer, helst vid rusningstider samt att det ibland kan vara svårt att hitta parkering. Försök att lära in de vanligaste parkerings- och trafikreglerna innan du åker så att din bilfärd blir säker och att du undviker problem med polisen.

Tips och råd när du letar hyrbil i Antigua och Barbuda

Boka bilen i Antigua och Barbuda innan resan, det är nästan alltid billigare. Boka även så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare desto närmare i tid din resan är. Om din bil skall hämtas på en flygplats bör du boka innan du reser, flygplatser som Antigua Barbuda V. C. Bird internationella flygplats och Barbuda Codrington flygplats. Dollar, Budget, Thrifty, Hertz, National, Enterprise, Avis, Alamo är några av bolagen som biluthyrning.nu jämför i Antigua och Barbuda.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Antigua och Barbuda

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Jämför antal dagar du önskar, vecka, weekend, hyra för en dag, ett år, en hel månad eller långtid i Antigua och Barbuda. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbilar Saint John's och Hyrbil med fria mil Codrington. Billiga skåpbiluthyrning i Antigua och Barbuda. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Biluthyrning med fria mil Antigua Airport.

Hyrbilsbolag vi jämför i Antigua och Barbuda

När du letar efter en bil att hyra i landet Antigua och Barbuda jämför biluthyrning.nu och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: Dollar, Hertz, Thrifty, Budget, National, Enterprise, Alamo och Avis. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Antigua och Barbuda recensioner, betyg & omdömen