Jämför priser på att hyra bil från Auto5

Hos biluthyrning.nu kan du jämföra priser på hyrbilar hos Auto5. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil enkelt. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Bästa pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta billig biluthyrning från Auto5 i Lettland.

Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala

biluthyrning.nu

Tips på hur du söker efter hyrbilar!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor hyrbil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm.

Cartrawler

Jämför biluthyrare och spara upp till 70% på hyrbilen
  • Låga priser på bilhyra genom att jämföra flera bolag
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via biluthyrning.nu
  • Priser där allt ingår, inkl. fria mil, försäkring och skatt* FAQ >>
  • Jämför 1200 uthyrningsbolag på över 24000 platser i över 180 olika länder
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet
  • Bra och billigast priser på alla biltyper, inklusive sportbilar, lyxbil/lyxkategori-bilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även långtidshyra och månadshyra av bil. Även hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där.

Länder där företaget finns

Hyrbil och hyra bil från Auto5 - Erbjudanden och rabatter

Sök och välj det bästa alternativet. Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning hos Auto5 i Lettland. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet.

Sök och boka en billig bil i städer och orter som t.ex. Valmiera, Jēkabpils, Ventspils, Vec-Liepāja, Liepāja, Daugavpils, Cēsis, Ogre, Tukums, Jūrmala, Jelgava, Riga, Rēzekne mfl och stater och regioner som t.ex. Cēsu Rajons, Jelgava, Ogres novads, Jūrmala, Valmiera District, Jēkabpils Municipality, Liepāja, Rīga. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar från Auto5 på de stora flygplatserna (Ventspils Internationella Flygplats, Riga Flygplats, Liepaja East Flygplats, Daugavpils Internationella Flygplats.), vid tågstationer och färjeterminaler. Hyra bil på öar som Zaķusala, Lucavsala, Ķīpsala, Doles Sala och ögrupper som -. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas.

Information om Auto5 i Lettland

Om man ska hyra en bil, vad är bäst ett stort eller litet lokalt bolag? Betalning hos oss kan ske med kreditkort som VISA, VISA Electron och Debit, Mastercard, Maestro. Krypterad och säker betalning med Trustwave och Digicert. Betala med lokal valuta eller med Kronor (SKR), Euro (EUR) eller Dollar (USD) mfl. Auto5 är ett mindre och lokalt hyrbilsföretag som bara finns i ett land. Auto5 finns även i följande länder/land Lettland. Vi har mycket bra priser på hyrbilar och du kan även hitta recensioner och betyg på olika företag. Boka snabbt och smidigt en hyrbil med oss, till bästa pris. Bra priser och du kan när du vill ändra bokningen utan kostnad.

Försäkring och hyresvillkor hos Auto5

En hyrbil från Auto5 i Lettland inkluderar trafik- och vagnskadereducering (CDW) i priset på din hyra och det innebär att du är skyddad om bilen blir skadad. Hyrbilen du kör är skyddad, men skyddet har en självrisk och i de flesta länderna finns det även delar som inte täcks av försäkringen. Delar som ersättningsnycklar, vindrutor, däck, underrede och bärgningskostnader är oftast inte täckta av detta skydd. Läs mer på din voucher efter bokningen eller när du söker.

Recensioner och omdömen

Omdömen om Auto5. Synpunkter och information som kommer från kunder som hyrt från företaget tidigare i Lettland.


Jämför priser på bilhyra från Auto5 i dessa länder/land Lettland. Utbudet av bilmodeller och bilmärken varierar mellan olika länder.