Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Barbados

Jämför biluthyrningsföretag Barbados

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Barbados

Här kan du jämföra priser på biluthyrning i Barbados. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid ankomst. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Garanterat bäst pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta en billig hyrbil i hela Barbados. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips när du letar hyrbil i Barbados

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Barbados och regioner/stater som .

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i BarbadosAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Hertz, Europcar, Sixt, Thrifty, Enterprise, Alamo, Dollar, Advantage, Drive-A-Matic och Courtesy mfl.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Barbados och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Bridgetown, stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Grantley Adams Airport, , om man väntar för länge.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Barbados och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Barbados

Behöver jag självriskeliminering i Barbados?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Barbados. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Barbados?

Biluthyrare som Hertz, Sixt, Europcar, Dollar, Thrifty, Alamo och Enterprise kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Barbados i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Barbados?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Stoutes, Bajan, Dollar, Direct Car Rentals, Advantage, Courtesy, Drive-A-Matic och Alamo i städer som Bridgetown, mfl och vid flygplatser som Grantley Adams Airport, mfl.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Barbados?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Barbados. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Barbados?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Barbados. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Behöver jag ett internationellt körkort i Barbados?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Barbados. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Barbados?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Barbados: Hertz, Sixt, Europcar, Dollar, Thrifty, Alamo och Enterprise. Du kan hitta dessa företag i städer som Bridgetown, mfl.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Barbados?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Barbados: Bridgetown, . De mest populära flygplatserna är Grantley Adams Airport, .

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Barbados?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Barbados. En sökning efter land eller t.ex. ö i Barbados listar de största flygplatserna som Grantley Adams Airport, . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Barbados?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Barbados. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Barbados?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Enterprise, Thrifty, Hertz, Europcar och Sixt att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Barbados. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hyra bil billigt i Barbados - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Billig biluthyrning & hyrbil i BarbadosBilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24-48 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online. Biluthyrning.nu kan erbjuda hyrbilar vid Barbadoss flesta städer, färjeterminaler, resecentrum och flesta flygplatser.

Här kan du jämföra hyrbilar och hyra av fordon från flera företag i orter inom Barbados. Sök och hitta de bästa priserna på biluthyrning. Leta och boka direkt i städer och resmål som t.ex. Bridgetown, Speightstown, Oistins, Bathsheba, Holetown, Crane, Greenland, Four Cross Roads, Welchman Hall, Checker Hall. Vi listar priser på hyrbilar från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte uppstår några problem när du ska hämta din bil.

Mer om Barbados

Barbados har ca 286 000 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstad är Bridgetown där det bor ca 98 500 invånare. Total yta/area på 431 km². 21:e största land när det gäller invånare och 26:e största till ytan i Nordamerika. De största regionerna/staterna/länen är Saint Michael, Christ Church, Saint James, Saint Philip, Saint George, Saint Thomas, Saint Peter, Saint John, Saint Lucy, Saint Joseph och Saint Andrew av totalt elva. Barbados är 183:e största land när det gäller invånare och 208:e största till ytan i världen. Alternativa namn är Colony of Barbados, Barbadoes. Officiell valuta är Dollar (BBD) och används för att betala med. Mount Hillaby (340 m) och Mount Misery (0 m) är de topp fem högsta bergen i landet. Förslag på platser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa till Barbados. Väder och kartor över landet, städer mm. Topp fem största städer är Bridgetown (ca 98500 inv), Speightstown (ca 3600 inv), Oistins (ca 2300 inv), Bathsheba (ca 1800 inv), Holetown (ca 1400 inv). ++1-246 är landskoden när man vill ringa via telefon till landet. .bb är en vanlig domänändelse för webbplatser. Engelska är officiella språk som talas och skrivs i landet.

Billig bilhyra med fri körsträcka i Barbados

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Barbados: 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Ekonomisk (Economy), Medium SUV (Medium SUV), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Premium (Premium), Kompakt Elit (Compact elite), Mellanstor (Intermediate), Specialbilar (Special), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Minibuss (Minivan), Cabriolet (Convertible), Ekonomisk Elit (Economy elite), Hybridbilar (Hybrid cars), Elbilar (Electric cars), Liten SUV (Small SUV), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Exotiska bilar (Exotic), Standard (Standard), Mini / Liten Elit (Mini elite), Moped (Moped), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Fullstor Elit (Fullsize elite), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Mini / Liten (Mini), Kompakt (Compact), Fullstor (Fullsize), Stor lastbil (Large truck). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Saint Michael, Christ Church, Saint James, Saint Philip, Saint George, Saint Thomas, Saint Peter, Saint John, Saint Lucy, Saint Joseph och Saint Andrew mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Barbados är Lyxbil / Cabriolet / Sportbil: t.ex. Isuzu MU-X, mfl. Fullstor: t.ex. Mercedes C Class, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Chrysler Voyager, Peugeot 807, Suzuki APV, Opel Zafira, mfl. Kompakt: t.ex. Ford Focus, Nissan Versa, Nissan Almera, mfl. Standard: t.ex. Ford Fusion, Hyundai Sonata, Liten SUV, Mellanstor Elit, Liten / medel lastbil, mfl. Mini / Liten: t.ex. Kia Picanto, Chevrolet Sonic, Moped, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Nissan Pickup, Fullstor Elit, Elbilar, 9 sätes minibuss, mfl. Minibuss: t.ex. Suzuki APV, Kompakt Elit, Exotiska bilar, Specialbilar, mfl. Mellanstor: t.ex. Chevrolet Cobalt, Toyota Avensis, Mini / Liten Elit, Hybridbilar, mfl. Cabriolet: t.ex. Mini Moke, Suzuki Jimny Convertible, Renault Megane Convertible, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Ford Expedition, Toyota Prado, Suzuki Jimny, Toyota Rav4, Ford Escape, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Medium SUV, Premium, Herrgårdsvagn / Kombi, mfl. Ekonomisk: t.ex. Renault Captur, Toyota Yaris Sedan, Toyota Yaris, Opel Corsa, mfl. 5 sätes minibuss: t.ex. Citroen Berlingo, Ekonomisk Elit, Stor lastbil, mfl. I mindre städer och på öar som Barbados, Pelican Island (historical) och Culpepper Island mfl är dock utbudet mindre.

Parkeringsregler och trafikregler

Att köra hyrbil i Barbados är inte speciellt svårt men som i de flesta länder finns det regler att följa när det gäller trafik och parkering. Det kan vara bra att plugga in de viktigaste reglerna för trafik och parkering innan resan så att du undviker böter och din resa blir säker. Om du planerar att hyra bil och köra i de större städerna, som t.ex. Bridgetown, Speightstown, Oistins, Bathsheba, Holetown, Crane, Greenland, Four Cross Roads, Welchman Hall, Checker Hall bör du tänka till lite extra. Det kan vara svårt att hitta parkeringar och det är ofta långa bilköer, helst vid rusningstid.

Vad man bör tänka på när man letar hyrbil i Barbados?

Hur hyr du billigast i Barbados? Boka din hyrbil via Internet, det är billigare, enklare och tar mindre tid. Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare ju närmare resan du kommer. Boka innan du reser i synnerhet om din bil skall hämtas på en flygplats, som t.ex. Grantley Adams International flygplats . När du söker hos oss hittar du de bästa priserna. När du söker efter hyrbil i Barbados jämför biluthyrning.nu t.ex. dessa bolag Europcar, Advantage, Enterprise, Dollar, Courtesy, Drive-A-Matic, Alamo, Sixt, Hertz, Stoutes, Thrifty, Bajan, Direct Car Rentals.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Barbados

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Jämför antal dagar du önskar, vecka, weekend, hyra för en dag, ett år, en hel månad eller långtid i Barbados. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbil med fria mil Bridgetown. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra skåpbil Grantley Adams Airport.

Hyrbilsbolag vi jämför i Barbados

När du ska hyra en bil i landet Barbados jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: Advantage, Europcar, Enterprise, Dollar, Courtesy, Direct Car Rentals, Drive-A-Matic, Hertz, Alamo, Stoutes, Bajan, Sixt och Thrifty. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Barbados recensioner, betyg & omdömen