Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Benin

Jämför biluthyrningsföretag Benin

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Benin

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Benin på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Benin. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips när du letar hyrbil i Benin

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Benin och regioner/stater som Atlantique Department, Borgou Department, Département de l’Ouémé, Littoral, Zou Department, Collines Department, Atakora Department, Alibori, Kouffo Department och Plateau Department.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Benin och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Cotonou, Abomey-Calavi, Djougou, Porto-Novo, Parakou, Bohicon, Kandi, Lokossa, Ouidah och Abomey stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Cotonou Flygplats, Djougou Flygplats, Parakou Flygplats, Kandi Flygplats och Save Flygplats, om man väntar för länge.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i BeninAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis och Hertz mfl.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Benin och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Benin

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Benin?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Avis och Hertz i städer som Djougou, Bohicon, Kandi, Porto-Novo, Abomey, Abomey-Calavi, Ouidah, Cotonou, Lokossa och Parakou mfl och vid flygplatser som Parakou Flygplats, Kandi Flygplats, Djougou Flygplats, Cotonou Flygplats och Save Flygplats mfl.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Benin?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Benin. En sökning efter land eller t.ex. ö i Benin listar de största flygplatserna som Parakou Flygplats, Kandi Flygplats, Djougou Flygplats, Cotonou Flygplats och Save Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Benin?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Benin. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Benin?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Hertz och Avis att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Benin. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Benin?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Benin: Kandi, Natitingou, Abomey-Calavi, Nikki, Dogbo, Porto-Novo, Lokossa, Savé, Bohicon, Abomey, Djougou, Ouidah, Cotonou, Parakou och Cové. De mest populära flygplatserna är Parakou Flygplats, Kandi Flygplats, Djougou Flygplats, Cotonou Flygplats och Save Flygplats.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Benin?

Biluthyrare som Hertz och Avis kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Benin i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag självriskeliminering i Benin?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Benin. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Behöver jag ett internationellt körkort i Benin?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Benin. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Benin?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Benin. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Benin?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Benin. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Benin?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Benin: Hertz och Avis. Du kan hitta dessa företag i städer som Djougou, Bohicon, Kandi, Porto-Novo, Abomey, Abomey-Calavi, Ouidah, Cotonou, Lokossa och Parakou mfl.

Hyra bil billigt i Benin - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Här kan du jämföra hyrbilar och hyra av fordon från flera företag i orter inom Benin. Sök och hitta de bästa priserna på biluthyrning. Leta och boka direkt i städer och resmål som tex Cotonou, Abomey-Calavi, Djougou, Porto-Novo, Parakou. Vi listar priser på hyr bil från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte uppstår några problem när du ska hämta din bil. Vi kan erbjuda bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas. Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuder billiga hyrbilar i och vid Benins flesta städer, järnvägsstationer och orter samt på de stora flygplatser.

Fakta om Benin

Benin ligger i världsdelen Afrika och är ett land där det bor ca 9 056 000 människor. Huvudstad är Porto-Novo med ca 234 200 invånare. Det fem största orterna är Cotonou (ca 690600 inv), Abomey-Calavi (ca 385800 inv), Djougou (ca 237000 inv), Porto-Novo (ca 234200 inv), Parakou (ca 163800 inv). Total yta/area på 112 620 km2. Afrikas 31:e största land när det gäller invånare och 39:e största till ytan. Grannar som Niger, Togo, Burkina Faso, Nigeria. Olika språk som används är tex Franska. För att ringa använder man landskoden +229. Sajter på Internet har ofta domänändelsen .bj. För att köpa och handla används valutan Franc (XOF). Få mer förslag på sevärdheter, kultur och tips på resmål att besöka under ditt besök samt se normalväder och kartor. Andra namn är Benin, Benin, Republic of Benin.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Benin

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyrbilar med fri körsträcka Atlantique Department, Hyrbil Borgou Department, Hyra buss Département de l’Ouémé, Littoral, Zou Department, Collines Department, Atakora Department, Alibori, Kouffo Department, Plateau Department, Donga och Mono. Biluthyrning envägs och envägsuthyrning där du hämtar här och lämnar där i Benin. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Biluthyrning Cotonou, Hyra transportbilar Abomey-Calavi, Hyra bil Djougou, Porto-Novo, Parakou, Bohicon, Kandi, Lokossa, Ouidah, Abomey, Natitingou, Savé, Nikki, Dogbo, Cové, Malanville, Pobé, Savalou, Sakété och Comé. Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online i Benin. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra bil billigt med fria mil Cotonou Flygplats, All Inclusive hyrbil Djougou Flygplats, Billig bilhyra Parakou Flygplats, Kandi Flygplats och Save Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Benin

När du ska hyra bil i landet Benin jämför biluthyrning.nu och letar bilhyra från t.ex. dessa olika biluthyrningsföretag: Avis och Hertz. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Benin recensioner, betyg & omdömen