Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Bhutan

Jämför biluthyrningsföretag Bhutan

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Bhutan

Här kan du jämföra priser på biluthyrning i Bhutan. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid ankomst. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Garanterat bäst pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta en billig hyrbil i hela Bhutan. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips om att hyra bil i Bhutan

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Bhutan och regioner/stater som Thimphu Dzongkhag, Samtse Dzongkhag, Chhukha Dzongkhag, Mongar Dzongkhag, Samdrup Jongkhar, Wangdue Phodrang Dzongkhag, Paro, Tsirang Dzongkhag, Zhemgang Dzongkhag och Dagana Dzongkhag.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i BhutanAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex.  mfl.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Thimphu, Punakha, Tsirang, Phuntsholing, Jakar och Paro stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Bathpalathang Flygplats, Paro Flygplats, Yonphula Flygplats och Gelephu Flygplats, om man väntar för länge.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Bhutan och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Bhutan och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Bhutan

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Bhutan?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Bhutan. En sökning efter land eller t.ex. ö i Bhutan listar de största flygplatserna som Gelephu Flygplats, Bathpalathang Flygplats, Yonphula Flygplats och Paro Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Bhutan?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Bhutan. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Bhutan?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Bhutan: . Du kan hitta dessa företag i städer som Punakha, Tsirang, Phuntsholing, Jakar, Thimphu och Paro mfl.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Bhutan?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Bhutan: Punakha, Tsirang, Phuntsholing, Jakar, Thimphu och Paro. De mest populära flygplatserna är Gelephu Flygplats, Bathpalathang Flygplats, Yonphula Flygplats och Paro Flygplats.

Behöver jag självriskeliminering i Bhutan?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Bhutan. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Bhutan?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Bhutan. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Bhutan?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos i städer som Punakha, Tsirang, Phuntsholing, Jakar, Thimphu och Paro mfl och vid flygplatser som Gelephu Flygplats, Bathpalathang Flygplats, Yonphula Flygplats och Paro Flygplats mfl.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Bhutan?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Bhutan. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Bhutan?

Biluthyrare som kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Bhutan i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Bhutan?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Bhutan. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Behöver jag ett internationellt körkort i Bhutan?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Bhutan. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hyra bil billigt i Bhutan - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Bhutan. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Thimphu, Punakha, Tsirang, Phuntsholing, Pemagatshel. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål. Vi kan erbjuda bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas. Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuder billiga hyrbilar i och vid Bhutans flesta städer, järnvägsstationer och orter samt på de stora flygplatser.

Fakta om Bhutan

Bhutan har ca 700 000 invånare och ligger i Asien. Huvudstad är Thimphu där det bor ca 98 700 invånare. Topp fem städer är Thimphu (ca 98700 inv), Punakha (ca 21500 inv), Tsirang (ca 18700 inv), Phuntsholing (ca 17000 inv), Pemagatshel (ca 13900 inv). Total yta/area på 47 000 km2. Asiens 46:e största land när det gäller invånare och 36:e största till ytan. Länder som gränsar är Kina, Indien. Webbplatser på nätet har ofta domänen .bt. Officiell valuta är Ngultrum (BTN) och används för att betala med. För att ringa använder man landskoden +975. Alternativa namn är Bhutan, Bhutan. Förslag på platser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa. Väder och kartor över landet, städer mm. Officiella språk som brukas i landet är tex Dzongkha.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Bhutan

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra skåpbil Thimphu Dzongkhag, Hyrbil Samtse Dzongkhag, Hyra transportbilar Chhukha Dzongkhag, Mongar Dzongkhag, Samdrup Jongkhar, Wangdue Phodrang Dzongkhag, Paro, Tsirang Dzongkhag, Zhemgang Dzongkhag, Dagana Dzongkhag, Punakha Dzongkhag, Bumthang Dzongkhag, Trongsa Dzongkhag, Haa Dzongkhag och Gasa. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbilar med fria mil Thimphu, Biluthyrning Punakha, Hyra bil Tsirang, Phuntsholing, Jakar och Paro. Jämför antal dagar du önskar, vecka, weekend, hyra för en dag, ett år, en hel månad eller långtid i Bhutan. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra transportbil Bathpalathang Flygplats, Hyra buss Paro Flygplats, Billiga hyrbilar Yonphula Flygplats och Gelephu Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Bhutan

När du letar efter en bil att hyra i landet Bhutan jämför biluthyrning.nu och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: . Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Bhutan recensioner, betyg & omdömen