Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Botswana

Jämför biluthyrningsföretag Botswana

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Botswana

Jämför priser på biluthyrning i hela Botswana med bokning på nätet. Via vår sökmotor bokar du en hyrbil i 3 enkla steg. En hyrd bil via oss innebär inga otrevliga överraskningar när hyrbilen skall hämtas. I alla priser ingår flygplatsavgifter, fri körsträcka och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter. Låt oss hjälpa dig att hitta hyrbilar i Botswana online. Bra priser på lyx-, familje- och ekonomibilar. Vill du endast hyra ett billigt fordon från ett bolag du föredrar så kan du göra det vid din sökning.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips när du letar hyrbil i Botswana

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Botswana och regioner/stater som .

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i BotswanaAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget och Bidvest mfl.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Botswana och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Gaborone, Francistown, Molepolole, Selebi-Phikwe, Maun, Serowe, Kanye, Mahalapye, Mogoditshane och Mochudi stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Gaborone flygplats, Francistown flygplats, Maun flygplats och Kasane flygplats, om man väntar för länge.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Botswana och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Botswana

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Botswana?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Botswana. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Botswana?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Botswana. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Botswana?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Botswana. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Botswana?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Bidvest, Hertz, Avis, Budget och Europcar i städer som Maun, Selebi-Phikwe, Gaborone, Molepolole, Mogoditshane, Kanye, Francistown, Serowe, Mochudi och Mahalapye mfl och vid flygplatser som Gaborone flygplats, Maun flygplats, Kasane flygplats och Francistown flygplats mfl.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Botswana?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Avis, Budget, Bidvest, Hertz och Europcar att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Botswana. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Botswana?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Botswana. En sökning efter land eller t.ex. ö i Botswana listar de största flygplatserna som Gaborone flygplats, Maun flygplats, Kasane flygplats och Francistown flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Botswana?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Botswana: Maun, Molepolole, Selebi-Phikwe, Kanye, Mogoditshane, Gaborone, Lobatse, Serowe, Kasane, Mahalapye, Palapye, Francistown och Mochudi. De mest populära flygplatserna är Gaborone flygplats, Maun flygplats, Kasane flygplats och Francistown flygplats.

Behöver jag ett internationellt körkort i Botswana?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Botswana. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Botswana?

Biluthyrare som Avis, Budget, Bidvest, Hertz och Europcar kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Botswana i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Botswana?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Botswana: Avis, Budget, Bidvest, Hertz och Europcar. Du kan hitta dessa företag i städer som Maun, Selebi-Phikwe, Gaborone, Molepolole, Mogoditshane, Kanye, Francistown, Serowe, Mochudi och Mahalapye mfl.

Behöver jag självriskeliminering i Botswana?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Botswana. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hyra bil billigt i Botswana - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Botswanas populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas.

Här kan du jämföra hyrbilar och hyra av fordon från flera företag i orter inom Botswana. Sök och hitta de bästa priserna på biluthyrning. Leta och boka direkt i städer och resmål som t.ex. Gaborone, Francistown, Molepolole, Selebi-Phikwe, Maun, Serowe, Kanye, Mahalapye, Mogoditshane, Mochudi, Lobatse, Palapye, Ramotswa, Thamaga. Vi listar priser på hyrbilar från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte uppstår några problem när du ska hämta din bil.

Botswana fakta

Botswana har ca 2 029 000 invånare och ligger i Afrika. Total yta/area på 600 370 km². Botswana är 146:e största land när det gäller invånare och 47:e största till ytan i världen. 42:e största land när det gäller invånare och 21:e största till ytan i Afrika. De största regionerna/staterna/länen är South East District, Kweneng District, Central District, Southern District, North East District, North West District, Kgatleng District, Kgalagadi District, Ghanzi District, Lobatse, Chobe District, City of Francistown, Gaborone, Jwaneng, Selibe Phikwe och Sowa Town av totalt sexton. Alternativa namn är Betschuanaland Protektorat, Republic of Botswana, British Protectorate of Bechuanaland, Betsjoeanaland, Northern Bechuanaland, Britse Protektoraat van Betsjoeanaland, Bechuanaland Protectorate, Betsjoeanaland Protektoraat. Huvudstad är Gaborone där det bor ca 208 400 invånare. Gaborone (ca 208400 inv), Francistown (ca 90000 inv), Molepolole (ca 63200 inv), Selebi-Phikwe (ca 53700 inv), Maun (ca 49900 inv) är de fem största städerna. För att köpa och handla används valutan Pula (BWP). +267 är landskoden när man vill ringa via telefon till landet. Sajter på Internet har ofta domänändelsen .bw. Otse (0 m), Matuba (0 m), Mabeleapodi Hill (0 m), Mount Aha (0 m) och Phalachwe Hill (0 m) är de topp fem högsta bergen i landet. Få mer förslag på sevärdheter, kultur och tips på resmål att besöka under ditt besök i Botswana samt se normalväder och kartor. Länder som är grannar är Zimbabwe, Sydafrika, Namibia. Ingår det i priset att köra över landsgränser? Vanligtvis inte, biluthyraren kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser till Zimbabwe, Sydafrika, Namibia. Alla ytterligare kostnader betalas direkt vid hyrdisken i lokal valuta Pula (BWP). Det framgår i hyresvillkoren och under bokningen om det är tillåtet att köra över landsgränser samt till vilka länder. Språk som är vanliga och talas är t.ex. Engelska, Setswana.

Botswana sevärdheter & aktiviteter

Animal creche, Kwena Gardens Crocodile Farm, Vulture Restaurant, Hyhena Enclosure, Lion Breeding Area, Lion Park, Malichri Predators Rock Zoo och Lion Enclosure är tropicarium, tropikhus, zoo, aquarium, djurparker och terrarium i Botswana. Besöka en djurpark med hela familjen? Sugen på att titta på fornminnen, äldre byggnader, forntida lämningar och kulturminnen? Dessa objekt, G3, Kromdraai, G7, G2, G6, G4, Wonder Caves och Sterkfontein kan vara värda att besöka. Sugna på upplevelser och historiska lämningar?

Billig bilhyra med fri körsträcka i Botswana

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Botswana: Mini / Liten Elit (Mini elite), Standard, Kompakt (Compact), Kompakt Elit (Compact elite), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Premium, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Ekonomisk Elit (Economy elite), Exotiska bilar (Exotic), Fullstor Elit (Fullsize elite), Moped, Mellanstor (Intermediate), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Specialbilar (Special), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Cabriolet (Convertible), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Medium SUV, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Liten SUV (Small SUV), Stor lastbil (Large truck), Hybridbilar (Hybrid cars), Mini / Liten (Mini), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Fullstor (Fullsize), Ekonomisk (Economy), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Elbilar (Electric cars), Minibuss (Minivan). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. South East District, Kweneng District, Central District, Southern District, North East District, North West District, Kgatleng District, Kgalagadi District, Ghanzi District, Lobatse, Chobe District, City of Francistown, Gaborone, Jwaneng, Selibe Phikwe och Sowa Town mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Botswana är Liten / medel lastbil, Herrgårdsvagn / Kombi, Kompakt Elit, mfl. Exotiska bilar: t.ex. Dodge Journey, Liten SUV, Cabriolet, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. Minibuss: t.ex. Volkswagen Kombi, Volkswagen T5, Fullstor Elit, Hybridbilar, mfl. Fullstor: t.ex. BMW 3 Series, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Hyundai H1, Toyota Avanza, Elbilar, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. Kompakt: t.ex. Nissan Tiida, Toyota Corolla, Hyundai Accent, Mellanstor Elit, mfl. Medium SUV: t.ex. Nissan X-Trail, mfl. Mini / Liten: t.ex. Kia Picanto, Stor lastbil, Specialbilar, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Volkswagen Caravelle, Mini / Liten Elit, Moped, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Toyota Hilux Double Cab, Toyota Hilux Single Cab, mfl. 5 sätes minibuss: t.ex. Toyota Avanza, mfl. Standard: t.ex. Toyota Avensis, Citroen C5, mfl. Ekonomisk: t.ex. Hyundai i20, Toyota Yaris, Nissan Micra, Ford Ka, Ekonomisk Elit, mfl. Mellanstor: t.ex. Toyota Hilux Double Cab 4WD, Chevrolet Cruze, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Nissan X-Trail, Toyota Fortuner, Hyundai iX35, Toyota Rav4, mfl. Premium: t.ex. Volvo S60, Mercedes C Class, mfl. I mindre städer och på öar som Xgara Island, Santantadibe Island, Ngindi Island, Namakha Island, Motsaod Island, Kai’kau Island, Geune Kan Island, Gechia Island, Gabasari Island, Borokwe Island, Bokwi Island, Bobo Island, Ai’Ao Island, Ad’Ao Island, Crocodile Island, Sidudu, Kubu Island, Delta de l’Okavango, ile privee de Nxharaga, Ile privee de Jao, delta de l’Okavango och Ile de Paradis, delta de l’Okavango mfl är dock utbudet mindre.

Tips och råd när du letar hyrbil i Botswana

Om du redan innan du åker bestämt dig för att hyra bil i Botswana och vill betala så lite som möjligt bör du boka bilen innan du reser. I första hand bör du testa att boka din bil via Internet, det är oftast billigast, enkelt att söka och jämföra, samt att det tar mindre tid. Om din bil skall hämtas på en flygplats, som Gaborone Sir Seretse Khama Internationella flygplats, Francistown Phillip Gaonwe Matante flygplats, Maun flygplats, Kasane Internationella flygplats, Orapa flygplats, Khwai River Lodge flygplats, Palapye flygplats, Tuli Lodge flygplats och Ghanzi flygplats bör du boka innan du reser. Ett sök flera alternativ. När du söker efter hyrbil i Botswana jämför biluthyrning.nu t.ex. dessa bolag Budget, Bidvest, Europcar, Hertz, Avis.

Trafikregler och parkeringsregler

Att hyra och köra bil är ofta enkelt och smidigt men som i alla andra länder finns det många trafikregler i Botswana att följa. Om du ska besöka och köra i stora städer som Gaborone, Francistown, Molepolole, Selebi-Phikwe, Maun, Serowe, Kanye, Mahalapye, Mogoditshane, Mochudi, Lobatse, Palapye, Ramotswa, Thamaga bör du förbereda dig på bilköer, helst vid rusningstider samt att det ibland kan vara svårt att hitta parkering. Försök att lära in de vanligaste parkerings- och trafikreglerna innan du åker så att din bilfärd blir säker och att du undviker problem med polisen.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Botswana

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Biluthyrning envägs och envägsuthyrning där du hämtar här och lämnar där i Botswana. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbil med fria mil Gaborone, Billig bilhyra Francistown, Billigaste hyrbilen Molepolole, Selebi-Phikwe, Maun, Serowe, Kanye, Mahalapye, Mogoditshane, Mochudi, Lobatse, Palapye och Kasane. Vi jämför priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i Botswana. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra skåpbil Gaborone flygplats, Hyra bil Francistown flygplats, Biluthyrning fria mil Maun flygplats och Kasane flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Botswana

När du letar efter en bil att hyra i landet Botswana jämför biluthyrning.nu och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: Bidvest, Avis, Hertz, Budget och Europcar. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Botswana recensioner, betyg & omdömen