Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Brunei

Jämför biluthyrningsföretag Brunei

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Brunei

Här kan du jämföra priser på biluthyrning i Brunei. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid ankomst. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Garanterat bäst pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta en billig hyrbil i hela Brunei. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips om att hyra bil i Brunei

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Brunei och regioner/stater som Belait District, Tutong District, Temburong District och Brunei and Muara District.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Brunei och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Bandar Seri Begawan, Kuala Belait, Seria och Tutong stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Brunei Flygplats, , om man väntar för länge.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Brunei och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i BruneiAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz och Budget mfl.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Brunei

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Brunei?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Hertz, Avis och Budget i städer som Seria, Bandar Seri Begawan, Tutong och Kuala Belait mfl och vid flygplatser som Brunei Flygplats, mfl.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Brunei?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Brunei. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Brunei?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Brunei. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Brunei?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Hertz, Budget och Avis att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Brunei. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Brunei?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Brunei. En sökning efter land eller t.ex. ö i Brunei listar de största flygplatserna som Brunei Flygplats, . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Brunei?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Brunei. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Brunei?

Biluthyrare som Hertz, Budget och Avis kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Brunei i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Brunei?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Brunei: Hertz, Budget och Avis. Du kan hitta dessa företag i städer som Seria, Bandar Seri Begawan, Tutong och Kuala Belait mfl.

Behöver jag ett internationellt körkort i Brunei?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Brunei. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Behöver jag självriskeliminering i Brunei?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Brunei. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Brunei?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Brunei: Seria, Bandar Seri Begawan, Tutong och Kuala Belait. De mest populära flygplatserna är Brunei Flygplats, .

Hyra bil billigt i Brunei - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla resmål i Brunei och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Bandar Seri Begawan, Kuala Belait, Seria, Tutong, Bangar. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Vi kan erbjuda bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas. Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuder billiga hyrbilar i och vid Bruneis flesta städer, järnvägsstationer och orter samt på de stora flygplatser.

Fakta om Brunei

Brunei är ett land med ca 395 000 invånare och ligger i Asien. Huvudstaden är Bandar Seri Begawan där det bor ca 64 400 invånare. Det fem största städerna är Bandar Seri Begawan (ca 64400 inv), Kuala Belait (ca 31200 inv), Seria (ca 30100 inv), Tutong (ca 19200 inv), Bangar (ca 4000 inv). Total yta/area på 5 770 km2. Asiens 49:e största land när det gäller invånare och 44:e största till ytan. Grannländer som Malaysia. Den officiella valutan är Dollar (BND) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Engelska, Malajiska. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .bn. Andra namn för detta land är Brunei, Brunei, Brunei Darussalam. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +673.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Brunei

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra skåpbil Belait District, Hyrbil Tutong District, Hyra transportbilar Temburong District och Brunei and Muara District. Hyra bil envägs och envägsuthyrning där du hämtar här och lämnar där i Brunei. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbilar med fria mil Bandar Seri Begawan, Biluthyrning Kuala Belait, Hyra bil Seria och Tutong. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter i Brunei. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra transportbil Brunei Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Brunei

När du söker efter hyrbilar i landet Brunei jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: Hertz, Avis och Budget. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Brunei recensioner, betyg & omdömen