Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Caymanöarna

Jämför biluthyrningsföretag Caymanöarna

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Caymanöarna

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Caymanöarna på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Caymanöarna. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips när du letar hyrbil i Caymanöarna

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Caymanöarna och regioner/stater som .

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Caymanöarna och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i CaymanöarnaAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Payless och Firefly mfl.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Caymanöarna och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex George Town, stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Owen Roberts Internationella Flygplats, Sir Charles Kirkconnell Internationella Flygplats och Edward Bodden Airfield Flygplats, om man väntar för länge.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Caymanöarna

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Caymanöarna?

Biluthyrare som Thrifty, Enterprise, Budget, Avis, National, Europcar och Hertz kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Caymanöarna i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Caymanöarna?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Caymanöarna. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Caymanöarna?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Caymanöarna: George Town, . De mest populära flygplatserna är Sir Charles Kirkconnell Internationella Flygplats, Edward Bodden Airfield Flygplats och Owen Roberts Internationella Flygplats.

Behöver jag ett internationellt körkort i Caymanöarna?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Caymanöarna. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Caymanöarna?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Europcar, Budget, Thrifty, Avis och Hertz att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Caymanöarna. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Caymanöarna?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Caymanöarna. En sökning efter land eller t.ex. ö i Caymanöarna listar de största flygplatserna som Sir Charles Kirkconnell Internationella Flygplats, Edward Bodden Airfield Flygplats och Owen Roberts Internationella Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Caymanöarna?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Caymanöarna: Thrifty, Enterprise, Budget, Avis, National, Europcar och Hertz. Du kan hitta dessa företag i städer som George Town, mfl.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Caymanöarna?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Thrifty, Firefly, Enterprise, Europcar, Payless, National, Budget och Alamo i städer som George Town, mfl och vid flygplatser som Sir Charles Kirkconnell Internationella Flygplats, Edward Bodden Airfield Flygplats och Owen Roberts Internationella Flygplats mfl.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Caymanöarna?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Caymanöarna. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Behöver jag självriskeliminering i Caymanöarna?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Caymanöarna. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Caymanöarna?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Caymanöarna. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hyra bil billigt i Caymanöarna - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla resmål i Caymanöarna och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som George Town, West Bay, Bodden Town, East End, North Side. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Vi kan erbjuda bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas. Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuder billiga hyrbilar i och vid Caymanöarnas flesta städer, järnvägsstationer och orter samt på de stora flygplatser.

Info om Caymanöarna

Caymanöarna är ett land med ca 44 000 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstaden är George Town där det bor ca 29 400 invånare. Det fem största städerna är George Town (ca 29400 inv), West Bay (ca 11300 inv), Bodden Town (ca 10300 inv), East End (ca 1600 inv), North Side (ca 1200 inv). Total yta/area på 262 km2. Nordamerikas 33:e största land när det gäller invånare och 30:e största till ytan. Grannländer som -. Den officiella valutan är Dollar (KYD) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Engelska. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .ky. Andra namn för detta land är Caymanöarna, Cayman Islands. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden ++1-345.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Caymanöarna

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra lätt lastbil George Town. Jämför antal dagar du önskar, vecka, weekend, hyra för en dag, ett år, en hel månad eller långtid i Caymanöarna. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyrbil med fria mil Owen Roberts Internationella Flygplats, Biluthyrning med fria mil Sir Charles Kirkconnell Internationella Flygplats och All Inclusive hyrbil Edward Bodden Airfield Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Caymanöarna

När du ska hyra bil i landet Caymanöarna jämför biluthyrning.nu och letar bilhyra från t.ex. dessa olika biluthyrningsföretag: Enterprise, Alamo, Firefly, Payless, National, Thrifty, Hertz, Avis, Europcar och Budget. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Caymanöarna recensioner, betyg & omdömen