Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Djibouti

Jämför biluthyrningsföretag Djibouti

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Djibouti

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Djibouti på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Djibouti. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd när du letar hyrbil i Djibouti

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Djibouti och regioner/stater som Ali Sabieh Region, Tadjourah, Obock, Dikhil, Djibouti Region och Arta Region.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Djibouti och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i DjiboutiAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Hertz och Europcar mfl.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Djibouti och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Djibouti City, Ḏânan, Ali Sabieh, Tadjourah och Obock stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Djibouti–Ambouli Internationella Flygplats, Tadjoura Flygplats, Obock Flygplats, Moucha Flygplats och Ali-Sabieh Flygplats, om man väntar för länge.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Djibouti

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Djibouti?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Djibouti. En sökning efter land eller t.ex. ö i Djibouti listar de största flygplatserna som Ali-Sabieh Flygplats, Obock Flygplats, Tadjoura Flygplats, Moucha Flygplats och Djibouti–Ambouli Internationella Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Djibouti?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Djibouti. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Djibouti?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Djibouti: Hertz och Europcar. Du kan hitta dessa företag i städer som Obock, Ali Sabieh, Ḏânan, Tadjourah och Djibouti City mfl.

Behöver jag självriskeliminering i Djibouti?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Djibouti. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Djibouti?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Hertz och Europcar att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Djibouti. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Djibouti?

Biluthyrare som Hertz och Europcar kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Djibouti i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Djibouti?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Djibouti: Obock, Ali Sabieh, Ḏânan, Tadjourah och Djibouti City. De mest populära flygplatserna är Ali-Sabieh Flygplats, Obock Flygplats, Tadjoura Flygplats, Moucha Flygplats och Djibouti–Ambouli Internationella Flygplats.

Behöver jag ett internationellt körkort i Djibouti?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Djibouti. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Djibouti?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Europcar och Hertz i städer som Obock, Ali Sabieh, Ḏânan, Tadjourah och Djibouti City mfl och vid flygplatser som Ali-Sabieh Flygplats, Obock Flygplats, Tadjoura Flygplats, Moucha Flygplats och Djibouti–Ambouli Internationella Flygplats mfl.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Djibouti?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Djibouti. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Djibouti?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Djibouti. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Hyra bil billigt i Djibouti - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hitta hyrbil & hyra bil i DjiboutiVi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla resmål i Djibouti och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Djibouti, ’Ali Sabieh, Ḏânan, Tadjourah, Obock. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuda hyrbilar vid Djiboutis flesta städer, färjeterminaler, resecentrum och flesta flygplatser.

Mer om Djibouti

Djibouti ligger i världsdelen Afrika och är ett land där det bor ca 741 000 människor. Huvudstad är Djibouti med ca 623 900 invånare. Det fem största orterna är Djibouti (ca 623900 inv), ’Ali Sabieh (ca 40100 inv), Ḏânan (ca 40100 inv), Tadjourah (ca 22200 inv), Obock (ca 17800 inv). Total yta/area på 23 000 km2. Afrikas 52:e största land när det gäller invånare och 48:e största till ytan. Grannar som Eritrea, Etiopien, Somalia. Olika språk som används är tex Arabiska, Franska, Somaliska, Afar. För att ringa använder man landskoden +253. Sajter på Internet har ofta domänändelsen .dj. För att köpa och handla används valutan Franc (DJF). Få mer förslag på sevärdheter, kultur och tips på resmål att besöka under ditt besök samt se normalväder och kartor. Andra namn är Djibouti, Djibouti, Republic of Djibouti.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Djibouti

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Billig hyrbil Ali Sabieh Region, Jämför biluthyrning Tadjourah, Hyrbilar med fria mil Obock, Dikhil, Djibouti Region och Arta Region. Hyrbil envägs och envägsuthyrning där du hämtar här och lämnar där i Djibouti. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbil med fria mil Djibouti City, Billig bilhyra Ḏânan, Billigaste hyrbilen Ali Sabieh, Tadjourah och Obock. Stort urval av olika typer av bilar, modeller och automatväxlade bilar i Djibouti. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra skåpbil Djibouti–Ambouli Internationella Flygplats, Hyra bil Tadjoura Flygplats, Biluthyrning fria mil Obock Flygplats, Moucha Flygplats och Ali-Sabieh Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Djibouti

När du ska hyra en bil i landet Djibouti jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: Europcar och Hertz. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Djibouti recensioner, betyg & omdömen