Jämför priser på att hyra bil i Ekvatorialguinea

Här kan du jämföra priser på biluthyrning i Ekvatorialguinea. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid ankomst. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Garanterat bäst pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta en billig hyrbil i hela Ekvatorialguinea. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker.

Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Ekvatorialguinea

biluthyrning.nu

Tips på hur du söker efter hyrbilar!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor hyrbil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm.

Cartrawler

Jämför biluthyrare och spara upp till 70% på hyrbilen
  • Låga priser på bilhyra genom att jämföra flera bolag
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via biluthyrning.nu
  • Priser där allt ingår, inkl. fria mil, försäkring och skatt* FAQ >>
  • Jämför 1200 uthyrningsbolag på över 24000 platser i över 180 olika länder
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet
  • Bra och billigast priser på alla biltyper, inklusive sportbilar, lyxbil/lyxkategori-bilar, elbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även långtidshyra och månadshyra av bil. Även hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där.

Billig biluthyrning i Ekvatorialguinea - Jämför priser på hyrbilar

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Ekvatorialguinea. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Bata, Malabo, Ebebiyin, Aconibe, Añisoc. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål. Vi kan erbjuda bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas. Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuder billiga hyrbilar i och vid Ekvatorialguineas flesta städer, järnvägsstationer och orter samt på de stora flygplatser.

Fakta om Ekvatorialguinea

Ekvatorialguinea ligger i världsdelen Afrika och är ett land där det bor ca 1 015 000 människor. Huvudstad är Malabo med ca 156 000 invånare. Det fem största orterna är Bata (ca 173000 inv), Malabo (ca 156000 inv), Ebebiyin (ca 24800 inv), Aconibe (ca 11200 inv), Añisoc (ca 10200 inv). Total yta/area på 28 051 km2. Afrikas 49:e största land när det gäller invånare och 45:e största till ytan. Grannar som Gabon, Kamerun. Olika språk som används är tex Franska, Spanska. För att ringa använder man landskoden +240. Sajter på Internet har ofta domänändelsen .gq. För att köpa och handla används valutan Franc (XAF). Få mer förslag på sevärdheter, kultur och tips på resmål att besöka under ditt besök samt se normalväder och kartor. Andra namn är Ekvatorialguinea, Equatorial Guinea, Spanish Guinea, Republic of Equatorial Guinea.

Destinationer i Ekvatorialguinea

Hyrbil i regioner som: Biluthyrning Provincia de Litoral, Provincia de Bioko Norte, Provincia de Kié-Ntem, Provincia de Wele-Nzas, Provincia de Centro Sur, Provincia de Bioko Sur och Provincia de Annobón. Hyra bil i städer som: Biluthyrning Bata, Malabo och Ebebiyin. Biluthyrning vid flygplatser som: Hyrbilar Bata Flygplats och Malabo/Fernando Poo Flygplats.

Bolag vi jämför i Ekvatorialguinea

När du söker efter en hyrbil i Ekvatorialguinea jämför biluthyrning.nu t.ex. dessa olika företag Avis och Hertz.

Råd och tips när du letar hyrbil i Ekvatorialguinea

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en hyrbil i Ekvatorialguinea och regioner/stater som Provincia de Litoral, Provincia de Bioko Norte, Provincia de Kié-Ntem, Provincia de Wele-Nzas, Provincia de Centro Sur, Provincia de Bioko Sur och Provincia de Annobón.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Ekvatorialguinea och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Att leta, söka och boka hyrbil på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis och Hertz mfl.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Ekvatorialguinea och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Bata, Malabo och Ebebiyin stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Bata Flygplats och Malabo/Fernando Poo Flygplats, om man väntar för länge.

Hyra bil Ekvatorialguinea recensioner, betyg & omdömen
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (278 röster, medel: 4,65 av 5)