Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Dire Dawa

Jämför biluthyrningsföretag Dire Dawa

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Dire Dawa

Prisjämförelse på biluthyrning i staden Dire Dawa, Dire Dawa, Etiopien på nätet. Sök och boka ett fordon i tre enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Hyra bil billigt i Dire Dawa - Jämför priser på bilhyra innan du bokar!

Jämförelse av hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag i staden Dire Dawa i Etiopien och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Vi listar priser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Vi har enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan. Hyr bil vid Dire Dawas järnvägsstationer, resecentrum och flygplatser.

Fakta om Dire Dawa

Dire Dawa ligger i regionen Dire Dawa, Etiopien och är en stad med ca 252 300 invånare. Är residensstad i regionen. Orten ligger ca 0 meter över havet. Omkringliggande städer, orter är Harar 42 km (ca/c. 90200 pop/inv), Deder 56 km (ca/c. 8900 pop/inv). Är 1:e största staden när det gäller invånare i regionen och Etiopiens 2:e största stad/stadsdel. Få mer förslag på sevärdheter, kultur och tips på resmål att besöka under ditt besök samt se normalväder och kartor. Andra namn kan vara -, Dire Dawa.

Sevärdheter och platser

Gamla byggnader som slott och palats nära centrum av Dire Dawa är YeSelam Ādarash Bēte Mengist.

Hyra bil billigt och hyrbilar med all inclusive vid flygplatser i närheten

Hyra bil billigt och hyrbilar med all inclusive vid flygplatser i närheten: Jämför biluthyrning Dire Dawa Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Dire Dawa, Etiopien

När du söker efter hyrbilar i staden Dire Dawa jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: . Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Dire Dawa Flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Bilhyra & hyra bil Dire Dawa recensioner, betyg & omdömen