Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Mekele

Jämför biluthyrningsföretag Mekele

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Mekele

Prisjämförelse på biluthyrning i staden Mekele, Tigray, Etiopien på nätet. Sök och boka ett fordon i tre enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Hyra bil billigt i Mekele - Jämför priser på bilhyra innan du bokar!

Jämförelse av hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag i staden Mekele i Etiopien och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Vi listar priser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Vi har enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan. Hyr bil vid Mekeles järnvägsstationer, resecentrum och flygplatser.

Fakta om Mekele

Mekele ligger i regionen Tigray, Etiopien och är en stad med ca 215 500 invånare. Är residensstad i regionen. Orten ligger ca 0 meter över havet. Omkringliggande städer, orter är Maych’ew 79 km (ca/c. 27200 pop/inv). Är 1:e största staden när det gäller invånare i regionen och Etiopiens 3:e största stad/stadsdel. Få mer förslag på sevärdheter, kultur och tips på resmål att besöka under ditt besök samt se normalväder och kartor. Andra namn kan vara -, Mek’elē.

Sevärdheter och platser

Gamla byggnader som slott och palats nära centrum av Mekele är Mek’elē Bēte Mengist.

Hyra bil billigt och hyrbilar med all inclusive vid flygplatser i närheten

Hyra bil billigt och hyrbilar med all inclusive vid flygplatser i närheten: Hyra skåpbil Axum Flygplats och Hyrbil Alula Aba Nega Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Mekele, Etiopien

När du söker efter hyrbilar i staden Mekele jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: . Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Alula Aba Nega Flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Bilhyra & hyra bil Mekele recensioner, betyg & omdömen