Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Färöarna

Jämför biluthyrningsföretag Färöarna

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Färöarna

Här kan du jämföra priser på biluthyrning på Färöarna. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid ankomst. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Garanterat bäst pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta en billig hyrbil i hela Färöarna. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips när du letar hyrbil i Färöarna

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Färöarna och regioner/stater som Österö syssel, Nordöarna syssel, Sydö syssel, Strömö syssel, Vågö syssel och Sandö syssel.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Färöarna och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Torshamn, stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Torshamn Vágar flygplats, , om man väntar för länge.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Färöarna och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i FäröarnaAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Europcar, Budget och Sixt mfl.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Färöarna

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Färöarna?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Färöarna. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Färöarna?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Färöarna: Torshamn, . De mest populära flygplatserna är Torshamn Vágar flygplats, .

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Färöarna?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Färöarna. En sökning efter land eller t.ex. ö i Färöarna listar de största flygplatserna som Torshamn Vágar flygplats, . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Färöarna?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Färöarna: Europcar, Avis, Budget och Sixt. Du kan hitta dessa företag i städer som Torshamn, mfl.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Färöarna?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Färöarna. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Färöarna?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Europcar, Avis, Budget och Sixt att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Färöarna. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Färöarna?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Budget, Sixt, Europcar och Avis i städer som Torshamn, mfl och vid flygplatser som Torshamn Vágar flygplats, mfl.

Behöver jag ett internationellt körkort i Färöarna?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Färöarna. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Behöver jag självriskeliminering i Färöarna?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Färöarna. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Färöarna?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Färöarna. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Färöarna?

Biluthyrare som Europcar, Avis, Budget och Sixt kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Färöarna i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hyra bil billigt i Färöarna - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hitta hyrbil & hyra bil i FäröarnaVi kan erbjuda bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24-48 timmar innan bilen skall hämtas. Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. Biluthyrning.nu kan erbjuda billiga hyrbilar i och vid Färöarnas flesta städer, järnvägsstationer och orter samt på de stora flygplatser.

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Färöarna. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Torshamn, Klaksvík, Hoyvík, Argir, Vágur, Fuglafjørður, Vestmanna, Tvøroyri, Sørvágur, Kollafjørður. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål.

Mer om Färöarna

Färöarna har ca 48 000 invånare och ligger i Europa. Total yta/area på 1 399 km². Färöarna är 215:e största land när det gäller invånare och 188:e största till ytan i världen. 47:e största land när det gäller invånare och 44:e största till ytan i Europa. De största regionerna/staterna/länen är Eysturoyar sýsla, Suðuroyar sýsla, Streymoyar Sýsla, Vága Sýsla, Sandoyar Sýsla och Norðoyar sýsla av totalt sex. Alternativa namn är Faeroe Islands, Faroe Islands, Fæaerøoerne, Føroyar. Huvudstad är Torshamn där det bor ca 13 200 invånare. För att ringa till landet använder du landskoden +298. Den officiella valutan är Krone (DKK) och används för att betala vid köp. Slættaratindur (882 m), Gráfelli (882 m), Sornfelli (749 m), Árnafjall (722 m) och Eysturtindur (714 m) är de topp fem högsta bergen i landet. De fem största städerna är Torshamn (ca 13200 inv), Klaksvík (ca 4700 inv), Hoyvík (ca 2800 inv), Argir (ca 1900 inv), Vágur (ca 1600 inv). Se väder och titta kartor över Färöarna. Vi tipsar och rekommenderar sevärdheter, museum, upplevelser och resmål som du att besöka under din vistelse i landet. Sajter på Internet har ofta domänändelsen .fo. Danska, Färöiska är officiella språk som talas och skrivs i landet.

Billig bilhyra med fri körsträcka i Färöarna

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Färöarna: Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Moped (Moped), Mini / Liten Elit (Mini elite), Specialbilar (Special), Cabriolet (Convertible), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Ekonomisk (Economy), Exotiska bilar (Exotic), Ekonomisk Elit (Economy elite), Fullstor Elit (Fullsize elite), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Fullstor (Fullsize), Stor lastbil (Large truck), Liten SUV (Small SUV), Minibuss (Minivan), Kompakt Elit (Compact elite), Medium SUV (Medium SUV), Mini / Liten (Mini), Standard (Standard), Elbilar (Electric cars), Kompakt (Compact), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Premium (Premium), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Hybridbilar (Hybrid cars), Mellanstor (Intermediate). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Eysturoyar sýsla, Suðuroyar sýsla, Streymoyar Sýsla, Vága Sýsla, Sandoyar Sýsla och Norðoyar sýsla mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Färöarna är Exotiska bilar, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Fullstor, Medium SUV, Specialbilar, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. Kompakt: t.ex. Toyota Auris Hybrid, Volkswagen Golf, Opel Astra, Kompakt Elit, mfl. Herrgårdsvagn / Kombi: t.ex. Ford Focus Estate, Volkswagen Passat Estate, Skoda Octavia Estate, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Volkswagen Caddy, Ford Galaxy, Volkswagen Touran, Premium, mfl. Ekonomisk: t.ex. Opel Corsa, Volkswagen Polo, Toyota Yaris Hybrid, Toyota Yaris, Liten / medel lastbil, mfl. 5 sätes minibuss: t.ex. Renault Scenic, Citroen Berlingo, Kia Carnival, Fullstor Elit, Ekonomisk Elit, mfl. Mini / Liten: t.ex. Kia Picanto, Toyota Aygo, Volkswagen Up, Peugeot 107, mfl. Standard: t.ex. Volkswagen Passat, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Renault Trafic Cargo Van (5m3), Volkswagen Crafter Cargo Van, Liten SUV, Mellanstor Elit, Minibuss, Stor lastbil, Mini / Liten Elit, Moped, Hybridbilar, mfl. Mellanstor: t.ex. Toyota Avensis, Cabriolet, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Ford Transit, Mercedes Vito Diesel, Mercedes Vito Traveliner, Elbilar, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Toyota Rav4, Daihatsu Terios, Nissan Juke, mfl. I mindre städer och på öar som Viðoy, Vágar, Trøllhøvdi, Tjaldavíkshólmur, Tindhólmur, Svínoy, Sumbiarhólmur, Suðuroy, Streymoy, Stóra Dímun, Stakkur, Skúvoy, Sandoy, Nólsoy, Navarin, Mykineshólmur, Mykines, Lopranshólmur, Lítla Dímun, Kunoy, Koltur, Kalsoy, Hvannhólmur, Hvannhólmur, Hestur, Grønhólmur, Gáshólmur, Fugloy, Eysturoy, Búgvin och Borðoy mfl är dock utbudet mindre.

Köra bil och trafikregler

Att köra hyrbil i Färöarna är inte speciellt svårt men som i de flesta länder finns det regler att följa när det gäller trafik och parkering. Det kan vara bra att plugga in de viktigaste reglerna för trafik och parkering innan resan så att du undviker böter och din resa blir säker. Om du planerar att hyra bil och köra i de större städerna, som t.ex. Torshamn, Klaksvík, Hoyvík, Argir, Vágur, Fuglafjørður, Vestmanna, Tvøroyri, Sørvágur, Kollafjørður bör du tänka till lite extra. Det kan vara svårt att hitta parkeringar och det är ofta långa bilköer, helst vid rusningstid.

Tips och råd när du letar hyrbil i Färöarna

Hur hyr du billigast i Färöarna? Boka din hyrbil via Internet, det är billigare, enklare och tar mindre tid. Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare ju närmare resan du kommer. Boka innan du reser i synnerhet om din bil skall hämtas på en flygplats, som t.ex. Torshamn Vágar flygplats. När du söker hos oss hittar du de bästa priserna. Budget, Avis, Europcar, Sixt är företagen biluthyrning.nu jämför i Färöarna för att hitta bästa priset.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Färöarna

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra flyttbil Österö syssel, Hyrbil fria mil Nordöarna syssel, Hyra transportbilar Sydö syssel, Strömö syssel, Vågö syssel och Sandö syssel. Billiga stadsjeepshyror i Färöarna. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra transportbil Torshamn. Jämför långtid, hyra för en dag, ett år, en hel månad, vecka, antal dagar du önskar eller weekend i Färöarna. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billig hyrbil Torshamn Vágar flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Färöarna

När du ska hyra en bil i landet Färöarna jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: Sixt, Avis, Budget och Europcar. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Färöarna recensioner, betyg & omdömen