Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Franska Guyana

Jämför biluthyrningsföretag Franska Guyana

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Franska Guyana

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Franska Guyana på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Bra pris på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Franska Guyana. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd när du letar hyrbil i Franska Guyana

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Franska Guyana och regioner/stater som .

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Cayenne, Matoury, Saint-Laurent-du-Maroni, Kourou och Rémire-Montjoly stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Cayenne flygplats, Saint-Laurent-du-Maroni flygplats och Kourou flygplats, om man väntar för länge.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Franska Guyana och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Franska Guyana och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i Franska GuyanaAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Dollar och Jumbo mfl.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Franska Guyana

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Franska Guyana?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Franska Guyana: Hertz, National, Sixt, Thrifty, Budget, Europcar och Avis. Du kan hitta dessa företag i städer som Matoury, Saint-Laurent-du-Maroni, Rémire-Montjoly, Cayenne och Kourou mfl.

Behöver jag ett internationellt körkort i Franska Guyana?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Franska Guyana. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Franska Guyana?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Franska Guyana. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Franska Guyana?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Hertz, Europcar, Sixt, Avis och Budget att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Franska Guyana. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Franska Guyana?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Budget, Enterprise, Europcar, Thrifty, Jumbo, National, Dollar och Sixt i städer som Matoury, Saint-Laurent-du-Maroni, Rémire-Montjoly, Cayenne och Kourou mfl och vid flygplatser som Saint-Laurent-du-Maroni flygplats, Cayenne flygplats och Kourou flygplats mfl.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Franska Guyana?

Biluthyrare som Hertz, National, Sixt, Thrifty, Budget, Europcar och Avis kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Franska Guyana i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Franska Guyana?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Franska Guyana. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Franska Guyana?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Franska Guyana. En sökning efter land eller t.ex. ö i Franska Guyana listar de största flygplatserna som Saint-Laurent-du-Maroni flygplats, Cayenne flygplats och Kourou flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Franska Guyana?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Franska Guyana. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Behöver jag självriskeliminering i Franska Guyana?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Franska Guyana. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Franska Guyana?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Franska Guyana: Matoury, Saint-Laurent-du-Maroni, Rémire-Montjoly, Cayenne och Kourou. De mest populära flygplatserna är Saint-Laurent-du-Maroni flygplats, Cayenne flygplats och Kourou flygplats.

Hyra bil billigt i Franska Guyana - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. Biluthyrning.nu kan erbjuda billiga hyrbilar i och vid Franska Guyanas flesta städer, järnvägsstationer och orter samt på de stora flygplatser. Vi kan erbjuda bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24-48 timmar innan bilen skall hämtas.

Sök och boka i städer och orter som Cayenne, Matoury, Saint-Laurent-du-Maroni, Kourou, Rémire-Montjoly, Macouria, Mana, Apatou, Grand-Santi, Sinnamary, Saint-Georges, Roura, Iracoubo, Camopi. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla populära resmål i Franska Guyana och hittar de bästa priserna på hyrbilar.

Info om Franska Guyana

Franska Guyana ligger i världsdelen Sydamerika och är ett land där det bor ca 196 000 människor. Huvudstad är Cayenne med ca 61 600 invånare. Total yta/area på 91 000 km². Sydamerikas 13:e största till ytan och 13:e största land när det gäller invånare. Andra namn är Guyane Française, Guyane, La Guyane Française, French Guiana, La Guyane. Franska Guyana är jordens 115:e största land till ytan och 188:e största när det gäller invånare. Landet delas in i en regioner/län/stater varav de största är Guyane. För att ringa använder man landskoden +594. Väder och kartor över städer, landet mm i Franska Guyana. Få förslag på upplevelser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa i landet. Officiella språk som brukas i landet är t.ex. Franska. Sajter på Internet har ofta domänändelsen .gf. Surinam, Brasilien är länder som gränsar. Ingår det i priset att köra över landsgränser? Vanligtvis inte, biluthyraren kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser till Surinam, Brasilien. Alla ytterligare kostnader betalas direkt vid hyrdisken i lokal valuta Euro (EUR). Det framgår i hyresvillkoren och under bokningen om det är tillåtet att köra över landsgränser samt till vilka länder. Cayenne (ca 61600 inv), Matoury (ca 26400 inv), Saint-Laurent-du-Maroni (ca 24300 inv), Kourou (ca 24000 inv), Rémire-Montjoly (ca 19000 inv) är de fem största städerna. De högsta fem bergen är Mont Yanioué (0 m), Montagne des Trois Pitons (0 m), Montagne Trésor (0 m), Tchoukouchipann (0 m) och Mont Siminirit (0 m). Euro (EUR) är officiell valuta för köpa och handla med.

Sevärdheter och aktiviteter i Franska Guyana

Se lokala fornminnen och historia? Roches gravées de la Montagne Favard (Roche Favard), Polissoirs, Habitation Vidal, Habitation Artur, Roches gravées de la Carapa, Point Chaud Polissoirs, Courant doublé Polissoirs och Le Serpent de Pascaud är fascinerande fornminnen, äldre byggnader, forntida lämningar och kulturminnen i Franska Guyana. Sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen? Vattenparker, nöjesparker eller temaparker ni kan åka till är t.ex. Matiti Paradise, Place de l’église och L’Île aux Trésors.

Billig bilhyra med fri körsträcka i Franska Guyana

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Franska Guyana: 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Premium, Standard, Ekonomisk (Economy), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Medium SUV, Stor lastbil (Large truck), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Moped, Hybridbilar (Hybrid cars), Specialbilar (Special), Ekonomisk Elit (Economy elite), Mini / Liten Elit (Mini elite), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Elbilar (Electric cars), Kompakt Elit (Compact elite), Minibuss (Minivan), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Liten SUV (Small SUV), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Cabriolet (Convertible), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Exotiska bilar (Exotic), Fullstor (Fullsize), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Kompakt (Compact), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Mini / Liten (Mini), Mellanstor (Intermediate), Fullstor Elit (Fullsize elite). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Guyane mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Franska Guyana är Hybridbilar, Kompakt Elit, Mellanstor Elit, Premium, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Renault Trafic, Fullstor Elit, mfl. Kompakt: t.ex. Renault Megane, Citroen DS4, Citroen DS3, Ford Focus, Nissan Versa, Liten SUV, mfl. Standard: t.ex. Hyundai Sonata, Elbilar, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. Mini / Liten: t.ex. Chevrolet Sonic, Kia Picanto, Moped, Ekonomisk Elit, mfl. Fullstor: t.ex. BMW 3 Series, Liten / medel lastbil, Medium SUV, Exotiska bilar, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Mitsubishi L200 Pickup, mfl. Mellanstor: t.ex. Toyota Avensis, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Peugeot 807, Suzuki APV, Chrysler Voyager, Renault Scenic, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Toyota Rav4, Toyota Prado, Suzuki Jimny, Nissan Qashqai, Herrgårdsvagn / Kombi, Minibuss, Stor lastbil, mfl. Ekonomisk: t.ex. Peugeot 2008, Toyota Yaris, Volkswagen Gol G6, Dacia Sandero, Specialbilar, Mini / Liten Elit, mfl. Cabriolet: t.ex. Renault Megane Convertible, mfl. 5 sätes minibuss: t.ex. Renault Kangoo, Citroen Berlingo, mfl. I mindre städer och på öar som Zaou Tabiki, Îlet Waïwarou, Îlet Vovony, Île Verte, Îlet Vendôme, Île aux Sept Chapelets, Île Sakoura, Île Saint-Joseph, Île Royale, Rouga Tabiki, Îlet Roche Ananas, Île de la Quarantaine, Pouga Tabiki, Île Portal, Pina Tabiki, Pikinn Tabiki och Îlet Perroquet mfl är dock utbudet mindre.

Köra bil och trafikregler

Att köra hyrbil i Franska Guyana är inte speciellt svårt men som i de flesta länder finns det regler att följa när det gäller trafik och parkering. Det kan vara bra att plugga in de viktigaste reglerna för trafik och parkering innan resan så att du undviker böter och din resa blir säker. Om du planerar att hyra bil och köra i de större städerna, som t.ex. Cayenne, Matoury, Saint-Laurent-du-Maroni, Kourou, Rémire-Montjoly, Macouria, Mana, Apatou, Grand-Santi, Sinnamary, Saint-Georges, Roura, Iracoubo, Camopi bör du tänka till lite extra. Det kan vara svårt att hitta parkeringar och det är ofta långa bilköer, helst vid rusningstid.

Vad man bör tänka på när man letar hyrbilar i Franska Guyana?

Hur hyr du billigast i Franska Guyana? Boka din hyrbil via Internet, det är billigare, enklare och tar mindre tid. Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare ju närmare resan du kommer. Boka innan du reser i synnerhet om din bil skall hämtas på en flygplats, som t.ex. Cayenne Rochambeau Félix Eboué Matoury flygplats, Saint-Laurent-du-Maroni flygplats, Kourou flygplats, Maripasoula flygplats, Régina flygplats, Saül flygplats, Grand-Santi flygplats och Saint-Georges-de-l’Oyapock flygplats. När du söker hos oss hittar du de bästa priserna. När du söker efter hyrbil i Franska Guyana jämför biluthyrning.nu t.ex. dessa bolag National, Budget, Thrifty, Hertz, Jumbo, Dollar, Europcar, Avis, Enterprise, Sixt.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Franska Guyana

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar i Franska Guyana. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra lätt lastbil Cayenne, Hyra minibuss Matoury, Biluthyrning med fria mil Saint-Laurent-du-Maroni, Kourou och Rémire-Montjoly. Hyra bil vid järnvägsstationer, resecentrum och flygplatser i Franska Guyana. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra transportbilar Cayenne flygplats, Biluthyrning fria mil Saint-Laurent-du-Maroni flygplats och Hyrbilar med fri körsträcka Kourou flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Franska Guyana

När du letar efter en hyrbil i landet Franska Guyana jämför biluthyrning.nu och letar biluthyrning från t.ex. dessa olika företag: Hertz, Budget, Europcar, Enterprise, Jumbo, Avis, Sixt, National, Dollar och Thrifty. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Franska Guyana recensioner, betyg & omdömen