Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Gibraltar

Jämför biluthyrningsföretag Gibraltar

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Gibraltar

Här kan du jämföra priser på biluthyrning i Gibraltar. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid ankomst. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Garanterat bäst pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta en billig hyrbil i hela Gibraltar. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips när du letar hyrbil i Gibraltar

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Gibraltar och regioner/stater som .

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Gibraltar och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Gibraltar Stad, stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Gibraltar-North Front Airport, , om man väntar för länge.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i GibraltarAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Europcar, Budget, Keddy By Europcar, InterRent, Goldcar, Rhodium, Nomadcar och Autos Aguirre mfl.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Gibraltar och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Gibraltar

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Gibraltar?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Gibraltar. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Gibraltar?

Biluthyrare som Rhodium, Europcar, InterRent, Goldcar, Keddy By Europcar, Avis och Budget kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Gibraltar i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Gibraltar?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Gibraltar. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Gibraltar?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Gibraltar: Gibraltar Stad, . De mest populära flygplatserna är Gibraltar-North Front Airport, .

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Gibraltar?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Gibraltar. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Gibraltar?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Gibraltar. En sökning efter land eller t.ex. ö i Gibraltar listar de största flygplatserna som Gibraltar-North Front Airport, . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Gibraltar?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Gibraltar: Rhodium, Europcar, InterRent, Goldcar, Keddy By Europcar, Avis och Budget. Du kan hitta dessa företag i städer som Gibraltar Stad, mfl.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Gibraltar?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos InterRent, Nomadcar, Europcar, Budget, Autos Aguirre, Rhodium, Keddy By Europcar och Goldcar i städer som Gibraltar Stad, mfl och vid flygplatser som Gibraltar-North Front Airport, mfl.

Behöver jag självriskeliminering i Gibraltar?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Gibraltar. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Gibraltar?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som InterRent, Keddy By Europcar, Budget, Avis och Europcar att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Gibraltar. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Gibraltar?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Gibraltar. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hyra bil billigt i Gibraltar - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hitta hyrbil & hyra bil i GibraltarVi kan erbjuda bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24-48 timmar innan bilen skall hämtas. Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. Biluthyrning.nu kan erbjuda billiga hyrbilar i och vid Gibraltars flesta städer, järnvägsstationer och orter samt på de stora flygplatser.

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla populära resmål i Gibraltar och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Gibraltar. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram.

Gibraltar fakta

Gibraltar ligger i världsdelen Europa och är ett land där det bor ca 28 000 människor. Huvudstad är Gibraltar med ca 26 500 invånare. Total yta/area på 7 km². Europas 52:e största till ytan och 51:e största land när det gäller invånare. Andra namn är . Gibraltar är jordens 249:e största land till ytan och 222:e största när det gäller invånare. Landet delas in i regioner/län/stater varav de största är -. För att ringa till landet använder du landskoden +350. Har grannländer som Spanien. Ingår det i priset att köra över landsgränser? Vanligtvis inte, biluthyraren kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser till Spanien. Alla ytterligare kostnader betalas direkt vid hyrdisken i lokal valuta Pound (GIP). Det framgår i hyresvillkoren och under bokningen om det är tillåtet att köra över landsgränser samt till vilka länder. Officiella språk som brukas i landet är t.ex. Portugisiska, Engelska, Spanska, Italienska. Rock of Gibraltar (426 m) är de topp fem högsta bergen i landet. Gibraltar (ca 26500 inv) är de fem största städerna. Den officiella valutan är Pound (GIP) och används för att betala vid köp. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse i Gibraltar. Se väder och titta kartor. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .gi.

Aktiviteter & sevärdheter i Gibraltar

Bodega Dios Baco, Bodegón Rociero Cruzando Doñana, Bodegas González Byass, Bodega Blanca Reyes, Destiladores y Bodegueros, Bodega Palomino y Vergara, Tabanco San Pablo, Cooperativa Vinicola Virgen de Palomares, Bodegas Harveys, Sánchez Romate Hermanos, Bodegas Almocadén, Centro de interpretación del vino Sangre de Ronda, Bodega Gran Mariscal, Bodegas Lustau, Bodega Faustino González, Real Tesoro, Bodega el Maestro Sierra, Bodega Emilio Martín Hidalgo och Bodegas Rey Fernando de Castilla är exempel på vintillverkare och vingårdar. Vinresa och vinprovning i Gibraltar? Det går ofta att stanna en natt eller fler på vingården. Playa de Venus, Playa de Villacana, Camping el Palmar, Cactus Garden, Playa de los Monteros, Playa de Getares, Playa de la Bajadilla, Playa del Pinillo, Playa del Faro, Excalibur, Piscina Municipal, Aquamijas, Playa de el Rinconcillo, Recinto Ferial, Playa Bahía de Marbella, El Ancla, Parque del Agua, Lancelot och SMIR park är temaparker, vattenparker eller nöjesparker som ligger i Gibraltar. Sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen? Reser ni med barn och vill besöka en djurpark? Reserva Animal la Pequeña África, El Refugio del Burrito Donkey Farm, Selwo Marina, Vultures feeding site keep distance, Zoobotánico Jerez, Bioparc Fuengirola, Lobo Park Antequera, Zoo de Castellar och Mariposario de Benalmádena är tropicarium, tropikhus, zoo, aquarium, djurparker och terrarium i Gibraltar.

Billig bilhyra med fri körsträcka i Gibraltar

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Gibraltar: Cabriolet (Convertible), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Ekonomisk (Economy), Standard (Standard), Elbilar (Electric cars), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Specialbilar (Special), Fullstor Elit (Fullsize elite), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Mellanstor (Intermediate), Medium SUV (Medium SUV), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Kompakt Elit (Compact elite), Stor lastbil (Large truck), Kompakt (Compact), Hybridbilar (Hybrid cars), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Moped (Moped), Mini / Liten Elit (Mini elite), Mini / Liten (Mini), Minibuss (Minivan), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Liten SUV (Small SUV), Ekonomisk Elit (Economy elite), Exotiska bilar (Exotic), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Fullstor (Fullsize), Premium (Premium). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. – mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Gibraltar är Fullstor, mfl. Kompakt: t.ex. Volkswagen Golf, Opel Astra, Medium SUV, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Kompakt Elit, mfl. Ekonomisk: t.ex. Opel Corsa, Volkswagen Polo, Premium, Stor lastbil, Elbilar, Ekonomisk Elit, Exotiska bilar, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Mellanstor Elit, 7 sätes minibuss, 9 sätes minibuss, Standard, Mellanstor, Cabriolet, 5 sätes minibuss, Lastbil / Flyttbil, Liten SUV, Mini / Liten, Moped, Hybridbilar, Fullstor Elit, Specialbilar, Minibuss, Herrgårdsvagn / Kombi, Liten / medel lastbil, SUV / Terrängbil / Fyrhjuling, Mini / Liten Elit, mfl. I mindre städer och på öar som – mfl är dock utbudet mindre.

Tips hur man hittar en hyrbil i Gibraltar

Boka bilen i Gibraltar innan resan, det är nästan alltid billigare. Boka även så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare desto närmare i tid din resan är. Om din bil skall hämtas på en flygplats bör du boka innan du reser, flygplatser som Gibraltar International flygplats. För att hitta bästa priset jämför biluthyrning.nu bland annat följande företag Autos Aguirre, Rhodium, InterRent, Goldcar, Europcar, Nomadcar, Keddy By Europcar, Avis, Budget i Gibraltar.

Parkering och trafikregler

Att köra hyrbil i Gibraltar är inte speciellt svårt men som i de flesta länder finns det regler att följa när det gäller trafik och parkering. Det kan vara bra att plugga in de viktigaste reglerna för trafik och parkering innan resan så att du undviker böter och din resa blir säker. Om du planerar att hyra bil och köra i de större städerna, som t.ex. Gibraltar bör du tänka till lite extra. Det kan vara svårt att hitta parkeringar och det är ofta långa bilköer, helst vid rusningstid.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Gibraltar

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Jämför långtid, hyra för en dag, ett år, en hel månad, vecka, antal dagar du önskar eller weekend i Gibraltar. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbil Gibraltar Stad. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billiga hyrbilar Gibraltar-North Front Airport.

Hyrbilsbolag vi jämför i Gibraltar

När du ska hyra en bil i landet Gibraltar jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: Keddy By Europcar, Autos Aguirre, Europcar, Avis, Budget, Nomadcar, Rhodium, Goldcar och InterRent. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Gibraltar recensioner, betyg & omdömen