Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Skýros

Jämför biluthyrningsföretag Skýros

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Skýros

Jämför priser på hyrbilar i staden Skýros, regionen Grekiska fastlandet , Grekland med bokning på nätet. Med vår sökmotor bokar du en hyrbil i 3 enkla steg. En hyrd bil via oss innebär inga överraskningar när hyrbilen skall hämtas. I alla priser ingår flygplatsavgifter, fri körsträcka och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter mm. Låt biluthyrning.nu hjälpa dig att hitta biluthyrning online.

Visa, Mastercard, Digicert

Hyra bil billigt i Skýros - Jämför priser på bilhyra innan du bokar!

Jämför hyrbilar och hyra av fordon från flera bolag i staden Skýros i Grekland. Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar. Europcar på Molos mfl är biluthyrare och företagen vi jämför i regionen och i närheten av staden för att hitta billiga hyrbilar. Vi har enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Hyra bil billigt vid Skýross järnvägsstationer, resecentrum och flygplatser som Skiros flygplats 10 km och Skiathos flygplats ’Alexandros Papadiamantis’ 96 km.

Mer om Skýros

Information om staden Skýros (Skíros, Σκύρος), som ligger i kommunen Nomós Evvoías, i regionen Grekiska fastlandet , Grekland. Är en tätort i området. 54:e största staden när det gäller antal invånare i området och landets 589:e största ort/samhälle. Omkringliggande större städer, orter är Alivéri (ca 5200 inv). Läs mer om vad staden har att erbjuda när det gäller upplevelser och vilka bolag som finns i området. Mindre orter, byar och förorter som ligger i närheten är Kými, Patitírion, Oxílithos, Molos, Acheroynes, Linariá och Tris Boúkes. Invånarantalet uppgick år 2015 till ca 1732. Staden ligger ca 49 meter över havet. Hitta mer om vilka hyrbilsföretag som finns i Nomós Evvoías.

Sevärdheter, upplevelser och aktiviteter

Besöka och turista i Skýros? Lite förslag och tips på aktiviteter, platser, evenemang, sevärdheter, resmål, upplevelser och museum som kan vara värda att besöka under er vistelse. Ligga på stranden och sola eller ta ett dopp i havet? Sandstränder i närheten är Kalamitsa. Faltaits Museum och Arkeologiskt Museum Skyros ligger nära centrum. En dag på Skýross museum och konsthallar? Se lokala offerplatser och gravar? Sugna på upplevelser och historiska lämningar? Forntida lämningar, kulturminnen, fornminnen och äldre hus i Skýros finns på dessa platser, Arkeologisk utgrävning of Palamari. Section B är historiska ruiner av byggnader och objekt värda att se och studera.

Närliggande destinationer, Skýros

Hyra bil billigt och hyrbilar med all inclusive vid flygplatser i närheten: Hyra bil Skiros flygplats och Hyrbilar med fria mil Skiathos flygplats. Sök bland hundratals hyrbilssajter samtidigt efter biluthyrningserbjudanden i Skýros. Jämför hyrbilar och billig bilhyra i städer i närheten: Hyra transportbil Alonissos, Hyr en bil Skópelos och Hyra transportbilar Erétria. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter i Skýros. Biluthyrning och billiga hyrbilar i städer i regionen: Hyra buss Chalkis, Hyra lätt lastbil Lamia, Hyra bil Thívai, Livadeiá och Erétria.

Hyrbilsbolag vi jämför i Skýros, Grekland

När du söker efter hyrbilar i staden Skýros jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: Avis, Hertz, Europcar och Budget. Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Skiros flygplats och Skiathos Alexandros Papadiamantis flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Bilhyra & hyra bil Skýros recensioner, betyg & omdömen