Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Guadeloupe

Jämför biluthyrningsföretag Guadeloupe

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Guadeloupe

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Guadeloupe på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Guadeloupe. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips när du letar hyrbil i Guadeloupe

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Guadeloupe och regioner/stater som .

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som Grand-Terre, Basse-Terre och Marie-Galante.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Guadeloupe och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Guadeloupe och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Les Abymes, Baie-Mahault, Le Gosier, Petit-Bourg, Sainte-Anne, Le Moule, Sainte-Rose, Capesterre-Belle-Eau, Pointe-à-Pitre och Saint-François stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Pointe-à-Pitre Le Raizet flygplats, Saint-François flygplats, Basse-Terre Baillif flygplats och Marie-Galante flygplats, om man väntar för länge.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i GuadeloupeAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo och Dollar mfl.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Guadeloupe

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Guadeloupe?

Biluthyrare som Sixt, National, Thrifty, Budget, Europcar, Hertz och Avis kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Guadeloupe i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Guadeloupe?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Guadeloupe: Sixt, National, Thrifty, Budget, Europcar, Hertz och Avis. Du kan hitta dessa företag i städer som Le Gosier, Saint-François, Petit-Bourg, Le Moule, Baie-Mahault, Pointe-à-Pitre, Sainte-Anne, Sainte-Rose, Capesterre-Belle-Eau och Les Abymes mfl.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Guadeloupe?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Flizzr, Citer, Alamo, Dollar, Rentacar, Jumbo, Enterprise och Keddy By Europcar i städer som Le Gosier, Saint-François, Petit-Bourg, Le Moule, Baie-Mahault, Pointe-à-Pitre, Sainte-Anne, Sainte-Rose, Capesterre-Belle-Eau och Les Abymes mfl och vid flygplatser som Basse-Terre Baillif flygplats, Marie-Galante flygplats, Saint-François flygplats och Pointe-à-Pitre Le Raizet flygplats mfl.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Guadeloupe?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Guadeloupe. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Guadeloupe?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Guadeloupe. En sökning efter land eller t.ex. ö i Guadeloupe listar de största flygplatserna som Basse-Terre Baillif flygplats, Marie-Galante flygplats, Saint-François flygplats och Pointe-à-Pitre Le Raizet flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Guadeloupe?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Guadeloupe. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Behöver jag ett internationellt körkort i Guadeloupe?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Guadeloupe. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Guadeloupe?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Guadeloupe: Pointe-à-Pitre, Le Moule, Sainte-Anne, Baie-Mahault, Sainte-Rose, Les Abymes, Saint-François, Capesterre-Belle-Eau, Basse-Terre, Petit-Bourg och Le Gosier. De mest populära flygplatserna är Basse-Terre Baillif flygplats, Marie-Galante flygplats, Saint-François flygplats och Pointe-à-Pitre Le Raizet flygplats.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Guadeloupe?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Sixt, Budget, Europcar, Hertz och Avis att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Guadeloupe. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Guadeloupe?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Guadeloupe. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Behöver jag självriskeliminering i Guadeloupe?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Guadeloupe. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hyra bil billigt i Guadeloupe - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Billig biluthyrning & hyrbil i GuadeloupeEnkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Guadeloupes populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Här kan du jämföra hyrbilar och hyra av fordon från flera företag i orter inom Guadeloupe. Sök och hitta de bästa priserna på biluthyrning. Leta och boka direkt i städer och resmål som t.ex. Les Abymes, Baie-Mahault, Le Gosier, Petit-Bourg, Sainte-Anne, Le Moule, Sainte-Rose, Capesterre-Belle-Eau, Pointe-à-Pitre, Lamentin, Saint-François, Basse-Terre, Saint-Claude, Trois-Rivières. Vi listar priser på hyrbilar från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte uppstår några problem när du ska hämta din bil.

Info om Guadeloupe

Guadeloupe är ett land med ca 443 000 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstaden är Basse-Terre där det bor ca 11 500 invånare. Total yta/area på 1 780 km². Nordamerikas 16:e största land när det gäller invånare och 19:e största till ytan. Andra namn för detta land är Guadaloupe. Består av en regioner/stater/län och de största är Guadeloupe. Guadeloupe är världens 174:e största land när det gäller invånare och 186:e största till ytan. Topp fem högsta bergen är Montagne du Trou aux Chiens (0 m), Tête Allègre (0 m), Morne Soldat (0 m), Morne Savon (0 m) och Mont Sans Toucher (0 m). Les Abymes (ca 63100 inv), Baie-Mahault (ca 30600 inv), Le Gosier (ca 28700 inv), Petit-Bourg (ca 25000 inv), Sainte-Anne (ca 22900 inv) är de topp fem största orterna. Se väder och titta kartor över Guadeloupe. Vi tipsar och rekommenderar sevärdheter, museum, upplevelser och resmål som du att besöka under din vistelse i landet. För att köpa och handla används valutan Euro (EUR). För att ringa använder man landskoden +590. .gp är en vanlig domänändelse för webbplatser. Språk som är vanliga och talas är t.ex. Franska.

Guadeloupe sevärdheter & aktiviteter

Jeux Pour Enfant, Karukéra Land, Jeux d’eau och Mangofil la Boniferie är vattenparker, nöjesparker eller temaparker. Sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen?

Billig bilhyra med fri körsträcka i Guadeloupe

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Guadeloupe: Premium (Premium), Hybridbilar (Hybrid cars), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Minibuss (Minivan), Fullstor Elit (Fullsize elite), Elbilar (Electric cars), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Stor lastbil (Large truck), Cabriolet (Convertible), Mini / Liten Elit (Mini elite), Exotiska bilar (Exotic), Mini / Liten (Mini), Ekonomisk (Economy), Mellanstor (Intermediate), Fullstor (Fullsize), Standard (Standard), Liten SUV (Small SUV), Ekonomisk Elit (Economy elite), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Kompakt Elit (Compact elite), Moped (Moped), Specialbilar (Special), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Medium SUV (Medium SUV), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Kompakt (Compact), 5 sätes minibuss (5 seat minivan). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Guadeloupe mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Guadeloupe är SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Toyota Prado, Nissan Qashqai, Audi Q2, Toyota Fortuner, Renault Captur, Kompakt Elit, mfl. Fullstor: t.ex. BMW 3 Series, Mini / Liten Elit, mfl. 5 sätes minibuss: t.ex. Citroen Berlingo, Renault Kangoo, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Peugeot Boxer Cargo Van, Peugeot Partner Cargo Van, Stor lastbil, Specialbilar, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Exotiska bilar, mfl. Cabriolet: t.ex. Renault Megane Convertible, Citroen C3 Pluriel, Audi A4 Convertible, Elbilar, mfl. Mini / Liten: t.ex. Kia Picanto, Chevrolet Sonic, Renault Twingo, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Dacia Lodgy, Peugeot 807, Renault Scenic, Chrysler Voyager, Fullstor Elit, Ekonomisk Elit, Medium SUV, mfl. Standard: t.ex. Hyundai Sonata, Great Wall Coolbear, Moped, mfl. Premium: t.ex. Audi TT, mfl. Ekonomisk: t.ex. Renault Captur, Dacia Sandero, Peugeot 2008, Renault Clio, mfl. Liten SUV: t.ex. Renault Capture, Ford Ecosport, Hybridbilar, mfl. Lyxbil / Cabriolet / Sportbil: t.ex. Mercedes CLS, Minibuss, Mellanstor Elit, mfl. Herrgårdsvagn / Kombi: t.ex. Peugeot 206 Estate, Toyota Corolla Estate, mfl. Mellanstor: t.ex. Toyota Avensis, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Renault Trafic, Hyundai H1, Liten / medel lastbil, mfl. Kompakt: t.ex. BMW 1 Series, Citroen DS4, Nissan Almera, Ford Focus, mfl. I mindre städer och på öar som Îlet du Vieux Fort, Ti-Charlie, Tête à l’Anglais, Terre de Haut, Terre-de-Haut, Terre de Bas, Terre-de-Bas, Caye à Sauté, Île de Sable, Îlet Rat, Îlet Feuille, Îlet à Patate, Îlet à Nègre, Îlet à Monroux, Marie-Galante Island, Îlet Mangle à Laurette, Îlet Macou, Le Pâté, La Vierge, La Redonde, La Désirade, La Coche, La Biche, Îlet à Kahouane, Haie Bebel Island, Grand Îlet, Grand-Terre, L’Îlet, Îlet du Gosier, Island of Fools, Îlet Fortune och Îlet à Fajou mfl är dock utbudet mindre.

Parkering och trafikregler

Som i andra länder på jorden kan antalet trafikregler i Guadeloupe fylla en bok. Men ofta är det inga problem att köra och hyra bil. I de stora städerna som Les Abymes, Baie-Mahault, Le Gosier, Petit-Bourg, Sainte-Anne, Le Moule, Sainte-Rose, Capesterre-Belle-Eau, Pointe-à-Pitre, Lamentin, Saint-François, Basse-Terre, Saint-Claude, Trois-Rivières kan det ibland vara svårt att köra bil, vid rusningstid kan det vara långa köer och svårt att hitta parkeringar. Lär känna de viktigaste trafik- och parkeringsreglerna så att din resa blir säker och följer lagen.

Tips på att hitta hyrbilar i Guadeloupe

Om du redan innan du åker bestämt dig för att hyra bil i Guadeloupe och vill betala så lite som möjligt bör du boka bilen innan du reser. I första hand bör du testa att boka din bil via Internet, det är oftast billigast, enkelt att söka och jämföra, samt att det tar mindre tid. Om din bil skall hämtas på en flygplats, som Pointe-à-Pitre Le Raizet flygplats, Saint-François, Basse-Terre Baillif flygplats, La Désirade flygplats, Terre-de-Bas, Les Saintes – Terre-de-Haut och Marie-Galante flygplats bör du boka innan du reser. Ett sök flera alternativ. När du söker efter hyrbil i Guadeloupe jämför biluthyrning.nu t.ex. dessa bolag Enterprise, Avis, Flizzr, Europcar, National, Citer, Jumbo, Thrifty, Rentacar, Sixt, Dollar, Hertz, Budget, Keddy By Europcar, Alamo.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Guadeloupe

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg i Guadeloupe. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra transportbil Les Abymes, All Inclusive biluthyrning Baie-Mahault, Billigaste hyrbilarna Le Gosier, Petit-Bourg, Sainte-Anne, Le Moule, Sainte-Rose, Capesterre-Belle-Eau, Pointe-à-Pitre, Saint-François och Basse-Terre. Hyra bil vid järnvägsstationer, resecentrum och flygplatser i Guadeloupe. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billig hyrbil Pointe-à-Pitre Le Raizet flygplats, Billigaste hyrbilen Saint-François flygplats, Hyrbilar Basse-Terre Baillif flygplats och Marie-Galante flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Guadeloupe

När du ska hyra en bil i landet Guadeloupe jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: Alamo, Budget, Jumbo, Enterprise, Sixt, Avis, Citer, Keddy By Europcar, National, Thrifty, Hertz, Flizzr, Dollar, Europcar och Rentacar. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Guadeloupe recensioner, betyg & omdömen