Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Guam

Jämför biluthyrningsföretag Guam

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Guam

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Guam på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Guam. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips när du letar hyrbil i Guam

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Guam och regioner/stater som .

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Guam och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Guam och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Dededo Village, Yigo Village, Tamuning-Tumon-Harmon Village, Tamuning, Mangilao Village och Tumon stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Guam Airport och USAF Andersen Air Force Base, om man väntar för länge.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i GuamAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar och Payless mfl.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Guam

Behöver jag självriskeliminering i Guam?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Guam. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Guam?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Guam: Tumon, Tamuning-Tumon-Harmon Village, Mangilao Village, Tamuning, Yigo Village och Dededo Village. De mest populära flygplatserna är USAF Andersen Air Force Base och Guam Airport.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Guam?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Toyota Rent A Car, Enterprise, Andy, Nissan, Alamo, Dollar, Nippon och Payless i städer som Tumon, Tamuning-Tumon-Harmon Village, Mangilao Village, Tamuning, Yigo Village och Dededo Village mfl och vid flygplatser som USAF Andersen Air Force Base och Guam Airport mfl.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Guam?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Guam. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Behöver jag ett internationellt körkort i Guam?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Guam. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Guam?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Guam. En sökning efter land eller t.ex. ö i Guam listar de största flygplatserna som USAF Andersen Air Force Base och Guam Airport. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Guam?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Thrifty, Sixt, Budget, Hertz och Avis att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Guam. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Guam?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Guam. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Guam?

Biluthyrare som Enterprise, Thrifty, National, Sixt, Budget, Hertz och Avis kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Guam i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Guam?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Guam. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Guam?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Guam: Enterprise, Thrifty, National, Sixt, Budget, Hertz och Avis. Du kan hitta dessa företag i städer som Tumon, Tamuning-Tumon-Harmon Village, Mangilao Village, Tamuning, Yigo Village och Dededo Village mfl.

Hyra bil billigt i Guam - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Guam. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Dededo Village, Yigo Village, Tamuning-Tumon-Harmon Village, Tamuning, Mangilao Village, Barrigada Village, Santa Rita Village, Mongmong-Toto-Maite Village, Chalan Pago-Ordot Village, Yona Village, Agat Village. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål.

Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Guams populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Info om Guam

Guam är ett land med ca 159 000 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstaden är Hagåtña där det bor ca 1 100 invånare. Total yta/area på 549 km². Oceaniens 11:e största land när det gäller invånare och 14:e största till ytan. Andra namn för detta land är Territory of Guam, Guam – US Unincorporated Organized Territory. Består av nitton regioner/stater/län och de största är Dededo Municipality, Yigo Municipality, Tamuning-Tumon-Harmon Municipality, Mangilao Municipality, Barrigada Municipality, Santa Rita Municipality, Mongmong-Toto-Maite Municipality, Chalan Pago-Ordot Municipality, Yona Municipality, Agat Municipality, Agana Heights Municipality, Talofofo Municipality, Inarajan Municipality, Sinajana Municipality, Asan-Maina Municipality, Merizo Municipality, Piti Municipality, Hagåtña Municipality och Umatac Municipality. Guam är världens 192:e största land när det gäller invånare och 201:e största till ytan. .gu är den vanligaste domänändelsen för sajter från landet. För att köpa och handla används valutan Dollar (USD). Språk som är vanliga och talas är t.ex. Engelska, Chamorro. Mount Lamlam (406 m), Mount Jumullong Manglo (391 m), Mount Almagosa (381 m), Mount Bolanos (379 m) och Mount Ilicho (371 m) är de högsta fem bergen i landet. Väder och kartor över städer, landet mm i Guam. Få förslag på upplevelser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa i landet. Behöver du ringa? För att ringa via telefon används landskoden ++1-671. Dededo Village (ca 44900 inv), Yigo Village (ca 20500 inv), Tamuning-Tumon-Harmon Village (ca 19700 inv), Tamuning (ca 19700 inv), Mangilao Village (ca 15200 inv) är de topp fem största orterna.

Guam aktiviteter & sevärdheter

Letar ni efter upplevelser och aktiviteter för hela familjen? Nöjesparker, vattenparker och temaparker i Guam är t.ex. Under Water World, Tarza Vattenpark, PIC waterpark, Onward Vattenpark och Onward Beach Resort.

Billig bilhyra med fri körsträcka i Guam

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Guam: Cabriolet (Convertible), Moped (Moped), Ekonomisk Elit (Economy elite), Hybridbilar (Hybrid cars), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Kompakt (Compact), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Kompakt Elit (Compact elite), Medium SUV (Medium SUV), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Exotiska bilar (Exotic), Elbilar (Electric cars), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Fullstor (Fullsize), Minibuss (Minivan), Mini / Liten (Mini), Standard (Standard), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Mini / Liten Elit (Mini elite), Premium (Premium), Mellanstor (Intermediate), Specialbilar (Special), Stor lastbil (Large truck), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Liten SUV (Small SUV), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Fullstor Elit (Fullsize elite), Ekonomisk (Economy), 7 sätes minibuss (7 seat minivan). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Dededo Municipality, Yigo Municipality, Tamuning-Tumon-Harmon Municipality, Mangilao Municipality, Barrigada Municipality, Santa Rita Municipality, Mongmong-Toto-Maite Municipality, Chalan Pago-Ordot Municipality, Yona Municipality, Agat Municipality, Agana Heights Municipality, Talofofo Municipality, Inarajan Municipality, Sinajana Municipality, Asan-Maina Municipality, Merizo Municipality, Piti Municipality, Hagåtña Municipality och Umatac Municipality mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Guam är Liten SUV, Elbilar, Mini / Liten, mfl. Premium: t.ex. Audi A6, Ford Mustang, mfl. Cabriolet: t.ex. Chevrolet Camaro Convertible, Ford Mustang, Mazda MX5, Mini / Liten Elit, Kompakt Elit, mfl. Standard: t.ex. Peugeot 508, Mazda 6, mfl. Kompakt: t.ex. Hyundai i20, GMC Canyon Singal Smart Pickup, Hyundai Accent, 9 sätes minibuss, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Ekonomisk Elit, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Toyota Previa, Opel Zafira, mfl. Minibuss: t.ex. Toyota Grandia, Liten / medel lastbil, Hybridbilar, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Toyota Hilux Pickup, Herrgårdsvagn / Kombi, Fullstor Elit, mfl. Ekonomisk: t.ex. Peugeot 206, Ford Fiesta, Nissan March, Specialbilar, 5 sätes minibuss, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Exotiska bilar, Mellanstor Elit, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Jeep Wrangler Sahara, Toyota Land Cruiser, Kia Sportage, Stor lastbil, mfl. Mellanstor: t.ex. Toyota Altis, Volkswagen Jetta, mfl. Fullstor: t.ex. Dodge Charger, Moped, Medium SUV, mfl. I mindre städer och på öar som Guam, Alupat Island, Cabras Island, Cocos Island och Neye Island mfl är dock utbudet mindre.

Trafikregler och köra bil

Att hyra och köra bil är ofta enkelt och smidigt men som i alla andra länder finns det många trafikregler i Guam att följa. Om du ska besöka och köra i stora städer som Dededo Village, Yigo Village, Tamuning-Tumon-Harmon Village, Tamuning, Mangilao Village, Barrigada Village, Santa Rita Village, Mongmong-Toto-Maite Village, Chalan Pago-Ordot Village, Yona Village, Agat Village bör du förbereda dig på bilköer, helst vid rusningstider samt att det ibland kan vara svårt att hitta parkering. Försök att lära in de vanligaste parkerings- och trafikreglerna innan du åker så att din bilfärd blir säker och att du undviker problem med polisen.

Tips på att hitta hyrbilar i Guam

Om du redan innan du åker bestämt dig för att hyra bil i Guam och vill betala så lite som möjligt bör du boka bilen innan du reser. I första hand bör du testa att boka din bil via Internet, det är oftast billigast, enkelt att söka och jämföra, samt att det tar mindre tid. Om din bil skall hämtas på en flygplats, som USAF Andersen Air Force Base och Antonio B. Won Pat International flygplats bör du boka innan du reser. Ett sök flera alternativ. För att hitta bästa priset jämför biluthyrning.nu bland annat följande företag Hertz, Avis, Dollar, Budget, Sixt, Thrifty, Enterprise, Nissan, Payless, National, Toyota Rent A Car, Andy Rent A Car, Nippon, Alamo i Guam.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Guam

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Jämför hyra för en dag, långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar i Guam. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbilar med fri körsträcka Dededo Village, Hyra transportbil Yigo Village, Hyra bil Tamuning-Tumon-Harmon Village, Tamuning, Mangilao Village och Tumon. Billiga stadsjeepshyror i Guam. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billig biluthyrning Guam Airport och Billigaste hyrbilen USAF Andersen Air Force Base.

Hyrbilsbolag vi jämför i Guam

När du ska hyra en bil i landet Guam jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: Alamo, Payless, Toyota Rent A Car, Thrifty, Hertz, Dollar, Avis, Nissan, Sixt, National, Budget, Enterprise, Nippon och Andy. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Guam recensioner, betyg & omdömen