Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Ambon

Jämför biluthyrningsföretag Ambon

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Ambon

Prisjämförelse på att hyra bil i staden Ambon, regionen Maluku, Indonesien på nätet. Sök och boka biluthyrning i tre steg. När du söker och bokar en hyrbil via oss är det inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter mm. Biluthyrning.nu kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar.

Visa, Mastercard, Digicert

Hyra bil billigt i Ambon - Jämför priser på bilhyra innan du bokar!

Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Att jämföra online kan vara mycket lönsamt, många mindre bolag kan annars bara bokas på plats. Jämför priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i staden Ambon, Indonesien.

I stan finns biluthyrare och bolagen Hawk, Europcar, Avis mfl. Vi har enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Hyra bil billigt vid Ambons järnvägsstationer, resecentrum och flygplatser som Ambon Pattimura flygplats 11 km och Amahai flygplats 91 km, AMQ och hamnar/färjeterminaler som Hamn Yos Sudarso, POKA, Pelni Terminal, Galala, Pelni Ticket Office.

Mer om Ambon

Om staden Ambon (Ambon City, Amboina, Amboyna, Kota Ambon, Ambun), som ligger i delen Maluku, regionen Maluku, Indonesien. Är residensstad i regionen. 1:e största staden när det gäller antal invånare i regionen och Indonesiens 29:e största stad/stadsdel. Har en folkmängd på ca 355 600 (2015). Soa Ema, Pulogansa, Soa Kilang, Urimessing och Tanah Tinggi är mindre förorter, byar och orter som är nära. Orten ligger ca 12 m över havet. Oavsett hur länge du planerar att stanna så finns det saker att uppleva och göra. Vi tipsar också om vilka bolag man hyra ifrån i staden. Närliggande busshållplatser och busstationer är Bemo Terminal, ligger på gångavstånd. Få även tips på lokala bolag.

Upplevelser, sevärdheter och aktiviteter

Förslag och tips att göra i Ambon, sevärdheter, platser, evenemang, museum, upplevelser, aktiviteter och tips på resmål att besöka under ditt besök. Några museum och konsthallar som kan rekommenderas är Siwalima Sjöfartsmuseet, Gedung Serba Guna, Museum Siwalima och Siwalima Ethnological Museum. Fort Rotterdam och Slott Amsterdam är nya och gamla slott som rekommenderas för ett besök och ligger i Ambon. Fort Rotterdam är fascinerande gamla fort, borgar och fästningar som ligger i staden. MCM Malaku City Mall är köpcentrum i city, om ni är sugen på att shoppa och handla. Pattmura Park är sköna grönområden, parker och planteringar om ni vill ta det lugnt och ta en fika i gräset. Golfresa och hyra bil? Pattimura 9 km är några golfbanor som ligger i närheten av Ambon.

Hyra bil billigt och hyrbilar med all inclusive vid flygplatser i närheten

Hyra bil billigt och hyrbilar med all inclusive vid flygplatser i närheten: Hyrbilar med fri körsträcka Ambon Pattimura flygplats. Billiga hyrbilar i Ambon.

Hyrbilsbolag vi jämför i Ambon, Indonesien

När du letar efter en bil att hyra i staden Ambon jämför biluthyrning.nu och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: Hawk, TRAC Astra, Eazy Rent, Avis och Europcar. Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Ambon Pattimura flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Bilhyra & hyra bil Ambon recensioner, betyg & omdömen