Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Majene

Jämför biluthyrningsföretag Majene

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Majene

Jämför priser på hyrbilar i tätorten Majene, regionen Sulawesi Barat, Indonesien med bokning på nätet. Med vår sökmotor bokar du en hyrbil i 3 enkla steg. En hyrd bil via oss innebär inga överraskningar när hyrbilen skall hämtas. I alla priser ingår flygplatsavgifter, fri körsträcka och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter mm. Låt biluthyrning.nu hjälpa dig att hitta biluthyrning online.

Visa, Mastercard, Digicert

Hyra bil billigt i Majene - Jämför priser på bilhyra innan du bokar!

Jämför hyrbilar och hyra av fordon från flera bolag i tätorten Majene i Indonesien. Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar.

Hyra bil vid Majenes järnvägsstationer, resecentrum och flygplatser. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Enkel och billig bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas.

Information om Majene

Majene (Madjene) är en tätort som ligger i kommunen Sulawesi Barat, regionen Sulawesi Barat, Indonesien. Är centralort i området. 2:e största tätorten när det gäller invånare i regionen och Indonesiens 280:e största stad/stadsdel. Orten ligger ca 8 mvh. Saloppa, Pakola, Pappota, Salabose och Copala är små orter, förorter och byar som ligger nära. Hitta mer om vad tätorten har att erbjuda när det gäller aktiviteter och vilka hyrbilsföretag som finns i Sulawesi Barat. Polewali (ca 58200 inv) är större grannorter och -städer. Centrala tätorten har år 2015 cirka 37 700 invånare. Vi tipsar även om vilka företag som man kan hyra ifrån i Sulawesi Barat.

Aktiviteter, sevärdheter och upplevelser

Funderar du på vad som finns att göra och se i Majene? Här kommer lite förslag på aktiviteter, sevärdheter, museum, evenemang, resmål, platser och upplevelser som kan vara värda att besöka under din semester. Lokasi Festival Sungai Mandar är sevärda parker, grönområden och planteringar för rekreation och ta det lugnt. För att titta och uppleva fotboll, sport och konserter mm finns Tribun Stadion Prasyamya Majene. Besöka ett äventyrsbad eller en vattenpark? Sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen? TAMAN KOTA är vattenparker, nöjesparker eller temaparker.

Närliggande destinationer, Majene

Hyra bil billigt och hyrbilar med all inclusive vid flygplatser i närheten: Hyra skåpbil Tampa Padang flygplats. Även envägsuthyrning och envägs där du hämtar bilen här och lämnar där i Majene. Biluthyrning och billiga hyrbilar i städer i regionen: Hyra transportbil Polewali.

Hyrbilsbolag vi jämför i Majene, Indonesien

När du letar efter en bil att hyra i staden Majene jämför biluthyrning.nu och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: Avis, Europcar, Hawk, TRAC Astra och Eazy Rent. Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Tampa Padang flygplats, Palopo Lagaligo flygplats och Makassar Sultan Hasanuddin Internationella flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Bilhyra & hyra bil Majene recensioner, betyg & omdömen