Jämför priser på att hyra bil i Kalokol Flygplats

Prisjämförelse på biluthyrning vid Kalokol Flygplats / Airport, IATA: KLK, ICAO: HKFG i Kenya på nätet. Sök och boka ett fordon i tre enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Kalokol Flygplats

biluthyrning.nu

Tips på hur du söker efter hyrbilar!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor hyrbil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm.

Cartrawler

Jämför biluthyrare och spara upp till 70% på hyrbilen
  • Låga priser på bilhyra genom att jämföra flera bolag
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via biluthyrning.nu
  • Priser där allt ingår, inkl. fria mil, försäkring och skatt* FAQ >>
  • Jämför 1200 uthyrningsbolag på över 24000 platser i över 180 olika länder
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet
  • Bra och billigast priser på alla biltyper, inklusive sportbilar, lyxbil/lyxkategori-bilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även långtidshyra och månadshyra av bil. Även hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där.

Jämför hyra bil & biluthyrning vid Kalokol Flygplats

Vi jämför hyrbilpriser och biluthyrning från flera företag vid Kalokol Flygplats i Kenya och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Närmsta orter är Lodwar 49 km. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Flygplatsbenämningen är IATA: KLK och ICAO: HKFG. Vi har enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan. Hyr bil som hämtas vid Kalokol Airport.

Information om Kalokol Flygplats

Information och data om flygplatsen Kalokol Flygplats / Airport som ligger på ca 1296 fot/feet / 395 meter över havet. Flygplatsen ligger i regionen Turkana i Kenya. Närliggande större orter är Lodwar 49 km (ca/c. 20200 pop/inv). Alternativa namn för flygplatsen är -. Om du planerar eller ska flyga till eller från och använda Kalokol Airport så hittar du info om flygplatsinfo, kartor, kontaktuppgifter och väder. Mer exakt information var du hämtar och/eller lämnar din bil går att läsa på beställningen/voucher. Olika hyrbilsbolag har egna kontor där du hämtar nyckel och bil mm.

Info om Kalokol Airport

Longitud: 35.8377500
Latitud:: 3.4910600
Höjd över havet: 1296 fot/feet 395 m
IATA-kod: KLK
ICAO-kod: HKFG

Kontaktinformation

Adress: –
Telefon: –
Webbplats: –
Ägare: –
Facebook: –
Twitter: –

Hyrbilsföretag och biluthyrare vid Kalokol Flygplats (KLK), Kenya

För att hitta bästa priset på hyrbilar vid Kalokol Flygplats och i Kenya söker biluthyrning.nu priser bland annat hos dessa biluthyrare och bolag Avis, Europcar, Budget och Sixt.

Hyra bil Kalokol Flygplats recensioner, betyg & omdömen
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (253 röster, medel: 4,57 av 5)