Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Lesotho

Jämför biluthyrningsföretag Lesotho

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Lesotho

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Lesotho på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Lesotho. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra en bil i Lesotho

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Lesotho och regioner/stater som Leribe District, Mafeteng District, Maseru, Quthing, Butha-Buthe, Mohale’s Hoek District, Thaba-Tseka, Mokhotlong, Qacha’s Nek och Berea.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i LesothoAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis och Europcar mfl.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Maseru, Mafeteng, Leribe, Maputsoe, Mohale’s Hoek, Qacha’s Nek, Quthing, Butha-Buthe, Mokhotlong och Thaba-Tseka stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Maseru / Moshoeshoe Flygplats, Mafeteng Flygplats, Leribe Flygplats, Qacha's Nek Flygplats, Quthing Flygplats, Mokhotlong Flygplats, Thaba-Tseka Flygplats, Tlokoeng Flygplats, Seshutes Flygplats och Semonkong Flygplats, om man väntar för länge.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Lesotho och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Lesotho och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Lesotho

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Lesotho?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Lesotho: Mafeteng, Mohale’s Hoek, Butha-Buthe, Maputsoe, Mokhotlong, Qacha’s Nek, Quthing, Leribe, Thaba-Tseka och Maseru. De mest populära flygplatserna är Mokhotlong Flygplats, Mafeteng Flygplats, Quthing Flygplats, Leribe Flygplats, Qacha's Nek Flygplats och Maseru / Moshoeshoe Flygplats.

Behöver jag självriskeliminering i Lesotho?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Lesotho. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Lesotho?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Europcar och Avis att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Lesotho. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Lesotho?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Lesotho. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Lesotho?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Avis och Europcar i städer som Mafeteng, Mohale’s Hoek, Butha-Buthe, Maputsoe, Mokhotlong, Qacha’s Nek, Quthing, Leribe, Thaba-Tseka och Maseru mfl och vid flygplatser som Mokhotlong Flygplats, Mafeteng Flygplats, Quthing Flygplats, Leribe Flygplats, Qacha's Nek Flygplats och Maseru / Moshoeshoe Flygplats mfl.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Lesotho?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Lesotho. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Lesotho?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Lesotho: Europcar och Avis. Du kan hitta dessa företag i städer som Mafeteng, Mohale’s Hoek, Butha-Buthe, Maputsoe, Mokhotlong, Qacha’s Nek, Quthing, Leribe, Thaba-Tseka och Maseru mfl.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Lesotho?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Lesotho. En sökning efter land eller t.ex. ö i Lesotho listar de största flygplatserna som Mafeteng Flygplats, Quthing Flygplats, Tlokoeng Flygplats, Qacha's Nek Flygplats, Seshutes Flygplats, Mokhotlong Flygplats, Thaba-Tseka Flygplats, Leribe Flygplats, Semonkong Flygplats och Maseru / Moshoeshoe Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Lesotho?

Biluthyrare som Europcar och Avis kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Lesotho i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Lesotho?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Lesotho. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Lesotho?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Lesotho. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hyra bil billigt i Lesotho - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Här kan du jämföra hyrbilar och hyra av fordon från flera företag i orter inom Lesotho. Sök och hitta de bästa priserna på biluthyrning. Leta och boka direkt i städer och resmål som tex Maseru, Mafeteng, Leribe, Maputsoe, Mohale’s Hoek. Vi listar priser på hyr bil från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte uppstår några problem när du ska hämta din bil. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Lesothos populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Info om Lesotho

Lesotho är ett land med ca 1 920 000 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Maseru där det bor ca 118 400 invånare. Det fem största städerna är Maseru (ca 118400 inv), Mafeteng (ca 57100 inv), Leribe (ca 47700 inv), Maputsoe (ca 32100 inv), Mohale’s Hoek (ca 28300 inv). Total yta/area på 30 355 km2. Afrikas 43:e största land när det gäller invånare och 44:e största till ytan. Grannländer som Sydafrika. Den officiella valutan är Loti (LSL) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Engelska, Zulu, Xhosa, Sesotho. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .ls. Andra namn för detta land är Lesotho, Lesotho. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +266.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Lesotho

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra bil Leribe District, Hyrbilar med fria mil Mafeteng District, Bilhyra Maseru, Quthing, Butha-Buthe, Mohale’s Hoek District, Thaba-Tseka, Mokhotlong, Qacha’s Nek och Berea. Billiga hyrbilar i Lesotho. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra transportbil Maseru, Hyr en bil Mafeteng, Hyra transportbilar Leribe, Maputsoe, Mohale’s Hoek, Qacha’s Nek, Quthing, Butha-Buthe, Mokhotlong och Thaba-Tseka. Hyr en bil under din vistelse i Lesotho och utforska omgivningarna. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra buss Maseru / Moshoeshoe Flygplats, Hyra lätt lastbil Mafeteng Flygplats, Hyra bil Leribe Flygplats, Qacha's Nek Flygplats, Quthing Flygplats, Mokhotlong Flygplats, Thaba-Tseka Flygplats, Tlokoeng Flygplats, Seshutes Flygplats, Semonkong Flygplats, Sekakes Flygplats, Sehonghong Flygplats, Pelaneng Flygplats, Nkaus Flygplats, Lesobeng Flygplats och Lebakeng Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Lesotho

När du söker efter hyrbilar i landet Lesotho jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: Avis och Europcar. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Lesotho recensioner, betyg & omdömen