Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Nordmakedonien

Jämför biluthyrningsföretag Nordmakedonien

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Nordmakedonien

Jämför priser på biluthyrning i hela Nordmakedonien med bokning på nätet. Via vår sökmotor bokar du en hyrbil i 3 enkla steg. En hyrd bil via oss innebär inga otrevliga överraskningar när hyrbilen skall hämtas. I alla priser ingår flygplatsavgifter, fri körsträcka och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter. Låt oss hjälpa dig att hitta hyrbilar i Nordmakedonien online. Garanti pris på lyx-, familje- och ekonomibilar. Vill du endast hyra ett fordon från ett bolag du föredrar så kan du göra det det när vid din sökning.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra bil i Nordmakedonien

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Nordmakedonien och regioner/stater som Skopje regionen, Polog, Pelagonien, Sydvästra regionen, Östra regionen, Sydöstra regionen, Nordöstra regionen och Vardar regionen.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Nordmakedonien och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i NordmakedonienAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, National, Enterprise, Alamo, Keddy By Europcar och InterRent mfl.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Nordmakedonien och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Skopje, Bitola, Kumanovo, Prilep, Tetovo, Čair, Kisela Voda, Veles, Ohrid och Gostivar stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Skopje flygplats och Ohrid flygplats, om man väntar för länge.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Nordmakedonien

Behöver jag självriskeliminering i Nordmakedonien?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Nordmakedonien. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Nordmakedonien?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Nordmakedonien: Budget, Europcar, Sixt, Avis, Enterprise, National och Hertz. Du kan hitta dessa företag i städer som Prilep, Skopje, Kumanovo, Gostivar, Čair, Tetovo, Kisela Voda, Veles, Ohrid och Bitola mfl.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Nordmakedonien?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Nordmakedonien. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Nordmakedonien?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Mex, Sharr Express, InterRent, Surprice, Inter Ways, Yes Rent A Car, Keddy By Europcar och Alamo i städer som Prilep, Skopje, Kumanovo, Gostivar, Čair, Tetovo, Kisela Voda, Veles, Ohrid och Bitola mfl och vid flygplatser som Skopje flygplats och Ohrid flygplats mfl.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Nordmakedonien?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Nordmakedonien: Veles, Skopje, Kavadarci, Kumanovo, Bitola, Kisela Voda, Prilep, Centar Župa, Čair, Gostivar, Tetovo, Ohrid, Štip, Gjorče Petro och Strumica. De mest populära flygplatserna är Skopje flygplats och Ohrid flygplats.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Nordmakedonien?

Biluthyrare som Budget, Europcar, Sixt, Avis, Enterprise, National och Hertz kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Nordmakedonien i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Nordmakedonien?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Nordmakedonien. En sökning efter land eller t.ex. ö i Nordmakedonien listar de största flygplatserna som Skopje flygplats och Ohrid flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Nordmakedonien?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Europcar, Avis, Budget, Sixt och Hertz att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Nordmakedonien. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Nordmakedonien?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Nordmakedonien. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Behöver jag ett internationellt körkort i Nordmakedonien?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Nordmakedonien. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Nordmakedonien?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Nordmakedonien. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hyra bil billigt i Nordmakedonien - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla populära resmål i Nordmakedonien och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Skopje, Bitola, Kumanovo, Prilep, Tetovo, Čair, Kisela Voda, Veles, Ohrid, Gostivar, Štip. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram.

Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Nordmakedoniens populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Mer om Nordmakedonien

Nordmakedonien är ett land med ca 2 062 000 invånare och ligger i Europa. Huvudstaden är Skopje där det bor ca 474 900 invånare. Total yta/area på 25 333 km². Europas 34:e största land när det gäller invånare och 37:e största till ytan. Andra namn för detta land är Macedonia (FYR), Republika Makedonija, Република Македонија, Republic of Macedonia, The Former Yugoslav Republic of Macedonia, Socialist Republic of Macedonia, Македонија, The Former Yugoslav Republic Of, Macedonia, Makedonija, Former Yugoslav Republic of Macedonia, Peoples Republic of Macedonia, Република Северна Македонија, North Macedonia. Består av 85 regioner/stater/län och de största är Kumanovo, Bitola, Tetovo, Gostivar, Gazi Baba, Prilep, Aerodrom, Struga, Čair, Opština Karpoš, Kisela Voda, Strumica, Veles, Ohrid, Opština Štip, Opština Centar, Opstina Gjorce Petrov, Saraj, Kavadarci, Opština Kočani, Butel, Bogovinje, Opština Kičevo, Opština Lipkovo, Opština Radoviš, Opština Želino, Opština Vrapčište, Gevgelija, Tearce, Šuto Orizari, Debar, Kriva Palanka, Opština Studeničani, Vinica och Negotino. Nordmakedonien är världens 145:e största land när det gäller invånare och 152:e största till ytan. +389 är landskoden när man vill ringa via telefon till landet. Den officiella valutan är Denar (MKD) och används för att betala vid köp. Olika språk som används är t.ex. Turkiska, Serbiska, Albanska, Makedonska, Roma. Har grannländer som Albanien, Grekland, Bulgarien, Serbien, Kosovo. Ingår det i priset att köra över landsgränser? Vanligtvis inte, biluthyraren kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser till Albanien, Grekland, Bulgarien, Serbien, Kosovo. Alla ytterligare kostnader betalas direkt vid hyrdisken i lokal valuta Denar (MKD). Det framgår i hyresvillkoren och under bokningen om det är tillåtet att köra över landsgränser samt till vilka länder. De fem högsta bergen är Titov Vrv (2784 m), Mal Turčin (2702 m), Bristavec (2675 m), Kabaš (2391 m) och Popovo Brdo (2379 m). Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .mk. Topp fem största städer är Skopje (ca 474900 inv), Bitola (ca 86500 inv), Kumanovo (ca 76300 inv), Prilep (ca 73800 inv), Tetovo (ca 72900 inv). Förslag på platser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa till Nordmakedonien. Väder och kartor över landet, städer mm.

Sevärdheter & aktiviteter i Nordmakedonien

Ägna en dag att titta på djur? ZOO Park, Qamerlia, Bitolska Zoološka Gradina, Skopje Zoo, Kopshti zoologjik Shqiponja, Zoopark Hisarlka, Tirana Zoo, Zoopark Blagoevgrad, Zookt, Zoološki vrt Mašo, Bear Sanctuary Prishtina och Zoo Novi Pazar är tropicarium, tropikhus, zoo, aquarium, djurparker och terrarium. Delfine, Havana, Delfini, Konza, Park Lojrash, Skopje Aquapark, Akva Park Doljevac, Loutra Pozar SPA, Luna Park, Izgrev Aqua Park, Gradski Bazen, Olimpiski Bazen, Pishina, Ujëvara Resort och Aquamarine Simbassäng är temaparker, vattenparker eller nöjesparker som ligger i Nordmakedonien. Letar ni efter upplevelser och aktiviteter för hela familjen? Vingårdar och vinproducenter i Nordmakedonien är t.ex. Lozata, Lozje, Starite Lozja, Taki Baš Karan, Lozarstvo, Atkari, Nad Pat, Lozje, Ornicata, Tašli Argač och Čepelisko Lozje. Drömmer du om att åka på en vinresa till Nordmakedonien?

Billig bilhyra med fri körsträcka i Nordmakedonien

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Nordmakedonien: Exotiska bilar (Exotic), Specialbilar (Special), Mellanstor (Intermediate), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Ekonomisk (Economy), Mini / Liten (Mini), Standard (Standard), Minibuss (Minivan), Fullstor (Fullsize), Kompakt (Compact), Medium SUV (Medium SUV), Fullstor Elit (Fullsize elite), Ekonomisk Elit (Economy elite), Moped (Moped), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Liten SUV (Small SUV), Kompakt Elit (Compact elite), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Stor lastbil (Large truck), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Premium (Premium), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Mini / Liten Elit (Mini elite), Hybridbilar (Hybrid cars), Cabriolet (Convertible), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Elbilar (Electric cars), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Kumanovo, Bitola, Tetovo, Gostivar, Gazi Baba, Prilep, Aerodrom, Struga, Čair, Opština Karpoš, Kisela Voda, Strumica, Veles, Ohrid, Opština Štip, Opština Centar, Opstina Gjorce Petrov, Saraj, Kavadarci, Opština Kočani, Butel, Bogovinje, Opština Kičevo, Opština Lipkovo, Opština Radoviš, Opština Želino, Opština Vrapčište, Gevgelija, Tearce, Šuto Orizari, Debar, Kriva Palanka, Opština Studeničani, Vinica och Negotino mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Nordmakedonien är Minibuss: t.ex. Mercedes Viano, Kompakt Elit, Elbilar, mfl. Premium: t.ex. Mercedes E Class, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Volkswagen Touran, Ford Galaxy, Cabriolet, Hybridbilar, mfl. Fullstor: t.ex. BMW 3 Series, Fullstor Elit, mfl. Herrgårdsvagn / Kombi: t.ex. Peugeot 508 Estate, Ford Focus Estate, Skoda Octavia Estate, Renault Clio Estate, mfl. Mellanstor: t.ex. Skoda Octavia, Toyota Avensis, Audi A3, Liten / medel lastbil, mfl. Mini / Liten: t.ex. Volkswagen Up, Toyota Aygo, Peugeot 107, Citroen C1, Mini / Liten Elit, Ekonomisk Elit, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Mercedes Vito Diesel, Mercedes Vito Traveliner, Mellanstor Elit, mfl. Ekonomisk: t.ex. Opel Corsa, Toyota Yaris, Fiat Panda, Volkswagen Polo, Specialbilar, mfl. Kompakt: t.ex. Hyundai i30, Audi A3, Volkswagen Golf, Moped, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. BMW X5, Renault Koleos, Nissan Juke, Hyundai Santa Fe, mfl. Lyxbil / Cabriolet / Sportbil: t.ex. Mercedes S Class, Stor lastbil, 5 sätes minibuss, mfl. Standard: t.ex. Volkswagen Passat, Liten SUV, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Ford Transit SWB Van, Exotiska bilar, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Medium SUV, mfl. I mindre städer och på öar som Golem Grad och Gradište mfl är dock utbudet mindre.

Parkeringsregler och trafikregler

Att köra hyrbil i Nordmakedonien är inte speciellt svårt men som i de flesta länder finns det regler att följa när det gäller trafik och parkering. Det kan vara bra att plugga in de viktigaste reglerna för trafik och parkering innan resan så att du undviker böter och din resa blir säker. Om du planerar att hyra bil och köra i de större städerna, som t.ex. Skopje, Bitola, Kumanovo, Prilep, Tetovo, Čair, Kisela Voda, Veles, Ohrid, Gostivar, Štip bör du tänka till lite extra. Det kan vara svårt att hitta parkeringar och det är ofta långa bilköer, helst vid rusningstid.

Tips hur man hittar en hyrbil i Nordmakedonien

Hur hyr du billigast i Nordmakedonien? Boka din hyrbil via Internet, det är billigare, enklare och tar mindre tid. Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare ju närmare resan du kommer. Boka innan du reser i synnerhet om din bil skall hämtas på en flygplats, som t.ex. Skopje Alexander the Great flygplats och Ohrid flygplats. När du söker hos oss hittar du de bästa priserna. Mex, Hertz, National, Alamo, Yes Rent A Car, Inter Ways, Keddy By Europcar, Enterprise, InterRent, Sixt, Budget, Avis, Surprice, Europcar, Sharr Express är några av bolagen som biluthyrning.nu jämför i Nordmakedonien.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Nordmakedonien

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra skåpbil Skopje regionen, Hyrbilar med fria mil Polog, Billiga hyrbilar Pelagonien, Sydvästra regionen, Östra regionen, Sydöstra regionen, Nordöstra regionen och Vardar regionen. Lyxuthyrningserbjudanden i Nordmakedonien. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra lätt lastbil Skopje, Hyra minibuss Bitola, Biluthyrning med fria mil Kumanovo, Prilep, Tetovo, Čair, Kisela Voda, Veles, Ohrid, Gostivar, Štip, Strumica, Centar Župa, Gjorče Petro, Kavadarci, Struga, Butel, Kocani, Kičevo och Lipkovo. Vi jämför priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i Nordmakedonien. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra transportbilar Skopje flygplats och Biluthyrning fria mil Ohrid flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Nordmakedonien

När du ska hyra bil i landet Nordmakedonien jämför biluthyrning.nu och letar bilhyra från t.ex. dessa olika biluthyrningsföretag: Europcar, Hertz, Keddy By Europcar, Budget, Inter Ways, Alamo, InterRent, Mex, National, Avis, Enterprise, Sixt, Yes Rent A Car, Sharr Express och Surprice. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Nordmakedonien recensioner, betyg & omdömen