Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Mayotte

Jämför biluthyrningsföretag Mayotte

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Mayotte

Sök och jämför priser på biluthyrning i hela Mayotte. Garanterat bäst hyrpris på familje-, lyx- och ekonomibilar. När du hyr via oss väntar inga överraskningar när du ska hämta ut hyrbilen vid ankomsten. Priser inkluderar ev. avgifter vid flygplatsen, fri körsträcka och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Vårt mål är att hjälpa dig att direkt hitta billiga hyrbilar i Mayotte på nätet. Föredrar du vissa bolag före andra kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips när du letar hyrbil i Mayotte

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Mayotte och regioner/stater som Dzaoudzi, Acoua, Bandraboua, Bandrele, Bouéni, Chiconi, Chirongui, Dembeni, Kani-Kéli och Koungou.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Mamoutzou, Koungou och Dzaoudzi stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Dzaoudzi Pamandzi Internationella Flygplats, , om man väntar för länge.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Mayotte och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i MayotteAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Europcar och Budget mfl.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Mayotte och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Mayotte

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Mayotte?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Mayotte. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Mayotte?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Mayotte. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Mayotte?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Mayotte. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Mayotte?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Mayotte. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Mayotte?

Biluthyrare som Europcar och Budget kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Mayotte i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Mayotte?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Europcar och Budget att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Mayotte. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Mayotte?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Mayotte. En sökning efter land eller t.ex. ö i Mayotte listar de största flygplatserna som Dzaoudzi Pamandzi Internationella Flygplats, . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Mayotte?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Budget och Europcar i städer som Koungou, Mamoutzou och Dzaoudzi mfl och vid flygplatser som Dzaoudzi Pamandzi Internationella Flygplats, mfl.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Mayotte?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Mayotte: Koungou, Mamoutzou och Dzaoudzi. De mest populära flygplatserna är Dzaoudzi Pamandzi Internationella Flygplats, .

Behöver jag självriskeliminering i Mayotte?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Mayotte. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Mayotte?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Mayotte: Europcar och Budget. Du kan hitta dessa företag i städer som Koungou, Mamoutzou och Dzaoudzi mfl.

Hyra bil billigt i Mayotte - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Mayotte. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Mamoutzou, Koungou, Dzaoudzi, Dembeni, Sada. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Mayottes populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Info om Mayotte

Mayotte är ett land med ca 159 000 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Mamoutzou där det bor ca 54 800 invånare. Det fem största städerna är Mamoutzou (ca 54800 inv), Koungou (ca 18100 inv), Dzaoudzi (ca 15300 inv), Dembeni (ca 10100 inv), Sada (ca 9800 inv). Total yta/area på 374 km2. Afrikas 56:e största land när det gäller invånare och 58:e största till ytan. Grannländer som -. Den officiella valutan är Euro (EUR) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Franska. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .yt. Andra namn för detta land är Mayotte, Mayotte. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +262.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Mayotte

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra bil Dzaoudzi, Hyrbilar med fria mil Acoua, Bilhyra Bandraboua, Bandrele, Bouéni, Chiconi, Chirongui, Dembeni, Kani-Kéli, Koungou, Mamoudzou, Mtsamboro, M'Tsangamouji, Ouangani och Pamandzi. Vi jämför priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i Mayotte. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra transportbil Mamoutzou, Hyr en bil Koungou och Hyra transportbilar Dzaoudzi. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra buss Dzaoudzi Pamandzi Internationella Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Mayotte

När du ska hyra bil i landet Mayotte jämför biluthyrning.nu och letar bilhyra från t.ex. dessa olika biluthyrningsföretag: Europcar och Budget. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Mayotte recensioner, betyg & omdömen