Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Mikronesien

Jämför biluthyrningsföretag Mikronesien

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Mikronesien

Här kan du jämföra priser på biluthyrning i Mikronesien. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid ankomst. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Garanterat bäst pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta en billig hyrbil i hela Mikronesien. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips om att hyra bil i Mikronesien

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Mikronesien och regioner/stater som State of Chuuk, State of Pohnpei, State of Yap och State of Kosrae.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som Kosrae, Uman Island, Ramanum Island, Nema Island, Pollap, Nomwin, Fanapanges Island, Onoun, Ruo och Tamatam.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Mikronesien och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Mikronesien och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i MikronesienAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Budget mfl.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Yap Internationella Flygplats, Pohnpei Internationella Flygplats, Kosrae Flygplats och Chuuk Internationella Flygplats, om man väntar för länge.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Mikronesien

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Mikronesien?

Biluthyrare som Budget kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Mikronesien i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Mikronesien?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Mikronesien. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Mikronesien?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Mikronesien: Budget. Du kan hitta dessa företag i städer som mfl.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Mikronesien?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Mikronesien. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Mikronesien?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Budget i städer som mfl och vid flygplatser som Pohnpei Internationella Flygplats, Yap Internationella Flygplats, Chuuk Internationella Flygplats och Kosrae Flygplats mfl.

Behöver jag ett internationellt körkort i Mikronesien?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Mikronesien. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Mikronesien?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Mikronesien. En sökning efter land eller t.ex. ö i Mikronesien listar de största flygplatserna som Pohnpei Internationella Flygplats, Yap Internationella Flygplats, Chuuk Internationella Flygplats och Kosrae Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Mikronesien?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Budget att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Mikronesien. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag självriskeliminering i Mikronesien?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Mikronesien. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Mikronesien?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Mikronesien. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Mikronesien?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Mikronesien: . De mest populära flygplatserna är Pohnpei Internationella Flygplats, Yap Internationella Flygplats, Chuuk Internationella Flygplats och Kosrae Flygplats.

Hyra bil billigt i Mikronesien - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla resmål i Mikronesien och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Weno Town, Tofol, Colonia, Kolonia, Kolonia Town. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuda hyrbilar vid Mikronesiens flesta städer, färjeterminaler, resecentrum och flesta flygplatser.

Info om Mikronesien

Mikronesien är ett land med ca 108 000 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstaden är Palikir där det bor ca 0 invånare. Det fem största städerna är Weno Town (ca 13900 inv), Tofol (ca 9700 inv), Colonia (ca 7400 inv), Kolonia (ca 6100 inv), Kolonia Town (ca 5700 inv). Total yta/area på 702 km2. Oceaniens 13:e största land när det gäller invånare och 13:e största till ytan. Grannländer som -. Den officiella valutan är Dollar (USD) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Engelska, Chuukese, Pohnpeian, Yapese, Kosraean, Ulithian, Woleaian, Nukuoro, Kapingamarangi. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .fm. Andra namn för detta land är Mikronesien, Mikronesiens federerade stater, Micronesia, Federated States of Micronesia, Micronesia, Federated States Of. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +691.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Mikronesien

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyrbilar med fri körsträcka State of Chuuk, Billigaste hyrbil State of Pohnpei, Biluthyrning fria mil State of Yap och State of Kosrae. Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar i Mikronesien. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: -. Hyrbil envägs och envägsuthyrning där du hämtar här och lämnar där i Mikronesien. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra flyttbil Yap Internationella Flygplats, Hyra bil billigt med fria mil Pohnpei Internationella Flygplats, Billigaste hyrbilen Kosrae Flygplats och Chuuk Internationella Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Mikronesien

När du letar efter en bil att hyra i landet Mikronesien jämför biluthyrning.nu och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: Budget. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Mikronesien recensioner, betyg & omdömen