Jämför priser på att hyra bil i Matola

Prisjämförelse på biluthyrning i staden Matola, Maputo, Moçambique på nätet. Sök och boka ett fordon i tre enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Matola

biluthyrning.nu

Tips på hur du söker efter hyrbilar!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor hyrbil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm.

Cartrawler

Jämför biluthyrare och spara upp till 70% på hyrbilen
  • Låga priser på bilhyra genom att jämföra flera bolag
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via biluthyrning.nu
  • Priser där allt ingår, inkl. fria mil, försäkring och skatt* FAQ >>
  • Jämför 1200 uthyrningsbolag på över 24000 platser i över 180 olika länder
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet
  • Bra och billigast priser på alla biltyper, inklusive sportbilar, lyxbil/lyxkategori-bilar, elbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även långtidshyra och månadshyra av bil. Även hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där.

Hyra bil billigt i Matola - Jämför priser innan du bokar!

Jämförelse av hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag i staden Matola i Moçambique och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Vi listar priser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Vi har enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan. Hyr bil vid Matolas järnvägsstationer, resecentrum och flygplatser.

Fakta om Matola

Matola är en stad som ligger i regionen Maputo, Moçambique och har ca 675 400 invånare. Är residensstad i regionen. Staden ligger ca 0 meter över havet. 1:e största staden när det gäller invånare i regionen och Moçambiques 2:e största stad/stadsdel. Närliggande andra städer / orter är Maputo 12 km (ca/c. 1191600 pop/inv), Ressano Garcia 74 km (ca/c. 110000 pop/inv). Andra namn för denna ort kan vara Matola, Matola. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor.

Konst, museum och kultur

Om du är sugen på att besöka ett museum kan du välja mellan tex National Museum of Geology (Mozambique), som alla ligger på gångavstånd från centrum.

Hyra bil vid flygplatser i närheten

Hyra bil vid flygplatser i närheten: Biluthyrning Inhaca Flygplats, Maputo-Mavalane Flygplats och Sikhuphe Internationella Flygplats.

Biluthyrare och företag i Matola, Moçambique

För att hitta bra priser på hyrbilar i Matola och i Moçambique letar biluthyrning.nu priser hos bland annat dessa biluthyrare / hyrbilsbolag Avis, Europcar, Hertz och Sixt. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser som Inhaca Flygplats, Aeroporto Internacional de Mavalane Flygplats och Sikhuphe Internationella Flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil Matola recensioner, betyg & omdömen
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (273 röster, medel: 4,56 av 5)