Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Montenegro

Jämför biluthyrningsföretag Montenegro

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Montenegro

Jämförelse av priser på biluthyrning i hela Montenegro. Hos oss väntar inga otrevliga överraskningar när du ska hämta din hyrbil när du kommer fram till ditt resmål. Alla priser inkluderar fri körsträcka, avgifter vid flygplatsen och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter. Vi kan hjälpa dig att hitta prisvärda hyrbilar i Montenegro via nätet. Om du endast vill hyra en bil från ett företag du föredrar kan du välja det vid sökningen. Garanterat bäst pris på hyra fordon som ekonomi-, lyx- och familjebilar.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra en bil i Montenegro

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Montenegro och regioner/stater som .

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Montenegro och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Montenegro och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i MontenegroAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, National, Enterprise, Alamo, Dollar och InterRent mfl.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Podgorica, Nikšić, Herceg Novi, Pljevlja, Budva, Bar, Bijelo Polje, Cetinje, Berane och Tivat stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Podgorica flygplats och Tivat flygplats, om man väntar för länge.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Montenegro

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Montenegro?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Europcar, Sixt, Avis, Budget och Hertz att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Montenegro. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Montenegro?

Biluthyrare som Enterprise, Sixt, Europcar, Budget, Avis, National och Hertz kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Montenegro i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Montenegro?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Montenegro: Petrovac na Moru, Boreti, Berane, Budva, Podgorica, Pljevlja, Bijelo Polje, Sutomore, Cetinje, Bar, Herceg Novi, Tivat, Bečići och Nikšić. De mest populära flygplatserna är Podgorica flygplats och Tivat flygplats.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Montenegro?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Montenegro: Enterprise, Sixt, Europcar, Budget, Avis, National och Hertz. Du kan hitta dessa företag i städer som Budva, Cetinje, Podgorica, Berane, Pljevlja, Bijelo Polje, Bar, Tivat, Herceg Novi och Nikšić mfl.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Montenegro?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Montenegro. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Montenegro?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Surprice, Green Motion, Goldcar, InterRent, Rhodium, Firefly, Dollar och Alamo i städer som Budva, Cetinje, Podgorica, Berane, Pljevlja, Bijelo Polje, Bar, Tivat, Herceg Novi och Nikšić mfl och vid flygplatser som Podgorica flygplats och Tivat flygplats mfl.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Montenegro?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Montenegro. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Behöver jag ett internationellt körkort i Montenegro?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Montenegro. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Montenegro?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Montenegro. En sökning efter land eller t.ex. ö i Montenegro listar de största flygplatserna som Podgorica flygplats och Tivat flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Montenegro?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Montenegro. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Behöver jag självriskeliminering i Montenegro?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Montenegro. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hyra bil billigt i Montenegro - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Billig biluthyrning i MontenegroEnkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Montenegros populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla populära resmål i Montenegro och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Podgorica, Nikšić, Herceg Novi, Pljevlja, Budva, Bar, Bijelo Polje, Cetinje, Berane, Ulcinj. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram.

Fakta om Montenegro

Montenegro har ca 667 000 invånare och ligger i Europa. Total yta/area på 14 026 km². Montenegro är 168:e största land när det gäller invånare och 163:e största till ytan i världen. 39:e största land när det gäller invånare och 39:e största till ytan i Europa. De största regionerna/staterna/länen är Podgorica, Opština Nikšić, Bar, Herceg Novi, Opština Rožaje, Kotor, Ulcinj, Pljevlja, Cetinje, Bijelo Polje, Opština Plav, Tivat, Petnjica, Danilovgrad, Andrijevica, Opština Plužine, Mojkovac, Gusinje, Opština Kolašin, Opština Šavnik, Opština Žabljak, Berane och Budva av totalt 23. Alternativa namn är Crna Gora, Socialist Republic of Montenegro, Republic of Montenegro, Republika Crna Gora, People’s Republic of Montenegro, Црна Гора. Huvudstad är Podgorica där det bor ca 136 500 invånare. Länder som är grannar är Albanien, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Serbien, Kosovo. Ingår det i priset att köra över landsgränser? Vanligtvis inte, biluthyraren kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser till Albanien, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Serbien, Kosovo. Alla ytterligare kostnader betalas direkt vid hyrdisken i lokal valuta Euro (EUR). Det framgår i hyresvillkoren och under bokningen om det är tillåtet att köra över landsgränser samt till vilka länder. Topp fem högsta bergen är Durmitor (2522 m), Kom Vasojevica (2461 m), Veliki Vitao (2394 m), Bubreg (2339 m) och Gredelj (2264 m). Podgorica (ca 136500 inv), Nikšić (ca 58200 inv), Herceg Novi (ca 19500 inv), Pljevlja (ca 19500 inv), Budva (ca 18000 inv) är de topp fem största orterna. Få mer förslag på sevärdheter, kultur och tips på resmål att besöka under ditt besök i Montenegro samt se normalväder och kartor. .me är den vanligaste domänändelsen för sajter från landet. Olika språk som används är t.ex. Kroatiska (hrvatski), Ungerska (eller magjariska), Romany, Serbiska, Bosniska, Albanska. För att ringa till landet använder du landskoden +382. Den officiella valutan är Euro (EUR) och används för att betala vid köp.

Aktiviteter & sevärdheter i Montenegro

Besöka ett Zoo med hela familjen? Kopshti zoologjik Shqiponja, Tirana Zoo, Zoo Novi Pazar, Zoološki vrt Mašo, Lopa Davas och Mini ZooPark kod autobuske är tropicarium, tropikhus, zoo, aquarium, djurparker och terrarium i Montenegro. Planerar du en vinresa till Montenegro? Det går ofta att stanna en natt eller fler på vingården. Vintillverkare och vingårdar är t.ex. Kantina Kallmet, Kantina Kokomani Vineyard, Winery Kopitovich, Podrumi Vukoje 1982, Tvrdoš Monastery, Kantina e Veres Herta, Vinarija Čitluk, Stone Castle Winery, Vinarija Grgić, Kantina e Veres Enisa, Hercegovinavino och HEPOK vinarija. Sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen? Uppleva en nöjespark, vattenpark eller temapark, då finns dessa alternativ, Ujëvara Resort, Mai Tai, Grad Sunca, Delfini, Pishina, Dubai, Adventure park, Delfine, Pishinat e Tiranës, Park Lojrash, Aqua Park Mediteran och Luna Park.

Billig bilhyra med fri körsträcka i Montenegro

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Montenegro: Ekonomisk Elit (Economy elite), Cabriolet (Convertible), Medium SUV (Medium SUV), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Fullstor Elit (Fullsize elite), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Specialbilar (Special), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Fullstor (Fullsize), Hybridbilar (Hybrid cars), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Exotiska bilar (Exotic), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Kompakt Elit (Compact elite), Moped (Moped), Liten SUV (Small SUV), Stor lastbil (Large truck), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Kompakt (Compact), Standard (Standard), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Mellanstor (Intermediate), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Mini / Liten Elit (Mini elite), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Ekonomisk (Economy), Minibuss (Minivan), Premium (Premium), Elbilar (Electric cars), Mini / Liten (Mini). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Podgorica, Opština Nikšić, Bar, Herceg Novi, Opština Rožaje, Kotor, Ulcinj, Pljevlja, Cetinje, Bijelo Polje, Opština Plav, Tivat, Petnjica, Danilovgrad, Andrijevica, Opština Plužine, Mojkovac, Gusinje, Opština Kolašin, Opština Šavnik, Opština Žabljak, Berane och Budva mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Montenegro är 7 sätes minibuss: t.ex. Volkswagen Touran, Ford Galaxy, mfl. Lyxbil / Cabriolet / Sportbil: t.ex. Mercedes S Class, mfl. Kompakt: t.ex. Mazda CX-5, Citroen C4 Cactus, Opel Astra, BMW 1 Series, Fiat 500L, mfl. 5 sätes minibuss: t.ex. Renault Scenic, Kompakt Elit, Elbilar, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. Cabriolet: t.ex. Opel Astra Convertible, Renault Megane Convertible, Mercedes SLK Convertible, Mellanstor Elit, Specialbilar, Medium SUV, mfl. Mini / Liten: t.ex. Volkswagen Up, Citroen C1, Fiat 500, Toyota Aygo, Hybridbilar, Ekonomisk Elit, mfl. Fullstor: t.ex. Audi A5, mfl. Ekonomisk: t.ex. Fiat Panda, Volkswagen Polo, Peugeot 2008, mfl. Minibuss: t.ex. Mercedes Viano, Liten SUV, Stor lastbil, Exotiska bilar, Mini / Liten Elit, mfl. Premium: t.ex. Mercedes E Class, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Volkswagen Sharan, mfl. Standard: t.ex. Volkswagen Passat, mfl. Mellanstor: t.ex. Audi A3, Toyota Avensis, Skoda Octavia, Toyota Prius Hybrid, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Ford Tourneo, Mercedes Vito Traveliner, Mercedes Vito Diesel, mfl. Herrgårdsvagn / Kombi: t.ex. Renault Clio Estate, Skoda Octavia Estate, Toyota Avensis Estate, Liten / medel lastbil, Fullstor Elit, Moped, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Hyundai Santa Fe, Renault Koleos, BMW X3, Toyota Rav4, mfl. I mindre städer och på öar som Ada, Planiku, Otočić Sveti Nikola, Otok Cvijeća, Sveti Marko, Starčevo Gorica, Otok, Moračnik, Otočić Mamula, Kamenik, Grmožur, Beška, Kosmača, Mala Čakovica, Velja Čakovica, Liponjak, Veliki Zakrnjak, Mali Zakrnjak, Otočić Sveti Ðorđe, Perazića Školjic, Otočić Vatulja, Školj, Stari Ulcinj, Otočić Gospa, Galići, Gospa od Škrpjela, Mala Gorica, Golubovo Otok, Gorica e Omerit, Gorica, Gradac, Salevo, Gorica e Ðat, Bisagu, Gorica e Plajs och Gorica Skut mfl är dock utbudet mindre.

Tips på att hitta hyrbilar i Montenegro

Boka bilen i Montenegro innan resan, det är nästan alltid billigare. Boka även så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare desto närmare i tid din resan är. Om din bil skall hämtas på en flygplats bör du boka innan du reser, flygplatser som Podgorica flygplats , Dolac flygplats , Tivat flygplats och Žabljak flygplats . National, Rhodium, Budget, Surprice, Enterprise, Europcar, InterRent, Dollar, Alamo, Avis, Green Motion, Hertz, Sixt, Firefly, Goldcar är företagen biluthyrning.nu jämför i Montenegro för att hitta bästa priset.

Parkeringsregler och trafikregler

Att köra hyrbil i Montenegro är inte speciellt svårt men som i de flesta länder finns det regler att följa när det gäller trafik och parkering. Det kan vara bra att plugga in de viktigaste reglerna för trafik och parkering innan resan så att du undviker böter och din resa blir säker. Om du planerar att hyra bil och köra i de större städerna, som t.ex. Podgorica, Nikšić, Herceg Novi, Pljevlja, Budva, Bar, Bijelo Polje, Cetinje, Berane, Ulcinj bör du tänka till lite extra. Det kan vara svårt att hitta parkeringar och det är ofta långa bilköer, helst vid rusningstid.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Montenegro

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Billiga hyrbilar i Montenegro. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra transportbil Podgorica, All Inclusive biluthyrning Nikšić, Billigaste hyrbilarna Herceg Novi, Pljevlja, Budva, Bar, Bijelo Polje, Cetinje, Berane, Tivat, Sutomore, Petrovac na Moru, Bečići och Boreti. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter i Montenegro. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billig hyrbil Podgorica flygplats och Billigaste hyrbilen Tivat flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Montenegro

När du ska hyra bil i landet Montenegro jämför biluthyrning.nu och letar bilhyra från t.ex. dessa olika biluthyrningsföretag: Firefly, Enterprise, Sixt, Alamo, Green Motion, Avis, Europcar, Surprice, National, Rhodium, InterRent, Budget, Dollar, Hertz och Goldcar. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Montenegro recensioner, betyg & omdömen