Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Myanmar

Jämför biluthyrningsföretag Myanmar

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Myanmar

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Myanmar på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Myanmar. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd när du letar hyrbil i Myanmar

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Myanmar och regioner/stater som Bago Region, Magway Region, Monstaten, Kachinstaten, Taninthayi Region, Kayahstaten, Shanstaten, Sagaing Region, Yangon Region och Rakhinestaten.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i MyanmarAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Europcar mfl.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Myanmar och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Myanmar och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Rangoon, Mandalay, Nay Pyi Taw, Mawlamyine, Bago, Pathein, Monywa, Akyab, Meiktila och Myeik stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Yangon Internationella Flygplats, Mandalay Internationella Flygplats, Naypyidaw Flygplats, Mawlamyine Flygplats, Pathein Flygplats, Monywa Flygplats, Akyab Flygplats, Myeik Flygplats, Dawei Flygplats och Pyay Flygplats, om man väntar för länge.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Myanmar

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Myanmar?

Biluthyrare som Europcar kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Myanmar i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Myanmar?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Europcar att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Myanmar. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Myanmar?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Myanmar: Europcar. Du kan hitta dessa företag i städer som Nay Pyi Taw, Meiktila, Rangoon, Mawlamyine, Myeik, Akyab, Bago, Pathein, Mandalay och Monywa mfl.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Myanmar?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Myanmar: Hinthada, Akyab, Meiktila, Monywa, Mawlamyine, Pyay, Myingyan, Nay Pyi Taw, Myeik, Bago, Rangoon, Taunggyi, Dawei, Pathein och Mandalay. De mest populära flygplatserna är Yangon Internationella Flygplats, Naypyidaw Flygplats, Monywa Flygplats, Mandalay Internationella Flygplats, Mawlamyine Flygplats och Pathein Flygplats.

Behöver jag ett internationellt körkort i Myanmar?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Myanmar. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Myanmar?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Myanmar. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Myanmar?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Europcar i städer som Nay Pyi Taw, Meiktila, Rangoon, Mawlamyine, Myeik, Akyab, Bago, Pathein, Mandalay och Monywa mfl och vid flygplatser som Yangon Internationella Flygplats, Naypyidaw Flygplats, Monywa Flygplats, Mandalay Internationella Flygplats, Mawlamyine Flygplats och Pathein Flygplats mfl.

Behöver jag självriskeliminering i Myanmar?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Myanmar. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Myanmar?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Myanmar. En sökning efter land eller t.ex. ö i Myanmar listar de största flygplatserna som Naypyidaw Flygplats, Dawei Flygplats, Yangon Internationella Flygplats, Mawlamyine Flygplats, Pyay Flygplats, Myeik Flygplats, Pathein Flygplats, Monywa Flygplats, Mandalay Internationella Flygplats och Akyab Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Myanmar?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Myanmar. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Myanmar?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Myanmar. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Hyra bil billigt i Myanmar - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Myanmar. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Rangoon, Mandalay, Nay Pyi Taw, Mawlamyine, Bago. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Myanmars populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Info om Myanmar

Myanmar ligger i världsdelen Asien och är ett land där det bor ca 53 414 000 människor. Huvudstad är Nay Pyi Taw med ca 925 000 invånare. Det fem största orterna är Rangoon (ca 4477600 inv), Mandalay (ca 1208100 inv), Nay Pyi Taw (ca 925000 inv), Mawlamyine (ca 438900 inv), Bago (ca 244400 inv). Total yta/area på 678 500 km2. Asiens 12:e största land när det gäller invånare och 10:e största till ytan. Grannar som Kina, Laos, Thailand, Bangladesh, Indien. Olika språk som används är tex Burmesiska. För att ringa använder man landskoden +95. Sajter på Internet har ofta domänändelsen .mm. För att köpa och handla används valutan Kyat (MMK). Få mer förslag på sevärdheter, kultur och tips på resmål att besöka under ditt besök samt se normalväder och kartor. Andra namn är Myanmar, Burma, Myanmar [Burma], Union of Burma, Birma (Myanmar).

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Myanmar

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra bil Bago Region, Hyrbilar med fria mil Magway Region, Bilhyra Monstaten, Kachinstaten, Taninthayi Region, Kayahstaten, Shanstaten, Sagaing Region, Yangon Region, Rakhinestaten, Mandalay Region, Kachinstaten, Ayeyawady Region och Chinstaten. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra transportbil Rangoon, Hyr en bil Mandalay, Hyra transportbilar Nay Pyi Taw, Mawlamyine, Bago, Pathein, Monywa, Akyab, Meiktila, Myeik, Taunggyi, Myingyan, Dawei, Pyay, Hinthada, Lashio, Pakokku, Thaton, Pyin Oo Lwin och Yenangyaung. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas i Myanmar. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra buss Yangon Internationella Flygplats, Hyra lätt lastbil Mandalay Internationella Flygplats, Hyra bil Naypyidaw Flygplats, Mawlamyine Flygplats, Pathein Flygplats, Monywa Flygplats, Akyab Flygplats, Myeik Flygplats, Dawei Flygplats, Pyay Flygplats, Hinthada Flygplats, Lashio Flygplats, Pakhokku Flygplats, Magway Flygplats, Myitkyina Flygplats, Bhamo Flygplats, Loikaw Flygplats, Ye Flygplats, Tilin Flygplats och Thandwe Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Myanmar

När du ska hyra en bil i landet Myanmar jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: Europcar. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Myanmar recensioner, betyg & omdömen