Jämför priser på att hyra bil i Lüderitz

Prisjämförelse på att hyra bil i orten Lüderitz, regionen Karas, Namibia på nätet. Sök och boka biluthyrning i tre steg. När du söker och bokar en hyrbil via oss är det inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter mm. Biluthyrning.nu kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar.

Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Lüderitz

biluthyrning.nu

Tips på hur du söker efter hyrbilar!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor hyrbil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Du kan även boka envägsuthyrning (One way) och envägs till annan ort eller flygplats.

Cartrawler

Jämför biluthyrare och spara upp till 70% på hyrbilen
  • Låga priser på bilhyra genom att jämföra flera bolag
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via biluthyrning.nu
  • Priser där allt ingår, inkl. fria mil, försäkring och skatt* FAQ >>
  • Jämför 1200 uthyrningsbolag på över 50000 platser i över 180 olika länder
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet
  • Bra och billigast priser på alla biltyper, inklusive sportbilar, lyxbil/lyxkategori-bilar, elbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även långtidshyra och månadshyra av bil. Även hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där.

Hyra bil billigt i Lüderitz - Jämför priser innan du bokar!

Jämförelse av hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag i orten Lüderitz i Namibia. Hitta de bästa priserna på hyrbilar. Det lönar sig alltid att jämföra innan man bokar en hyrbil, på en del mindre orter kan lokala bolag vara väldigt konkurrenskraftiga.

Avis på Bismarck Street 25 mfl är biluthyrare och företagen vi jämför i regionen och i närheten av staden för att hitta billiga hyrbilar. Hyra bil vid Lüderitzs järnvägsstationer, resecentrum och flygplatser som Lüderitz flygplats 10 km, LUD och hamnar och färjeterminaler som ligger nära är Lüderitz Hamn, Robert Hamn. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Enkel och billig bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas.

Information om Lüderitz

Om orten Lüderitz (Luderitzort), som ligger i delen Karas, regionen Karas, Namibia. 2:e största orten när det gäller antal invånare i regionen och Namibias 14:e största stad/stadsdel. Kolmanskop, Elizabeth Bay och Grillenthal är mindre förorter, byar och orter som är nära. Planerar ni att stanna länge och fira semester så finns det saker att göra och uppleva. Vi tipsar även om vilka företag som man kan hyra ifrån i Karas. Staden ligger ca 1 meter över havet. Med ca 15 100 (2015) invånare. Läs mer om vilka bolag som finns i regionen.

Sevärdheter, aktiviteter och upplevelser

Tips och förslag på platser, evenemang, aktiviteter, museum, sevärdheter, upplevelser och tips på resmål att besöka under ditt besök i Lüderitz. Goerke Haus och Lüderitz Museum ligger i närheten. Kanske en dag på stadens museum och konsthallar? Titta på sevärda statyer och monument över historiska personer och händelser som Diaz Kruis. Dias Point, Knossenbucht, Shipwreck, Witmuur och Halifax Point är utsiktspunkter som ligger i city, där man kan få en överblick över orten. Historiska ruiner och platser som är sevärda och intressanta är Architektenhaus, Lehrerhaus, Buchhalterhaus, Quartiermeisterhaus och Direktorenhaus. Ligga på stranden och sola eller ta ett dopp i havet? Sandstränder i närheten är Agate Beach.

Närliggande destinationer, Lüderitz

Hyra bil vid flygplatser i närheten: Biluthyrning Lüderitz Airport. Hyrbilar i städer i närheten: -. Biluthyrning i städer i regionen: Billig biluthyrning Keetmanshoop och Oranjemund.

Biluthyrare och företag i Lüderitz, Namibia

För att hitta bra priser på hyrbilar i Lüderitz och i Namibia letar biluthyrning.nu priser hos bland annat dessa biluthyrare / hyrbilsbolag Avis, Hertz, Europcar, Budget, Thrifty och Alamo. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser som Lüderitz flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil Lüderitz recensioner, betyg & omdömen
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (293 röster, medel: 4,56 av 5)