Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Narvik

Prisjämförelse på att hyra bil i tätorten Narvik, fylket Nordland, Norge på nätet. Sök och boka biluthyrning i tre steg. När du söker och bokar en hyrbil via oss är det inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter mm. Nära ligger hyrbilsbolag och biluthyrare som Europcar, Avis, Sixt, Thrifty, Hertz, Budget mfl. Biluthyrning.nu kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar.

Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Narvik

Jämför biluthyrningsföretag Narvik

Tips på hur du söker efter hyrbilar!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor hyrbil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Du kan även boka envägsuthyrning (One way) och envägs till annan ort eller flygplats.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför biluthyrare och spara upp till 70% på hyrbilen
  • Jämför 1200 uthyrningsbolag på över 50000 platser i över 180 olika länder.
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via biluthyrning.nu.
  • All Inclusive, priser där allt ingår, inkl. fria mil, försäkring och skatt* FAQ >>
  • Låga priser på bilhyra genom att jämföra flera bolag i Narvik.
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet i Narvik.
  • Bra och billigast priser på alla biltyper, inklusive sportbilar, flyttbilar, kombibilar, lyxbil/lyxkategori-bilar, skåpbilar, elbilar, sportbilar, minibussar, dragkrok och automatväxlade bilar. Jämför även långtidshyra och månadshyra av bil. Även hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här och lämna på annan ort.

Hyra bil billigt i Narvik - Jämför priser på bilhyra innan du bokar!

Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar. Jämför hyrbilar och hyra av fordon från flera bolag i tätorten Narvik i Norge.

Vi har enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Hyra bil billigt vid Narviks järnvägsstationer (Narvik), resecentrum och flygplatser som Narvik flygplats 2 km, Harstad/Narvik flygplats, Evenes 31 km och Bardufoss flygplats 82 km, NVK och färjeterminaler och hamnar i området (Narvik, Ankenes småbåthavn). Centralt ligger bolag och biluthyrare som Hertz på Rombaksveien 45, Budget Norge på Dronningensgate 66, Sixt på Ankenesveien 150 Ankenesstrand, Avis på Dronningensgate 66, Sixt på Ankenesveien 130 mfl.

Fakta om Narvik

Narvik (Narviks kommun) är en tätort i kommunen Narvik, området Nordland, Norge. Är centralort i området. 3:e största tätorten när det gäller invånare i fylket och Norges 34:e största stadsdel/ort. Små byar, orter och förorter som ligger nära är Bjerkvik, Kjøpsvik, Ballangens kommun, Sjøvegan, Evenskjer, Ránda, Haugen, Ankenes, Fagernes, Nyborg och Laukvik. Stan ligger ca 100 mvh. Större grannstäder och -orter är Harstad (ca 19400 inv). Har en folkmängd på ca 14 100 (2015). Läs mer om vad tätorten har att erbjuda när det gäller upplevelser och vilka bolag som finns i området. Narvik Bussterminal är busstationer och hållplatser i närheten av stan. Vi tipsar även om vilka företag som man kan hyra ifrån i Narvik.

Upplevelser, aktiviteter och sevärdheter

Tips och förslag på platser, evenemang, aktiviteter, museum, sevärdheter, upplevelser och tips på resmål att besöka under ditt besök i Narvik. Se äldre byggnader och fornminnen? Stone Painting är fascinerande fornminnen, äldre byggnader, forntida lämningar och kulturminnen i Narvik. Nära finns intressanta fort, borgar och fästningar som, Saltvikneset Kustnära Fort och Øyjordneset Kustnära Fort. Slåttvikstrand är stränder som ligger i närheten av orten. Om du vill ta det lugnt och bada och sola.

En dag att shoppa? Shoppingcenter som t.ex. Amfi Narvik och Narvik Storsenter, är nära om ni är sugen på handla. Intressanta katedraler eller kyrkor som ligger nära Fredskapellet, Ankenes, Katolske Kyrka och Narvik Kyrka. Øvre Fjellheisstation är utsiktspunkter som ligger i city, där man kan få en överblick över tätorten. Kirkeparken, Rønningstomta, Torghallen Park, Gidsken Jakobsens Park och Havneparken är sköna grönområden, parker och planteringar om ni vill ta det lugnt och ta en fika i gräset. Besöka en konsthall eller ett museum? Museum och konsthallar som ligger i staden är Narvik krigsmuseum och Ofoten Museum.

Närliggande destinationer, Narvik

Hyra bil billigt och hyrbilar med all inclusive vid flygplatser i närheten: Hyra skåpbil Narvik flygplats, Hyrbil Harstad-Narvik flygplats, Hyra transportbilar Bardufoss flygplats, Storkmarknes-Skagen flygplats och Andøya Andenes flygplats. Biluthyrning envägs och envägsuthyrning där du hämtar här och lämnar där i Narvik. Jämför hyrbilar och billig bilhyra i städer i närheten: Hyrbilar med fria mil Harstad, Biluthyrning Innhavet, Hyra bil Sortlands och Finnsnes. Jämför hyra för en dag, långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar i Narvik. Biluthyrning och billiga hyrbilar i städer i regionen: Hyra transportbil Bodö, Hyra buss Mo i Rana, Billiga hyrbilar Mosjøen, Fauske och Sandnessjøen.

Vanliga frågor om att hyra bil & bilhyra i Narvik

Hur kan jag hitta hyrbilar i närheten av mig i Narvik?

Gör en sökning efter Narvik. Ta sen en titt på vår karta över biluthyrningsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig från bolag som Budget Norge på Dronningensgate 66, Sixt på Ankenesveien 150 Ankenesstrand, Sixt på Ankenesveien 130, Avis på Dronningensgate 66, Hertz på Rombaksveien 45 mfl.

Hur mycket kostar det att hyra en minibuss i Narvik?

Hur mycket det kostar att hyra en 9-sitsig minibuss i Narvik beror på tid på året och utbudet av bussar mm. I Narvik kan man hitta en 9-sitsig minibuss från ca 1466 NOK / dag och uppåt. Gör en sökning med Biluthyrning.nu och se enkelt alla aktuella priser på minibussar just nu. Priset för minibussen som visas är per dag och baseras på en veckohyra i 7 dagar. Erbjudandet kan ändras eller med kort varsel helt tas bort av de olika uthyrningsföretagen.

Hur mycket kostar det att hyra en bil under en längre tid som en månad i Narvik?

I genomsnitt kostar en normalstor hyrbil i Narvik ca. NOK 24164 per månad (NOK 863 per dag). En mindre bil kostar från ca NOK 10892 per månad. Hur mycket det kostar att hyra en bil beror på tid på året, utbud av bilar, land och vilken en typ av bil man planerar att hyra. Gör en sökning med Biluthyrning.nu och se enkelt alla aktuella priser på hyrbilar just nu.

Vilka företag finns i Narvik?

Det finns ca 5 bolag/uthyrningsplatser i staden. Nära och i Narvik finns hyrbilsbolag som Budget Norge på Dronningensgate 66, Sixt på Ankenesveien 150 Ankenesstrand, Sixt på Ankenesveien 130, Avis på Dronningensgate 66, Hertz på Rombaksveien 45 mfl.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Narvik?

Att hyra en normalstor bil i Narvik kostar från ca NOK 863 per dag och uppåt, beroende på säsong och utbud. En mindre bil kostar från ca NOK 389 per dag. Större bilar, lyxbilar, skåpbilar och flyttbilar kostar mer. Ibland kan du hitta billigare beroende på säsong. Oftast ingår följande i hyran när du bokar via biluthyrning.nu: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyrare och land. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen. Priset för hyrbilen som visas är per dag och baseras på en veckohyra i 7 dagar.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Narvik?

Ja, du kan boka utan kreditkort i Narvik hos biluthyrning.nu. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i en vecka i Narvik?

I genomsnitt kostar en normalstor hyrbil i Narvik ca. NOK 6041 per vecka (NOK 863 per dag). En mindre bil kostar från ca NOK 2723 per vecka. Erbjudandet kan ändras eller med kort varsel helt tas bort av de olika uthyrningsföretagen. Priset för hyrbilen som visas baseras på en veckohyra i 7 dagar.

Tillkommer det avgifter för avlämning på ett annat resmål än Narvik?

När du gör en sökning hos Biluthyrning.nu där avlämningsplatsen skiljer sig från Narvik, kommer alla tillämpliga enkelvägsavgifter att inkluderas i det pris som visas på vår webbplats. Därför är det viktigt att inkludera rätt hämtnings- och avlämningsplats för att se till att du har en översikt över kostnaden med envägsavgiften inkluderad. Det är möjligt att envägsavgiften inte ingår i förskottsbetalningen och måste betalas när du ankommer till uthyrarens kontor men den kommer fortfarande att ingå i den totala priset som visas när du bokar. Om envägsavgiften betalas på plats när du ankommer kommer detta att anges i under Betalningar under bokningsprocessen och på din kupong. Du kan istället välja att lämna tillbaka bilen på t.ex. flygplatser som Trondheim Værnes flygplats, Tromsö Langnes flygplats, Sandefjord Torp flygplats, Kristiansand Kjevik flygplats, Oslo Gardermoen flygplats, Stavanger Sola flygplats, Skien Geiteryggen flygplats och Bergen Flesland flygplats, mfl.

Vilka olika typer av bilar kan jag hyra i Narvik?

Utbudet av bilar varierar under säsongen men vanligtvis kan du hyra biltyper som t.ex. kombi, hybridbilar, ekonomisk elit, stor lastbil, cabriolet, fyrhjuling, lyxbil, liten, minibuss, flyttbil, ekonomisk, specialbilar, cabriolet, mellanstor elit, cabriolet, lyxbil, medium suv, fullstor, 9 sätes minibuss, medel lastbil, 5 sätes minibuss, terrängbil, liten elit, liten suv, mellanstor, suv, sportbil, liten, elbilar, standard, kompakt, herrgårdsvagn, exotiska bilar, fullstor elit, premium, mini, mini, kompakt elit, 7 sätes minibuss, lastbil, sportbil, moped i Narvik via biluthyrning.nu.

Vilka ytterligare kostnader kan tillkomma i Narvik?

Observera att varje biluthyrare har sina egna bestämmelser gällande ytterligare kostnader, vilket kommer att framgå tydligt i hyresvillkoren vid bokningen av din bil i Narvik hos Biluthyrning.nu. I allmänhet kan ytterligare kostnader tillkomma för: hämtning/avlämning utanför kontorstid, körning över landsgräns, hyra enkel resa, unga eller äldre förare samt vinterdäck. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Narvik i lokal valuta.

Hyrbilsbolag vi jämför i Narvik, Norge

När du söker efter hyrbilar i staden Narvik jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt och Thrifty. Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Narvik Framnes flygplats, Harstad Narvik Evenes flygplats och Bardufoss flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Bilhyra & hyra bil Narvik recensioner, betyg & omdömen