Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Réunion

Jämför biluthyrningsföretag Réunion

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Réunion

Jämför priser på biluthyrning i hela Réunion med bokning på nätet. Via vår sökmotor bokar du en hyrbil i 3 enkla steg. En hyrd bil via oss innebär inga otrevliga överraskningar när hyrbilen skall hämtas. I alla priser ingår flygplatsavgifter, fri körsträcka och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter. Låt oss hjälpa dig att hitta hyrbilar i Réunion online. Garanti pris på lyx-, familje- och ekonomibilar. Vill du endast hyra ett fordon från ett bolag du föredrar så kan du göra det det när vid din sökning.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips när du letar hyrbil i Réunion

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Réunion och regioner/stater som .

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Saint-Denis, Saint-Paul, Saint-Pierre, Le Tampon, Saint-André, Saint-Louis, Le Port, Saint-Benoît, Saint-Joseph och Sainte-Marie stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Réunion-Roland Garros flygplats och Saint-Pierre Pierrefonds flygplats, om man väntar för länge.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Réunion och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i RéunionAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo och Dollar mfl.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Réunion och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Réunion

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Réunion?

Biluthyrare som Hertz, National, Budget, Avis, Europcar, Sixt och Thrifty kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Réunion i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Réunion?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Réunion. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Réunion?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Europcar, Budget, Sixt, Avis och Hertz att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Réunion. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Réunion?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Réunion. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Behöver jag ett internationellt körkort i Réunion?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Réunion. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Behöver jag självriskeliminering i Réunion?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Réunion. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Réunion?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Réunion. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Réunion?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Green Motion, InterRent, Jumbo, Rentacar, Jumbo, Citer, Keddy By Europcar och ITC Tropicar i städer som Le Tampon, Saint-Joseph, Sainte-Marie, Saint-Louis, Saint-Paul, Saint-Denis, Saint-Pierre, Saint-Benoît, Saint-André och Le Port mfl och vid flygplatser som Saint-Pierre Pierrefonds flygplats och Réunion-Roland Garros flygplats mfl.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Réunion?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Réunion: Piton Saint-Leu, Sainte-Marie, Le Port, Saint-Pierre, Saint-Paul, Saint-Joseph, Saint-Leu, Saint-André, Sainte-Suzanne, Saint-Denis, Le Tampon, Saint-Benoît, Saint-Louis och La Possession. De mest populära flygplatserna är Saint-Pierre Pierrefonds flygplats och Réunion-Roland Garros flygplats.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Réunion?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Réunion. En sökning efter land eller t.ex. ö i Réunion listar de största flygplatserna som Saint-Pierre Pierrefonds flygplats och Réunion-Roland Garros flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Réunion?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Réunion: Hertz, National, Budget, Avis, Europcar, Sixt och Thrifty. Du kan hitta dessa företag i städer som Le Tampon, Saint-Joseph, Sainte-Marie, Saint-Louis, Saint-Paul, Saint-Denis, Saint-Pierre, Saint-Benoît, Saint-André och Le Port mfl.

Hyra bil billigt i Réunion - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hitta hyrbil & hyra bil i RéunionEnkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Réunions populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla populära resmål i Réunion och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Saint-Denis, Saint-Paul, Saint-Pierre, Le Tampon, Saint-André, Saint-Louis, Le Port, Saint-Benoît, Saint-Joseph, Sainte-Marie, Piton Saint-Leu, Saint-Leu. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram.

Mer om Réunion

Réunion har ca 777 000 invånare och ligger i Afrika. Huvudstad är Saint-Denis där det bor ca 137 200 invånare. Total yta/area på 2 517 km². 50:e största land när det gäller invånare och 52:e största till ytan i Afrika. De största regionerna/staterna/länen är Réunion av totalt en. Réunion är 162:e största land när det gäller invånare och 183:e största till ytan i världen. Alternativa namn är Reunion, La Réunion. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .re. Behöver du ringa? För att ringa via telefon används landskoden +262. Euro (EUR) är valutan som används för betala med i landet. Saint-Denis (ca 137200 inv), Saint-Paul (ca 99300 inv), Saint-Pierre (ca 76700 inv), Le Tampon (ca 70000 inv), Saint-André (ca 48700 inv) är de topp fem största orterna. Förslag på platser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa till Réunion. Väder och kartor över landet, städer mm. Språk som är vanliga och talas är t.ex. Franska. Topp fem högsta bergen är Le Dimitile (1800 m), Trois Petits Bonhommes (0 m), Terre Carrère (0 m), Taïbit (0 m) och Montée Sano (0 m).

Réunion sevärdheter & aktiviteter

En dag för vinprovning i Réunion? På en del vingårdar kan man även stanna en längre tid. Chai de Cilaos och La Cave de St Leu är exempel på vintillverkare och vingårdar. Letar ni efter upplevelser och aktiviteter för hela familjen? Vattenpark Oasis Lagoon, Kommunal pool Saint Leu, Forêt de l’Aventure, Croc Parc, Aqua Parc, Aquanor och Vattenpark Akoatys är temaparker, vattenparker eller nöjesparker som ligger i Réunion.

Billig bilhyra med fri körsträcka i Réunion

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Réunion: 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Liten SUV (Small SUV), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Minibuss (Minivan), Elbilar (Electric cars), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Fullstor (Fullsize), Standard (Standard), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Cabriolet (Convertible), Kompakt Elit (Compact elite), Mellanstor (Intermediate), Mini / Liten (Mini), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Ekonomisk (Economy), Medium SUV (Medium SUV), Ekonomisk Elit (Economy elite), Stor lastbil (Large truck), Moped (Moped), Specialbilar (Special), Exotiska bilar (Exotic), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Kompakt (Compact), Mini / Liten Elit (Mini elite), Fullstor Elit (Fullsize elite), Hybridbilar (Hybrid cars), Premium (Premium). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Réunion mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Réunion är 7 sätes minibuss: t.ex. Hyundai H1, Citroen C8, Volkswagen Touran, Toyota Avanza, Ekonomisk Elit, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. Exotiska bilar: t.ex. Mercedes S Class, Premium, Lastbil / Flyttbil, Specialbilar, mfl. Herrgårdsvagn / Kombi: t.ex. Toyota Corolla Estate, Renault Clio Estate, mfl. Mini / Liten: t.ex. Citroen C1, Smart Car, Mellanstor Elit, Kompakt Elit, Fullstor Elit, mfl. 5 sätes minibuss: t.ex. Renault Kangoo, Toyota Avanza, Dacia Dokker, mfl. Fullstor: t.ex. BMW 3 Series, Stor lastbil, mfl. Liten SUV: t.ex. Nissan Juke, mfl. Ekonomisk: t.ex. Ford Ka, Hyundai i20, Volkswagen Polo, Moped, mfl. Minibuss: t.ex. Renault Trafic, mfl. Mellanstor: t.ex. Chevrolet Cruze, Ford Mondeo, Medium SUV, mfl. Standard: t.ex. Toyota Avensis, Citroen C5, Volkswagen Passat, Liten / medel lastbil, Elbilar, mfl. Kompakt: t.ex. Lexus CT200 Hybrid, Nissan Tiida, Toyota Auris Estate Hybrid, Citroen C3, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Hyundai iX35, Jeep Renegade, Kia Sportage, Toyota Rav4, Toyota Fortuner, Mini / Liten Elit, mfl. Cabriolet: t.ex. Renault Megane Convertible, Hybridbilar, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Toyota Minibus, mfl. I mindre städer och på öar som Réunion, Îlet Savannah, Petite Île och Îlet du Gros Galet mfl är dock utbudet mindre.

Parkeringsregler och trafikregler

Att hyra och köra bil är ofta enkelt och smidigt men som i alla andra länder finns det många trafikregler i Réunion att följa. Om du ska besöka och köra i stora städer som Saint-Denis, Saint-Paul, Saint-Pierre, Le Tampon, Saint-André, Saint-Louis, Le Port, Saint-Benoît, Saint-Joseph, Sainte-Marie, Piton Saint-Leu, Saint-Leu bör du förbereda dig på bilköer, helst vid rusningstider samt att det ibland kan vara svårt att hitta parkering. Försök att lära in de vanligaste parkerings- och trafikreglerna innan du åker så att din bilfärd blir säker och att du undviker problem med polisen.

Tips på att hitta hyrbilar i Réunion

Om du redan innan du åker bestämt dig för att hyra bil i Réunion och vill betala så lite som möjligt bör du boka bilen innan du reser. I första hand bör du testa att boka din bil via Internet, det är oftast billigast, enkelt att söka och jämföra, samt att det tar mindre tid. Om din bil skall hämtas på en flygplats, som Roland Garros flygplats och Saint-Pierre – Pierrefonds flygplats bör du boka innan du reser. Ett sök flera alternativ. När du söker efter hyrbil i Réunion jämför biluthyrning.nu t.ex. dessa bolag Keddy By Europcar, Dollar, Green Motion, Jumbo, Sixt, Enterprise, Budget, Jumbo, Alamo, Citer, InterRent, itc tropicar, National, Thrifty, Rentacar, Hertz, Europcar, Avis.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Réunion

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Billiga Cabriolet-hyrbilar i Réunion. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbil med fria mil Saint-Denis, Billig bilhyra Saint-Paul, Billigaste hyrbilen Saint-Pierre, Le Tampon, Saint-André, Saint-Louis, Le Port, Saint-Benoît, Saint-Joseph, Sainte-Marie, Piton Saint-Leu, Saint-Leu, La Possession och Sainte-Suzanne. Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar i Réunion. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra skåpbil Réunion-Roland Garros flygplats och Hyra bil Saint-Pierre Pierrefonds flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Réunion

När du ska hyra bil i landet Réunion jämför biluthyrning.nu och letar bilhyra från t.ex. dessa olika biluthyrningsföretag: Rentacar, Keddy By Europcar, Dollar, Alamo, InterRent, Avis, National, Hertz, Green Motion, Europcar, Budget, Sixt, Citer, Enterprise, ITC Tropicar, Thrifty och JumboJumbo. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Réunion recensioner, betyg & omdömen