Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Saint Kitts och Nevis

Jämför biluthyrningsföretag Saint Kitts och Nevis

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Saint Kitts och Nevis

Jämför priser på biluthyrning i hela Saint Kitts och Nevis med bokning på nätet. Via vår sökmotor bokar du en hyrbil i 3 enkla steg. En hyrd bil via oss innebär inga otrevliga överraskningar när hyrbilen skall hämtas. I alla priser ingår flygplatsavgifter, fri körsträcka och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter. Låt oss hjälpa dig att hitta hyrbilar i Saint Kitts och Nevis online. Garanti pris på lyx-, familje- och ekonomibilar. Vill du endast hyra ett fordon från ett bolag du föredrar så kan du göra det det när vid din sökning.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra en bil i Saint Kitts och Nevis

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Saint Kitts och Nevis och regioner/stater som Saint George Basseterre, Saint Mary Cayon, Saint John Capesterre, Saint Anne Sandy Point, Saint George Gingerland, Saint Peter Basseterre, Saint Thomas Middle Island, Saint John Figtree, Saint Paul Capesterre och Christ Church Nichola Town.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Saint Kitts och Nevis och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i Saint Kitts och NevisAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz och Thrifty mfl.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Basseterre, stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Golden Rock Flygplats och Vance W. Amory Internationella Flygplats, om man väntar för länge.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Saint Kitts och Nevis och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Saint Kitts och Nevis

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Saint Kitts och Nevis?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Hertz, Thrifty och Avis i städer som Basseterre, mfl och vid flygplatser som Golden Rock Flygplats och Vance W. Amory Internationella Flygplats mfl.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Saint Kitts och Nevis?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Hertz, Avis och Thrifty att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Saint Kitts och Nevis. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Saint Kitts och Nevis?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Saint Kitts och Nevis: Hertz, Avis och Thrifty. Du kan hitta dessa företag i städer som Basseterre, mfl.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Saint Kitts och Nevis?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Saint Kitts och Nevis: Basseterre, . De mest populära flygplatserna är Golden Rock Flygplats och Vance W. Amory Internationella Flygplats.

Behöver jag självriskeliminering i Saint Kitts och Nevis?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Saint Kitts och Nevis. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Behöver jag ett internationellt körkort i Saint Kitts och Nevis?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Saint Kitts och Nevis. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Saint Kitts och Nevis?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Saint Kitts och Nevis. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Saint Kitts och Nevis?

Biluthyrare som Hertz, Avis och Thrifty kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Saint Kitts och Nevis i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Saint Kitts och Nevis?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Saint Kitts och Nevis. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Saint Kitts och Nevis?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Saint Kitts och Nevis. En sökning efter land eller t.ex. ö i Saint Kitts och Nevis listar de största flygplatserna som Golden Rock Flygplats och Vance W. Amory Internationella Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Saint Kitts och Nevis?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Saint Kitts och Nevis. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Hyra bil billigt i Saint Kitts och Nevis - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Saint Kitts och Nevis. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Basseterre, Fig Tree, Market Shop, Saint Paul’s, Middle Island. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuda hyrbilar vid Saint Kitts och Neviss flesta städer, färjeterminaler, resecentrum och flesta flygplatser.

Fakta om Saint Kitts och Nevis

Saint Kitts och Nevis har ca 51 000 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstad är Basseterre där det bor ca 12 900 invånare. Topp fem städer är Basseterre (ca 12900 inv), Fig Tree (ca 2900 inv), Market Shop (ca 2600 inv), Saint Paul’s (ca 2500 inv), Middle Island (ca 2300 inv). Total yta/area på 261 km2. Nordamerikas 32:e största land när det gäller invånare och 31:e största till ytan. Länder som gränsar är -. Webbplatser på nätet har ofta domänen .kn. Officiell valuta är Dollar (XCD) och används för att betala med. För att ringa använder man landskoden ++1-869. Alternativa namn är Saint Kitts och Nevis, S:t Kitts och Nevis, Saint Christopher och Nevis, St Kitts och Nevis, Saint Kitts and Nevis. Förslag på platser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa. Väder och kartor över landet, städer mm. Officiella språk som brukas i landet är tex Engelska.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Saint Kitts och Nevis

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra bil billigt Saint George Basseterre, Hyra flyttbil Saint Mary Cayon, Billigaste hyrbilen Saint John Capesterre, Saint Anne Sandy Point, Saint George Gingerland, Saint Peter Basseterre, Saint Thomas Middle Island, Saint John Figtree, Saint Paul Capesterre, Christ Church Nichola Town, Saint Thomas Lowland, Trinity Palmetto Point, Saint Paul Charlestown och Saint James Windward. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra bil Basseterre. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Biluthyrning med fria mil Golden Rock Flygplats och Hyra transportbilar Vance W. Amory Internationella Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Saint Kitts och Nevis

När du söker efter hyrbilar i landet Saint Kitts och Nevis jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: Thrifty, Avis och Hertz. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Saint Kitts och Nevis recensioner, betyg & omdömen