Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Samoa

Jämför biluthyrningsföretag Samoa

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Samoa

Här kan du jämföra priser på biluthyrning i Samoa. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid ankomst. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Garanterat bäst pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta en billig hyrbil i hela Samoa. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra bil i Samoa

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Samoa och regioner/stater som Gaga‘emauga, Vaisigano, Va‘a-o-Fonoti, Tuamasaga, Satupa‘itea, Palauli, Gagaifomauga, Fa‘asaleleaga, Atua och Aiga-i-le-Tai.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i SamoaAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis och Budget mfl.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Apia och Asau stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Faleolo Internationella Flygplats, Fagali'i Flygplats, Asau Flygplats och Maota Flygplats, om man väntar för länge.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Samoa och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Samoa och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Samoa

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Samoa?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Samoa: Avis och Budget. Du kan hitta dessa företag i städer som Apia och Asau mfl.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Samoa?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Samoa. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Behöver jag ett internationellt körkort i Samoa?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Samoa. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Samoa?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Samoa. En sökning efter land eller t.ex. ö i Samoa listar de största flygplatserna som Faleolo Internationella Flygplats, Maota Flygplats, Asau Flygplats och Fagali'i Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Samoa?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Samoa. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Samoa?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Budget och Avis i städer som Apia och Asau mfl och vid flygplatser som Faleolo Internationella Flygplats, Maota Flygplats, Asau Flygplats och Fagali'i Flygplats mfl.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Samoa?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Avis och Budget att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Samoa. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag självriskeliminering i Samoa?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Samoa. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Samoa?

Biluthyrare som Avis och Budget kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Samoa i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Samoa?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Samoa: Apia och Asau. De mest populära flygplatserna är Faleolo Internationella Flygplats, Maota Flygplats, Asau Flygplats och Fagali'i Flygplats.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Samoa?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Samoa. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hyra bil billigt i Samoa - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Här kan du jämföra hyrbilar och hyra av fordon från flera företag i orter inom Samoa. Sök och hitta de bästa priserna på biluthyrning. Leta och boka direkt i städer och resmål som tex Apia, Asau, Mulifanua, Faleula, Siusega. Vi listar priser på hyr bil från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte uppstår några problem när du ska hämta din bil. Vi kan erbjuda bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas. Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuder billiga hyrbilar i och vid Samoas flesta städer, järnvägsstationer och orter samt på de stora flygplatser.

Info om Samoa

Samoa är ett land med ca 192 000 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstaden är Apia där det bor ca 40 400 invånare. Det fem största städerna är Apia (ca 40400 inv), Asau (ca 6600 inv), Mulifanua (ca 4500 inv), Faleula (ca 2600 inv), Siusega (ca 2200 inv). Total yta/area på 2 944 km2. Oceaniens 10:e största land när det gäller invånare och 10:e största till ytan. Grannländer som -. Den officiella valutan är Tala (WST) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Engelska, Samoanska. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .ws. Andra namn för detta land är Samoa, Samoa, Independent State of Samoa. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +685.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Samoa

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyrbilar med fri körsträcka Gaga‘emauga, Hyrbil Vaisigano, Hyra buss Va‘a-o-Fonoti, Tuamasaga, Satupa‘itea, Palauli, Gagaifomauga, Fa‘asaleleaga, Atua, Aiga-i-le-Tai och A'ana. Hyr en bil under din vistelse i Samoa och utforska omgivningarna. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Biluthyrning Apia och Hyra transportbilar Asau. Billiga hyrbilar i Samoa. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra bil billigt med fria mil Faleolo Internationella Flygplats, All Inclusive hyrbil Fagali'i Flygplats, Billig bilhyra Asau Flygplats och Maota Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Samoa

När du söker efter hyrbilar i landet Samoa jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: Avis och Budget. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Samoa recensioner, betyg & omdömen