Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Sierra Leone

Jämför biluthyrningsföretag Sierra Leone

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Sierra Leone

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Sierra Leone på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Sierra Leone. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips när du letar hyrbil i Sierra Leone

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Sierra Leone och regioner/stater som Western Area, Southern Province, Northern Province och Eastern Province.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Sierra Leone och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Sierra Leone och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i Sierra LeoneAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Europcar mfl.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Freetown, Bo, Kenema, Koidu, Makeni, Lunsar, Port Loko, Waterloo, Kabala och Segbwema stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Hastings Flygplats, Freetown-Lungi Internationella Flygplats, Bo Flygplats, Kenema Flygplats, Kabala Flygplats, Yengema Flygplats, Sherbro Internationella Flygplats och Gbangbatok Flygplats, om man väntar för länge.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Sierra Leone

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Sierra Leone?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Sierra Leone: Bonthe, Yengema, Segbwema, Port Loko, Freetown, Kenema, Makeni, Waterloo, Koidu, Kabala, Bo och Lunsar. De mest populära flygplatserna är Kenema Flygplats, Freetown-Lungi Internationella Flygplats, Hastings Flygplats, Bo Flygplats, Kabala Flygplats och Yengema Flygplats.

Behöver jag självriskeliminering i Sierra Leone?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Sierra Leone. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Sierra Leone?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Sierra Leone. En sökning efter land eller t.ex. ö i Sierra Leone listar de största flygplatserna som Gbangbatok Flygplats, Yengema Flygplats, Kabala Flygplats, Kenema Flygplats, Bo Flygplats, Hastings Flygplats, Sherbro Internationella Flygplats och Freetown-Lungi Internationella Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Sierra Leone?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Europcar att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Sierra Leone. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Sierra Leone?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Europcar i städer som Kenema, Segbwema, Bo, Makeni, Kabala, Koidu, Waterloo, Port Loko, Freetown och Lunsar mfl och vid flygplatser som Kenema Flygplats, Freetown-Lungi Internationella Flygplats, Hastings Flygplats, Bo Flygplats, Kabala Flygplats och Yengema Flygplats mfl.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Sierra Leone?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Sierra Leone: Europcar. Du kan hitta dessa företag i städer som Kenema, Segbwema, Bo, Makeni, Kabala, Koidu, Waterloo, Port Loko, Freetown och Lunsar mfl.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Sierra Leone?

Biluthyrare som Europcar kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Sierra Leone i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Sierra Leone?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Sierra Leone. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Sierra Leone?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Sierra Leone. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Sierra Leone?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Sierra Leone. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Sierra Leone?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Sierra Leone. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hyra bil billigt i Sierra Leone - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Sierra Leone. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Freetown, Bo, Kenema, Koidu, Makeni. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Sierra Leones populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Info om Sierra Leone

Sierra Leone ligger i världsdelen Afrika och är ett land där det bor ca 5 246 000 människor. Huvudstad är Freetown med ca 802 600 invånare. Det fem största orterna är Freetown (ca 802600 inv), Bo (ca 174400 inv), Kenema (ca 143100 inv), Koidu (ca 88000 inv), Makeni (ca 87700 inv). Total yta/area på 71 740 km2. Afrikas 36:e största land när det gäller invånare och 41:e största till ytan. Grannar som Liberia, Guinea. Olika språk som används är tex Engelska, Mende (Sierra Leone), Timne. För att ringa använder man landskoden +232. Sajter på Internet har ofta domänändelsen .sl. För att köpa och handla används valutan Leone (SLL). Få mer förslag på sevärdheter, kultur och tips på resmål att besöka under ditt besök samt se normalväder och kartor. Andra namn är Sierra Leone, Sierra Leone.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Sierra Leone

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Sök efter hyrbil Western Area, Billigaste hyrbilen Southern Province, Hyra flyttbil Northern Province och Eastern Province. Jämför hyra för en dag, långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar i Sierra Leone. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra lätt lastbil Freetown, Jämför priser på hyrbilar Bo, Hyra skåpbil Kenema, Koidu, Makeni, Lunsar, Port Loko, Waterloo, Kabala, Segbwema, Yengema och Bonthe. Enkel och billig bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas i Sierra Leone. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyrbil med fria mil Hastings Flygplats, Biluthyrning med fria mil Freetown-Lungi Internationella Flygplats, All Inclusive hyrbil Bo Flygplats, Kenema Flygplats, Kabala Flygplats, Yengema Flygplats, Sherbro Internationella Flygplats och Gbangbatok Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Sierra Leone

När du ska hyra bil i landet Sierra Leone jämför biluthyrning.nu och letar bilhyra från t.ex. dessa olika biluthyrningsföretag: Europcar. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Sierra Leone recensioner, betyg & omdömen