Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Singapore

Jämför biluthyrningsföretag Singapore

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Singapore

Här kan du jämföra priser på biluthyrning i Singapore. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid ankomst. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Garanterat bäst pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta en billig hyrbil i hela Singapore. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra bil i Singapore

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Singapore och regioner/stater som .

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Singapore och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Singapore City och Woodlands stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Singapore Changi Airport, Paya Lebar Air Base, Seletar Airport och Tengah Air Base, om man väntar för länge.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Singapore och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i SingaporeAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Dollar, Hawk och Iprac - Insas Pacific mfl.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Singapore

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Singapore?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Singapore: Europcar, Thrifty, Hertz, National, Sixt, Budget och Avis. Du kan hitta dessa företag i städer som Woodlands och Singapore City mfl.

Behöver jag ett internationellt körkort i Singapore?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Singapore. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Singapore?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Singapore. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Singapore?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Sixt, Avis, Europcar, Hertz och Budget att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Singapore. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Singapore?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Singapore. En sökning efter land eller t.ex. ö i Singapore listar de största flygplatserna som Paya Lebar Air Base, Tengah Air Base, Singapore Changi Airport och Seletar Airport. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Singapore?

Biluthyrare som Europcar, Thrifty, Hertz, National, Sixt, Budget och Avis kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Singapore i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Singapore?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Singapore. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Singapore?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos National, Iprac - Insas Pacific, Thrifty, Roset, Dollar, Sixt, Budget och Hawk i städer som Woodlands och Singapore City mfl och vid flygplatser som Paya Lebar Air Base, Tengah Air Base, Singapore Changi Airport och Seletar Airport mfl.

Behöver jag självriskeliminering i Singapore?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Singapore. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Singapore?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Singapore: Woodlands och Singapore City. De mest populära flygplatserna är Paya Lebar Air Base, Tengah Air Base, Singapore Changi Airport och Seletar Airport.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Singapore?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Singapore. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hyra bil billigt i Singapore - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Singapores populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Singapore. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Singapore. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål.

Fakta om Singapore

Singapore ligger i världsdelen Asien och är ett land där det bor ca 4 701 000 människor. Huvudstad är Singapore med ca 3 547 800 invånare. Total yta/area på 693 km². Asiens 46:e största till ytan och 36:e största land när det gäller invånare. Andra namn är 新加坡共和国, Republic of Singapore. Singapore är jordens 197:e största land till ytan och 120:e största när det gäller invånare. Landet delas in i regioner/län/stater varav de största är -. Singapore (ca 3547800 inv) är de topp fem största orterna. Sajter på Internet har ofta domänändelsen .sg. Officiell valuta är Dollar (SGD) och används för att betala med. För att ringa använder man landskoden +65. Engelska, Kinesiska, Tamil, Mandarin Chinese, Malajiska är språk som används i landet. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse i Singapore. Se väder och titta kartor. De fem högsta bergen är Mayang (0 m).

Sevärdheter och aktiviteter i Singapore

River Safari och The River Safari är aquarium, djurparker, zoo, tropicarium, tropikhus och terrarium i Singapore. Ägna en dag att titta på djur? KidZania, Kinetic Garden Exhibition, Wild Wild Wet, Skyline Luge Sentosa, Wet Play, Poporo Park, Birdz of Play, Wonderland, Water Works Exhibition, Angry Bird Level 3, Adventure Cove Vattenpark, Splash N Surf, Universal Studios Singapore och Sanrio Hello Kitty Town är vattenparker, nöjesparker eller temaparker. Sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen?

Billig bilhyra med fri körsträcka i Singapore

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Singapore: Fullstor (Fullsize), Specialbilar (Special), Medium SUV (Medium SUV), Standard (Standard), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Exotiska bilar (Exotic), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Mini / Liten (Mini), Mellanstor (Intermediate), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Premium (Premium), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Ekonomisk (Economy), Liten SUV (Small SUV), Stor lastbil (Large truck), Kompakt Elit (Compact elite), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Hybridbilar (Hybrid cars), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Cabriolet (Convertible), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Elbilar (Electric cars), Kompakt (Compact), Ekonomisk Elit (Economy elite), Mini / Liten Elit (Mini elite), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Fullstor Elit (Fullsize elite), Moped (Moped), Minibuss (Minivan). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. – mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Singapore är Liten / medel lastbil, mfl. Premium: t.ex. BMW 5 Series, Audi A6, Mercedes GLA, mfl. Minibuss: t.ex. Toyota Hiace, Toyota Alphard, Toyota Grandia, Cabriolet, Hybridbilar, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Kia Sportage, Toyota Fortuner 2WD, Hyundai Tucson, Mazda CX-5, 9 sätes minibuss, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Toyota Hilux, Exotiska bilar, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Mazda CX9, Opel Zafira, Toyota Previa, mfl. Herrgårdsvagn / Kombi: t.ex. Volkswagen Passat Estate, Ford Focus Estate, Elbilar, mfl. Lyxbil / Cabriolet / Sportbil: t.ex. Audi A6L, Ekonomisk Elit, Stor lastbil, Kompakt Elit, Fullstor Elit, Specialbilar, Medium SUV, mfl. Fullstor: t.ex. Dodge Charger, mfl. Mellanstor: t.ex. Toyota Altis, Volkswagen Jetta, Toyota Prius Hybrid, Mellanstor Elit, Moped, mfl. Ekonomisk: t.ex. Ford Fiesta, Peugeot 206, Nissan March, mfl. Kompakt: t.ex. Mercedes A Class, Ford Focus, Hyundai i20, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Mini / Liten Elit, mfl. Standard: t.ex. Peugeot 508, Mazda 6, Liten SUV, mfl. Mini / Liten: t.ex. Hyundai i10, Ford Figo, mfl. 5 sätes minibuss: t.ex. Toyota Avanza, Perodua Alza, mfl. I mindre städer och på öar som Pulau Unum, Pulau Ular, Pulau Ubin, Pulau Tembakul, Pulau Tekukor, Pulau Tekong Kechil, Pulau Tekong, Pulau Sudong, Pulau Subar Laut, Pulau Subar Darat, Singapore Island, Pulau Seringat, Pulau Seraya, Pulau Serangoon, Pulau Senang, Pulau Semechek, Pulau Semakau, Pulau Seletar, Pulau Selegu, Pulau Sekudu, Pulau Seburus Luar, Pulau Seburus Dalam, Pulau Sebarok, Pulau Satumu, Pulau Sarimbun, Pulau Sanyongkong, Pulau Salu, Pulau Sakra, Pulau Sakijang Pelepah, Pulau Sakijang Bendera, Pulau Sakeng, Pulau Sajahat Kechil, Pulau Sajahat, Pulau Renggis, Pulau Pesek, Pulau Pergam, Pulau Pawai, Tanjong Pangkong, Pulau Meskol, Pulau Mesemut Laut, Pulau Mesemut Darat och Pulau Merlimau mfl är dock utbudet mindre.

Tips och råd när du letar hyrbil i Singapore

Hur hyr du billigast i Singapore? Boka din hyrbil via Internet, det är billigare, enklare och tar mindre tid. Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare ju närmare resan du kommer. Boka innan du reser i synnerhet om din bil skall hämtas på en flygplats, som t.ex. Singapore Changi flygplats, Tengah Air Base, Paya Lebar flygplats och Seletar flygplats. När du söker hos oss hittar du de bästa priserna. För att hitta bästa priset jämför biluthyrning.nu bland annat följande företag Hawk, Iprac – Insas Pacific Rent A Car, Budget, Europcar, Roset, Thrifty, Sixt, Dollar, National, Avis, Hertz i Singapore.

Köra bil och trafikregler

Att köra hyrbil i Singapore är inte speciellt svårt men som i de flesta länder finns det regler att följa när det gäller trafik och parkering. Det kan vara bra att plugga in de viktigaste reglerna för trafik och parkering innan resan så att du undviker böter och din resa blir säker. Om du planerar att hyra bil och köra i de större städerna, som t.ex. Singapore bör du tänka till lite extra. Det kan vara svårt att hitta parkeringar och det är ofta långa bilköer, helst vid rusningstid.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Singapore

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Jämför hyra för vecka, en hel månad, en dag, antal dagar du önskar, långtid, weekend eller ett år i Singapore. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbil Singapore City och All Inclusive hyrbil Woodlands. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billiga hyrbilar Singapore Changi Airport, Hyrbilar med fri körsträcka Paya Lebar Air Base, Hyra bil Seletar Airport och Tengah Air Base.

Hyrbilsbolag vi jämför i Singapore

När du ska hyra en bil i landet Singapore jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: Budget, Hertz, Sixt, Avis, Thrifty, Dollar, Roset, National, Iprac - Insas Pacific, Europcar och Hawk. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Singapore recensioner, betyg & omdömen