Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Sint Maarten

Jämför biluthyrningsföretag Sint Maarten

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Sint Maarten

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Sint Maarten på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Sint Maarten. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips om att hyra bil i Sint Maarten

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Sint Maarten och regioner/stater som .

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i Sint MaartenAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Payless och Green Motion mfl.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Sint Maarten och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Princess Juliana Internationella Flygplats, , om man väntar för länge.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Sint Maarten och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Sint Maarten

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Sint Maarten?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Sint Maarten: Avis, Budget, Europcar, Sixt, Hertz, National och Thrifty. Du kan hitta dessa företag i städer som mfl.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Sint Maarten?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Sint Maarten: . De mest populära flygplatserna är Princess Juliana Internationella Flygplats, .

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Sint Maarten?

Biluthyrare som Avis, Budget, Europcar, Sixt, Hertz, National och Thrifty kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Sint Maarten i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag självriskeliminering i Sint Maarten?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Sint Maarten. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Sint Maarten?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Sint Maarten. En sökning efter land eller t.ex. ö i Sint Maarten listar de största flygplatserna som Princess Juliana Internationella Flygplats, . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Sint Maarten?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Europcar, Hertz, Sixt, Budget och Avis att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Sint Maarten. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Sint Maarten?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Next Level, National, Enterprise, Payless, Green Motion, CCB Rent A Car, Flizzr och Mex i städer som mfl och vid flygplatser som Princess Juliana Internationella Flygplats, mfl.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Sint Maarten?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Sint Maarten. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Sint Maarten?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Sint Maarten. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Behöver jag ett internationellt körkort i Sint Maarten?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Sint Maarten. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Sint Maarten?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Sint Maarten. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hyra bil billigt i Sint Maarten - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Sint Maarten. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Cul de Sac, Philipsburg. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuda hyrbilar vid Sint Maartens flesta städer, färjeterminaler, resecentrum och flesta flygplatser.

Fakta om Sint Maarten

Sint Maarten är ett land med ca 37 000 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstaden är Philipsburg där det bor ca 1 400 invånare. Det fem största städerna är Cul de Sac (ca 8500 inv), Philipsburg (ca 1400 inv). Total yta/area på 0 km2. Nordamerikas 34:e största land när det gäller invånare och 40:e största till ytan. Grannländer som S:t Martin. Den officiella valutan är Guilder (ANG) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Engelska, Nederländska. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .sx. Andra namn för detta land är -, Sint Maarten, Country of Sint Maarten, Sint Maarten (Dutch Part). Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +599.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Sint Maarten

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid din ankomst i Sint Maarten. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: -. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker efter din hyrbil i Sint Maarten. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyrbil med fria mil Princess Juliana Internationella Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Sint Maarten

När du ska hyra bil i landet Sint Maarten jämför biluthyrning.nu och letar bilhyra från t.ex. dessa olika biluthyrningsföretag: Next Level, Green Motion, Avis, National, Hertz, Payless, Europcar, Mex, Enterprise, Budget, Flizzr, CCB Rent A Car, Sixt och Thrifty. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Sint Maarten recensioner, betyg & omdömen