Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Corvera de Asturias

Prisjämförelse på att hyra bil i staden Corvera de Asturias, regionen Asturien, Spanien på nätet. Sök och boka biluthyrning i tre steg. När du söker och bokar en hyrbil via oss är det inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter mm. Nära ligger hyrbilsbolag och biluthyrare som Hertz, Thrifty, Budget, Sixt, Europcar, Avis mfl. Biluthyrning.nu kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar.

Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Corvera de Asturias

Jämför biluthyrningsföretag Corvera de Asturias

Tips på hur du söker efter hyrbilar!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor hyrbil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Du kan även boka envägsuthyrning (One way) och envägs till annan ort eller flygplats.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför biluthyrare och spara upp till 70% på hyrbilen
  • Jämför 1200 uthyrningsbolag på över 50000 platser i över 180 olika länder.
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via biluthyrning.nu.
  • All Inclusive, priser där allt ingår, inkl. fria mil, försäkring och skatt* FAQ >>
  • Låga priser på bilhyra genom att jämföra flera bolag i Corvera de Asturias.
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet i Corvera de Asturias.
  • Bra och billigast priser på alla biltyper, inklusive sportbilar, flyttbilar, kombibilar, lyxbil/lyxkategori-bilar, skåpbilar, elbilar, sportbilar, minibussar, dragkrok och automatväxlade bilar. Jämför även långtidshyra och månadshyra av bil. Även hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här och lämna på annan ort.

Hyra bil billigt i Corvera de Asturias - Jämför priser på bilhyra innan du bokar!

Jämför hyrbilar och hyra av fordon från flera bolag i staden Corvera de Asturias i Spanien. Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar.

Nära ligger hyrbilsbolag och biluthyrare som Enterprise på Estacion de Autobuses Parking Avenida Telares S N Avilés, Avis på Avenida Telares 24 Avilés, Budget España på Avenida de los Telares 24 Parking Estación Autobuses Avilés mfl. Vi har enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Hyra bil billigt vid Corvera de Asturiass järnvägsstationer (La Rocica, Avilés/Apdro, Piedras Blancas, Villabona de Asturias, Villabona Tabladiello, Santiago del Monte och Estación de Lugo de Llanera), resecentrum och flygplatser som Asturias flygplats 12 km och hamnar och färjeterminaler som ligger nära är Escuela de Vela.

Mer om Corvera de Asturias

Corvera de Asturias (Corvera) ligger i kommunen Province of Asturias, regionen Asturien, Spanien och är ett samhälle. Är en tätort i området. Är 7:e största staden när det gäller invånare i regionen och Spaniens 592:e största ort/stadsdel. Centrala staden har år 2015 cirka 16 000 invånare. Planerar ni att stanna länge och fira semester så finns det saker att göra och uppleva. Vi tipsar även om vilka företag som man kan hyra ifrån i Province of Asturias. Mindre byar, orter och förorter som ligger nära är Villaviciosa, Pola de Laviana, Lugones, Llanera, Pola de Lena, Ruayer, Los Campos, Les Vegues, Overo, El Pino och Nubledo. Orten ligger ca 57 m över havet. Gijón (ca 277600 inv), Oviedo (ca 224000 inv), Avilés (ca 84200 inv) och Langreo (ca 45600 inv) är andra större orter, städer som ligger nära. Estación de Autobuses de Luanco, Estación de Autobuses, Colegio Público de Lugo de Llanera, Marzaniella och San Pelayo är busstationer och hållplatser i närheten av stan. Vi tipsar även om vilka företag som man kan hyra ifrån i Province of Asturias.

Aktiviteter, upplevelser och sevärdheter

Tips och förslag på platser, evenemang, aktiviteter, museum, sevärdheter, upplevelser och tips på resmål att besöka under ditt besök i Corvera de Asturias. Vinresa till Corvera de Asturias? Vingårdar och vintillverkare som ligger nära staden är t.ex. Vinos Santamarta. Åka på en golfresa och letar efter banor? Golfbanorna, Los Balagares Golf 1 km, Campo de Golf la Morgal 13 km och La Barganiza 15 km är närbelägna orten. För att se och uppleva musik, shower och teater i city området rekommenderas Teater Llar Corvera och Kulturcentrum Corvera de Asturias.

Besöka gärna dessa sevärda historiska ruiner och platser, Antigua mina de Llumeres, Antiguo Cementerio de Lugo Ruinen, Almacen del Ferrocarril de Langreo och Turruxón de Trubia. En dag att shoppa? Shoppingcenter som t.ex. Parque Astur, är nära om ni är sugen på handla. Om tid finns kan ett besök på följande kyrkor eller katedraler rekommenderas Iglesia Santa Maria de Cancienes och Kyrka San Esteban de Molleda. Se ortens lag spela? Eller se en konsert? Titta på fotboll? Nära centrum finns Stadion Santa Bárbara.

Park Europa, Park Pozón och Tomas y valiente är sköna och vackra grönområden, parker och planteringar värda att se. Bad och sol på stranden? Kan göras vid Playa de el Espartal och Samalandrán. Ta en tur med bilen och besök!

Vattenparker, temaparker, tropikhus och zoo

Nöjesparker, vattenparker och temaparker nära Corvera de Asturias är t.ex. Piscinas Municipales de San Lázaro, Zona Barón Rojo, Talasoponiente. Sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen? Se lokala terrarier och akvarier? Besöka en djurpark med hela familjen? Núcleo Zoológico El Bosque är aquarium, djurparker, zoo, tropicarium, tropikhus och terrarium nära Corvera de Asturias.

Fort, slott och palats

Herresäten och palats värda att se nära Corvera de Asturiass centrum är Palatset Valdecarzana y Vallehermoso, La Casa de la Torre o Casa Amarilla, Chalet de Solís och Palatset Camposagrado. Alla inom gångavstånd. Titta på stadens gamla makthavares bostäder? Spännande slott som, Tornet Yabio, Palatset Villabona, Tornet Prendes och Palatset Valdecarzana finns i närheten av Corvera de Asturias. Casa les Pieces är fascinerande gamla fort, borgar och fästningar som ligger i staden.

Arkeologi, fornminnen och historia

Formlämningar och fornminnen? Se arkeologiska sevärdheter och historiska platser. Är ni intresserad av historia och arkeologi? I närheten finns följande intressanta platser, La Foncalada och Horreo Molleda de Abajo. Besöka arkeologiska utgrävningar? Necrópolis del Cerro de los Llanos, Dolmen (Dös) Monteareo XV, Túmulo de (Gravkammare) Monteareo IV, Túmulo de (Gravkammare) Monteareo XVII, Dolmen (Dös) Monteareo XVI och Castillo de (Slott/borg) Gauzón Arkeologiska ruiner är fascinerande fornminnen, äldre byggnader, forntida lämningar och kulturminnen i Corvera de Asturias. Se lokala offerplatser och gravar?

Närliggande destinationer, Corvera de Asturias

Hyra bil billigt och hyrbilar med all inclusive vid flygplatser i närheten: Hyr en bil Asturias flygplats och Hyra flyttbil León flygplats. Jämför hyrbilar och billig bilhyra i städer i närheten: Hyrbilar Avilés, Hyrbil med fria mil Natahoyo, Hyrbil fria mil Oviedo, Gijón och Langreo. Billiga stadsjeepshyror i Corvera de Asturias. Biluthyrning och billiga hyrbilar i städer i regionen: Biluthyrning med fria mil Gijón, Jämför hyrbilar Oviedo, Biluthyrning Avilés, Langreo och Mieres.

Vanliga frågor om att hyra bil & bilhyra i Corvera de Asturias

Vilka företag finns i Corvera de Asturias?

Det finns ca 3 bolag/uthyrningsplatser i staden. Nära och i Corvera de Asturias finns hyrbilsbolag som Enterprise på Estacion de Autobuses Parking Avenida Telares S N Avilés, Budget España på Avenida de los Telares 24 Parking Estación Autobuses Avilés, Avis på Avenida Telares 24 Avilés mfl.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Corvera de Asturias?

Ja, du kan boka utan kreditkort i Corvera de Asturias hos biluthyrning.nu. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hur kan jag hitta hyrbilar i närheten av mig i Corvera de Asturias?

Gör en sökning efter Corvera de Asturias. Ta sen en titt på vår karta över biluthyrningsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig från bolag som Enterprise på Estacion de Autobuses Parking Avenida Telares S N Avilés, Budget España på Avenida de los Telares 24 Parking Estación Autobuses Avilés, Avis på Avenida Telares 24 Avilés mfl.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Corvera de Asturias?

Att hyra en normalstor bil i Corvera de Asturias kostar från ca € 34 per dag och uppåt, beroende på säsong och utbud. En mindre bil kostar från ca € 16 per dag. Större bilar, lyxbilar, skåpbilar och flyttbilar kostar mer. Ibland kan du hitta billigare beroende på säsong. Oftast ingår följande i hyran när du bokar via biluthyrning.nu: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyrare och land. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen. Priset för hyrbilen som visas är per dag och baseras på en veckohyra i 7 dagar.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i en vecka i Corvera de Asturias?

I genomsnitt kostar en normalstor hyrbil i Corvera de Asturias ca. € 238 per vecka (€ 34 per dag). En mindre bil kostar från ca € 112 per vecka. Erbjudandet kan ändras eller med kort varsel helt tas bort av de olika uthyrningsföretagen. Priset för hyrbilen som visas baseras på en veckohyra i 7 dagar.

Hur mycket kostar det att hyra en bil under en längre tid som en månad i Corvera de Asturias?

I genomsnitt kostar en normalstor hyrbil i Corvera de Asturias ca. € 952 per månad (€ 34 per dag). En mindre bil kostar från ca € 448 per månad. Hur mycket det kostar att hyra en bil beror på tid på året, utbud av bilar, land och vilken en typ av bil man planerar att hyra. Gör en sökning med Biluthyrning.nu och se enkelt alla aktuella priser på hyrbilar just nu.

Var kan jag parkera en bil i Corvera de Asturias?

Långtidsparkering och korttidsparkering på parkeringsplatser och i parkeringshus i Corvera de Asturias är t.ex. Parking Dia, Dia, Aparcamiento Float I, Parking Cifp, Aparcamiento Float II, Parking Alimerka, Parking Libre, Cogersa, Parking Brico Depôt, Parrilla los Sauces, Parking Plaza de España, Parking Estacion de Villalegre, Lidl, Àrea de Autocaravanas på Calle el Agüil, Aparcamiento la Exposición, Egocheaga, Aparcamiento de Explotación, Sidreria la Fustariega, Parking Hospital San Agustín, Centro Fpo, Parking de el Blimal, La Estación, La Toba, Apacamiento de Camiones mfl.

Var kan jag tanka hyrbilen i Corvera de Asturias?

Närliggande bensinstationer i Corvera de Asturias är Gf på Avenida el Campón 16, BP, Repsol, Los Canapes på Travesia los Canapes 2, Piedras Blancas, La RÍa på Avda Conde de Guadalhorce 69, Cepsa Av los Telares på Avenida de los Telares 27 N 632 km 94 4, Repsol på Avenida el Campón 16, Shell på Avda de San AgustÍn S N, Cepsa på Carretera As 19 km 9 600, Shell på Calle Buenavista 100, Shell på Avda Cristobal ColÓn S N, Grupo Arias på Avenida Lugo 110, Caigil på Calle Buenavista 63, Agip Espana, Galp på Carretera As 17 km 3 5, Petronor mfl.

Hyrbilsbolag vi jämför i Corvera de Asturias, Spanien

När du ska hyra bil i staden Corvera de Asturias jämför biluthyrning.nu och letar bilhyra från t.ex. dessa olika biluthyrningsföretag: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt och Thrifty. Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Asturias Ranón Santiago del Monte Castrillón flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Bilhyra & hyra bil Corvera de Asturias recensioner, betyg & omdömen